Marea Britanie va deveni principala destinatie pentru imigranti, in contextul incalzirii globale se arata intr-un raport al ONU. Potrivit datelor din raport, aproximativ 174.000 de persoane vor ajunge in Marea Britanie in fiecare an. Cresterea populatiei in Anglia va genera, in primul rand probleme in domeniile transportului, energiei si al pietei imobiliare. O parte dintre experti considera ca explozia demografica ar putea fi benefica pentru Marea Britanie care va avea nevoie de forta de munca, relateaza The Guardian

17 oameni au murit intr-un accident de avion produs in aceasta noapte in orasul Butte, statul Montana. Potrivit primelor date accidentul s-a produs in timpul manevrelor de aterizare cand aeronava a iesit de pe pista si a luat foc, noteaza AP. De asemenea o aeronava de tip cargo apartinand grupului american de curierat FedEx s-a prabusit pe pista aeroportului international din Narita, in apropiere de capitala nipona Tokyo. Cele doua persoane aflate la bord, pilotul si copilotul, au murit, scrie AP.

Elvetia ar putea cere compensatii Statelor Unite pentru introducerea secretului bancar, in cazul in care s-ar semna cu Washingtonul un acord privind dubla impozitare, a declarat presedintele Confederatiei Elvetiene, Hans-Rudolf Merz. Elvetia se afla in centrul unei polemici privind secretul bancar si a paradisurilor fiscale din lume, de cand guvernul american a obligat-o sa furnizeze informatii despre identitatea a 300 de titulari americani de conturi in Elvetia, despre care se presupune ca s-ar fi sustras de la plata unor impozite datorate statului american, scrie Reuters.

Aproximativ 3.000 de persoane au manifestat la Washington cu prilejul implinirii a sase ani de la declansarea razboiului in Irak. Protestatarii au cerut retragerea imediata a trupelor americane din Irak. Manifestatii similare au fost organizate la Los Angeles, unde demonstrantii s-au culcat pe bulevardul Hollywood, in memoria soldatilor ucisi in Irak, si la San Francisco, unde manifestantii s-au confruntat cu politia, scrie Washington Post.

Zeci de mii de persoane au manifestat impotriva Mafiei la Napoli. Protestul a fost prilejuit de cea de-a 14 comemorare a victimelor crimei organizate, afirma Reuters. Pe langa italieni manifestatia a reunit persoane din aproximativ 30 de tari.