Avocatul soferului acuzat ca a ucis un tanar pe un trotuar din centrul Timisoarei cu un Ferrari, Petre Petrisor, a renuntat la acest caz, intrucat este membru PD-L si intentioneaza sa candideze pentru un post de deputat, iar dosarul Adrian Cocoana i-ar afecta imaginea.

Purtatorul de cuvant al PD-L Timis, Oana Gaita, a declarat, ieri, ca Petre Petrisor a luat singur aceasta decizie, dar situatia a fost analizata si de Biroul Politic Judetean. “Decizia de a renunta la acest caz a fost a domnului Petre Petrisor, care a inteles ca, daca ar sustine cauza lui Adrian Cocoana, ar fi periclitata imaginea partidului. Situatia urma sa fie analizata si in Biroul Politic Judetean programat azi (ieri - n.r.)”, a spus Oana Gaita.

Adrian Cocoana a fost arestat preventiv, joia trecuta, pentru 29 de zile, sub acuzatia de omor din culpa si fuga de la locul accidentului, dupa ce, conducand cu viteza, a scapat autoturismul Ferrari de sub control si a accidentat mortal un tanar aflat pe trotuar, in zona centrala a Timisoarei. Seful Politiei Rutiere Timis, Florin Bolbos, a declarat ca soferul avea viteza foarte mare in momentul accidentului, fiind pe o portiune de drum drept. Pe sensul sau de mers, pe ambele benzi erau masini in fata sa, iar el a intrat in depasire pe contrasens.

Integral in Gardianul