Raportul ofiterului: „Persoana care se afla pe bancheta din spate a autoturismului imi solicita pe un ton ridicat sa plece deoarece este senator si are probleme urgente de rezolvat”

Declaratia scrisa a soferului: „Ma aflam in misiune cu Dl. Senator Puiu Hasotti”. Declaratia verbala a d-lui Hasotti: „Nu este adevarat... Hai, ca devine plictisitor”

Un senator este acuzat ca l-a facut “militian imputit” pe un ofiter al Politiei Rutiere din Capitala, dupa ce acesta a avut curajul sa-i opreasca plimbarea prin Capitala. Potrivit politistului, masina in care se afla parlamentarul nu semnalizase schimbarea directiei de mers si folosea “dispozitive cu lumini intermitente de culoare rosu-albastre”. “Conflictul” s-a consumat unde altundeva decat in Capitala, chiar de 4 iulie, de Ziua Statelor Unite ale Americii. Cum partile implicate se contrazic in declaratii, va prezentam incidentul chiar cu propriile lor cuvinte.

Iata raportarea facuta superiorilor de catre politist: “In jurul orei 18:50 am efectuat semnal de oprire unui autoturism marca VW Passat, culoare neagra, cu numarul de inmatriculare B-15-SEN, ce se deplasa pe B-dul Aviatorilor, din directia P-ta Charles de Gaulles catre P-ta Victoriei, iar la intersectia cu str. Arhitect Ion Mincu nu a semnalizat schimbarea directiei de mers si a folosit dispozitive cu lumini intermitente de culoare rosu-albastre montate pe suportul oglinzii retrovizoare mediana“.

Integral in Gandul