La inceputul acestei luni, edilul si-a anuntat, neoficial, inscrierea in cursa alegerilor. El i-a convocat pe directorii municipalitatii intr-o sedinta in care le-a facut instructajul, cerandu-le sa se fereasca de scandaluri care i-ar putea crea probleme. Anuntul oficial ar urma sa fie facut zilele acestea.

Cu o saptamana inainte de inceperea noului an scolar si cu aproape trei luni inainte de primul tur de scrutin, primarul a facut vizite de lucru consecutive. S-a asigurat ca la Pasajul Basarab se va munci la foc continuu, a trecut pe la scolile incluse in programul de reabilitare finantat de BEI, dar numai pe la cele care sunt gata terminate, le-a promis centre medicale studentilor din Grozavesti.

Pe 13 septembrie, edilul Capitalei a redeschis Pasajul Unirii mai devreme decat era programat. Un mesaj afisat pe ecranele de avertizare aflate la intrarile in pasaj nu lasa niciun sofer sa uite „realizarea”: „Lucrare finalizata cu doua luni mai devreme. Primar profesor doctor Sorin Oprescu. Pentru bucurestenii mei”.

Articol integral in Evenimentul Zilei