100.000 de euro pentru darea afara a politistilor si amenintari non-stop – aceasta a fost metoda adoptata de soferul prins de agentii sectiei 1 in timp ce gonea cu un Porsche neinmatriculat, desi, avea permisul de conducere suspendat. Catalin B. de 26 de ani a intrat luni seara in atentia patrulei auto de la sectia 1 dupa mai multe raliuri pe bulevardele din centrul Timisoarei.

Cu Loganul din dotare agentii Costel Secan si Ciprian Opincariu au plecat pe urmele pericolului public dupa ce l-au observat ca trece pe rosu, dupa ce a depasit pe linia de tramvai coloana de masini oprita la semafor.

„Cand am dat drumul la girofaruri, a bagat viteza. S-a tot invartit pe stradute. Norocul nostru a fost ca traficul era destul de aglomerat. L-am ajuns din urma si l-am vazut ca vorbea la telefon. La un moment dat, am ajuns in paralel cu el si l-am somat prin megafonul de pe masina sa opreasca. A accelerat si mai tare. Se uita la noi si ne injura intruna.

La un moment dat, am reusit sa ma bag cu masina in fata lui. A incercat sa urce pe trotuar ca sa scape. Accelera motorul incercand sa ne sperie, cand a vazut ca n-are pe unde sa scape, a coborat din masina”, au povestit agentii.

In cateva minute la fata locului au sosit in sprijin alte doua echipaje. Primul lucru pe care soferul l-a spus politistilor a fost „cine sunteti voi, ba, vreti sa va bat”. Circul nu s-a oprit aici si, cand a vazut ca agentilor le-au sosit intariri, a crescut miza „bai, gabore, iti sparg dintii din gura si te dezbrac de uniforma”. N-a apucat sa-si duca amenintarile la capat pentru ca a fost incatusat, cei 6 politisti chinuindu-se cateva secunde sa-l imobilizeze deoarece s-a prins cu mainile de un gard.

Gandul