Femeile obeze fac mai mult sex decat cele slabe. Greutatea corporala nu le impiedica pe femeile supraponderale sa aiba o viata sexuala activa, potrivit unui studiu citat de LiveScience. Cercetatorii britanici au analizat comportamentul sexual a sapte mii de femei, tinand cont si de greutatea corporala, varsta primului contact sexual, frecventa acestora si numarul partenerilor. 92% dintre obezele care au participat la studiu au o relatie stabila si, implicit, o viata sexuala activa. Doar 87% dintre femeile suple au admis ca au o relatie stabila, iar viata sexuala este una normala.

Piata Rosie si zona Kremlinului din Moscova sunt amenintate cu prabusirea, din cauza ca sunt situate pe un teren instabil. Solul a inceput deja sa cedeze, iar cercetatorii avertizeaza ca "zeci de cladiri istorice masive" risca sa fie grav afectate daca nu sunt luate masuri urgente, printre care si interzicerea accesului pietonal. Potrivit lui Vadim Mihailov liderul grupului Diggers - organizatie privata care cerceteaza galeriile subterane din Moscova - structura de sustinere a terenului a fost afectata in principal de cladirile foarte inalte care au fost construite in capitala Rusiei, relateaza agentia RIA Novosti.

Cel mai sexy ministru din lume va fi noul purtator de cuvant a lui Berlusconi.Mara Carfagna, ministrul Egalitatii de Sanse in Guvernul Berlusconi, va ocupa functia de purtator de cuvant al Executivului italian, confirmand astfel zvonurile care circulau in ultima vreme, informeaza The Telegraph. Carfagna a declarat ca nu stie foarte multe detalii despre aceasta promovare, insa exista intr-adevar intentia de a i se oferi departamentul de comunicare al Guvernului. Fostul manechin in varsta de 33 de ani a lucrat timp de 6 ani in televiziune. Desi a aparut in numeroase pictoriale seminud, Mara sustine vechile traditii familiale. Anul trecut, in timpul unei petreceri, Berlusconi i-a marturisit acesteia simpatia, declarand ca ar fi dispus sa o ia de nevasta daca nu ar fi fost casatorita.

Doua oase umane, cheia misterului in cazul disparitiei lui Steve Fossett. Anchetatorii americani au descoperit doua oase aparent umane si cateva documente in apropierea zonei in care s-a prabusit, in urma cu un an, avionul miliardarului Steve Fossett. Potrivit autoritatilor, permisul de conducere al lui Fossett, unul din documetele descoperite, prezenta urme de muscaturi ale unor animale, intarind teoria potrivit careia trupul neinsufeltit al lui Fossett ar fi fost tarat de animale departe de locul in care au fost gasite ramasitele avionului, scrie AFP.

Trandafirul albastru a fost expus la Tokyo. Primii trandafiri albastri din lume, obtinuti dupa 20 de ani de cercetari, au fost prezentati la Expozitia Internationala de Flori de la Tokyo, noteaza The Telegraph, care precizeaza ca floarea a fost modificata prin introducerea unei gene care sintetizeaza pigmentii albastri. Crearea trandafirilor albastri - despre care s-a crezut mult timp ca e imposibila - a fost realizata de o subsidiara australiana a companiei nipone Suntory. Firma a investit, dupa 1990, trei miliarde de yeni in crearea de trandafiri albastri, de garoafe albastre si de alte plante de aceeasi culoare dupa 1990. Florile vor fi puse in vanzare incepand de anul viitor.