"Tot ce mi s-a intamplat in ultimii ani, anchetele impotriva mea, problemele de la Steaua, cu Fiscul, au fost dirijate din umbra de acest om, Popoviciu. Eu nu ma bucur de ce i s-a intamplat, nu vreau sa il lovesc. Dar mi-a vrut raul si acum a ajuns la puscarie. Dumnezeu il ajuta pe Becali", a declarat, miercuri, Gigi Becali, intr-un interviu pentru ziarul Gandul.

Fostul sef al DGIPI, Cornel Serban, a fost retinut noaptea trecuta de procurorii DNA impreuna cu omul de afaceri Puiu Popoviciu. Scandalul a izbucnit, spune Gigi Becali, in urma unei plangeri depuse de el in urma cu 9 ani. Plangerea facea referire la terenurile Universitatii de Agronomie pe care fostul rector, Ioan Alecu, le-ar fi introdus in contractul de asociere cu omul de afaceri Puiu Popoviciu.

Gigi Becali a depus plangere dupa ce, sustine el, a facut o oferta mai buna decat Popoviciu pentru respectivele terenuri, insa a fost preferata oferta acestuia din urma: "Cand am cerut explicatii, le-am trimis o hartie oficiala si nu am primit niciun raspuns. Atunci am hotarat sa fac reclamatie. Dar nici nu ma mai asteptam sa se intample ceva. Si uitasem de reclamatie", a declarat Gigi Becali pentru Gandul.