Legendarul grup de umor a ramas fara cel care ii asigura stabilitatea, echilibrul si coeziunea: Toni Grecu. Desi oficial se invoca „motive personale“, in culise se vorbeste despre o neintelegere a liderului cu doi dintre colegii sai, Doru „Monstrul“ Antonesi si Catalin Mireuta, care si-au vandut un proiect personal sub marca „Divertis“.

Plecarea brusca, fie si temporara, a liderului grupului lasa loc de speculatii. Se pare ca supararea lui Toni Grecu are la baza faptul ca Doru Antonesi si Catalin Mireuta au semnat un scenariu pentru un sitcom la Kanal D fara sa-l instiinteze. „Nu asta e motivul, e o superprostie! Nu vreau sa spun adevaratul motiv, e pur personal! Fiecare are voie sa faca ce vrea, in limitele impuse de celelalte contracte. Cat celelalte contracte nu impun limite... Nimeni n-are datorii la mine, nici eu n-am datorii la nimeni.

Am luat decizia asta ca sa pot sa ma reorganizez, sa ma reevaluez in raport cu cei din jur. Trebuie sa ma gandesc bine si nu pot s-o fac dinauntru. Voi decide ulterior daca mai pot sa continui pe directia asta sau intr-un alt domeniu”, a adaugat Toni Grecu.

Liderul grupului lasa totusi o portita: „Exista o sansa sa ma intorc, dar nu la inceputul acestui sezon. Cand am luat hotararea? O aveam in cap de zece ani... Acum cateva saptamani am luat-o! N-o sa aiba rezonanta iesirea mea, va asigur. Brandul e mai important”.

Cotidianul