Fostul consilier al lui Adrian Nastase si Calin Popescu-Tariceanu este in discutii cu PDL pentru campania lui Traian Basescu.

Pana la anuntul oficial al candidaturii presedintelui Basescu, in Modrogan se pregateste o miscare importanta: cooptarea in stafful sau de campanie a consultantului israelian Tal Silberstein. Pastrate doar in cerc restrans, discutiile de pana acum cu fostul sfatuitor al lui Adrian Nastase si Calin Popescu-Tariceanu sunt deocamdata la stadiul de tatonari in maxima discretie. Dorinta PDL-istilor care ii pregatesc campania lui Basescu este ca Silberstein sa lucreze la strategia bazata pe cercetarile sociologice comandate la CSOP, au declarat pentru EVZ surse democrat-liberale.

Revenirea lui Silberstein alaturi de Traian Basescu - cel care l-a adus de altfel in Romania, in 2002 - este negociata prin secretarul general al PDL si viitorul coordonator al campaniei, Vasile Blaga, cunoscuta fiind prietenia dintre cei doi. Aceeasi prietenie l-a adus pe Silberstein si in campania lui Blaga din 2008, pentru Primaria Capitalei, cu toate ca, la acel moment, consultantul era sub contract cu PNL si Tariceanu.

Articol integral in EvZ.