Florin Vlasceanu a castigat un prim proces cu UniCredit Tiriac, dar se lupta in continuare pentru recuperarea unei pagube de 25.000 de euro si despagubiri de inca 17.000.

Un barbat ramas fara bani in cont in urma unei presupuse erori a angajatilor UniCredit Tiriac a reusit sa castige procesul intentat bancii. Florin Vlasceanu, despre al carui caz Cotidianul a relatat pe larg la finele anului trecut, sustine ca fosta sotie a retras 25.000 de euro din contul familiei, in ciuda faptului ca barbatul facuse o cerere pentru a i se ridica imputernicirea. “Nu stiu exact cat a durat procesul. Cateva luni de la momentul in care a aparut primul articol la dumneavoastra (11 decembrie 2007). Oricum, decizia tribunalului este definitiva in ceea ce priveste banii pe care i-am pierdut din cauza bancii.

O sa apelez in cel mai scurt timp la un executor judecatoresc si, daca este cazul, le punem poprire pe conturi.

Ma astept sa recuperez cei 25.000 de euro in urmatoarele cateva saptamani”, ne-a explicat Vlasceanu. Barbatul mai vrea insa si despagubiri morale in valoare de 17.000 de euro, care, sustine el, reprezinta profitul pe care l-ar fi obtinut daca ar fi putut folosi banii din cont. “Cer 17.000 de euro si nu ma las pana nu castig. Banii astia reprezinta exact profitul pe care l-as fi obtinut daca luam atunci un teren pe care voiam sa il cumpar cu banii din cont”, a mai spus Vlasceanu.

Integral in Cotidianul