Desi firma sa inregistreaza pierderi, Crin Halaicu si-a ridicat un palat de peste un milion de euro. Departe de ochii presei, fostul primar al Capitalei Crin Halaicu (56 de ani) si-a construit un conac in Mogosoaia. „Domeniul Halaicu" are peste un hectar.

Dupa ce a terminat mandatul de primar general, Crin Halaicu nu a mai intrat in calculele Partidului National Liberal pentru a fi propulsat in alte functii publice. Nici ca om politic nu a incercat sa se mai impuna, retragandu-se in afaceri. El nu a mai candidat si nu a mai concurat pentru nicio functie publica. A iesit pe usa din dos a vietii publice, lasand in urma lui numeroase controverse.

Daca inainte de preluarea mandatului nu putea fi considerat un om bogat, dupa expirarea acestuia a frapat prin opulenta. Acum, in Mogosoaia o anumita zona ii poarta numele. Halaicu controleaza firma Grupul Imobiliar Bucuresti pe care o detine impreuna cu sotia sa, Carmen, cu care s-a casatorit pe finalul mandatului de primar general, dupa ce a divortat de prima sotie.

Integral in Adevarul.