SUA: Un civil pledeaza nevinovat la acuzatiile de purtare neautorizata a unor medalii apartinand Marinei Militare. Un barbat din California va fi judecat in ianuarie dupa legile federale din cauza ca a purtat, in cunostinta de cauza, la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, o uniforma apartinand Marinei Statelor Unite ale Americii decorata cu unele din cele mai inalte distinctii militare. Steve Burton in varsta de 39 de ani, nu a facut niciodata parte din cadrul armatei americane, dar a fost vazut si fotografiat de cateva ori purtand o uniforma apartinand Marinei si diferite medalii, inclusiv Navy Cross, cea mai inalta distinctie ce poate fi obtinuta exclusiv din partea Marinei Militare a SUA, au declarat anchetatorii federali. Avocatul barbatului a depus joi hartii prin care acesta pledeaza nevinovat la acuzatiile de purtare neautorizata de medalii si decoratii militare, scrie CNN.

Facebook l-a scos din inchisoare pe un adolescent din SUA. Un adolescent din New York, acuzat de jaf armat, a folosit drept alibi un update facut pe pagina personala de pe Facebook. Mesajul postat pe site-ul de socializare l-a ajutat, dupa 12 zile de inchisoare, sa scape din arest. Judecatorii l-au eliberat dupa ce s-a constatat ca el postase un mesaj de la un calculator ce se afla in apartamentul tatalui sau, in partea opusa a orasului fata de locul in care fusese comisa fapta de care era acuzat, scrie SkyNews.

Descoperirea unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial a dus la evacuarea a peste 3.000 de persoane in Polonia. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate intr-un oras din sud-vestul Poloniei dupa descoperirea unei bombe ce dateaza din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Purtatorul de cuvant al politiei din orasul Wroclaw, Pawel Petrykowski, a declarat ca niste muncitori care lucraru la costructia unei noi sali de concert, au descoperit joi o bomba de aproximativ 500 kilograme. Petrykowski a mai adaugat ca toata zona a fost evacuata, locuitorii au fost rugati sa evite acel sector, iar pentru indepartarea bombei a fost adusa o macara speciala, scrie FoxNews.

In masina unui fotomodel din Marea Britanie s-a gasit cocaina in valoare de peste 600.000 de lire sterline. Un fotomodel din Marea Britanie a fost prins avand in masina cocaina in valoare de peste 600.000 de lire sterline. In masina condusa de Kelly Askew, ce a fost oprita de echipaje de politie sub acoperire, s-au gasit aproape 2 kilograme de cocaina. Femeia, in varsta de 30 de ani, a dat vina pe prietenul ei, John Clayton, ce se afla in masina, sustinand ca ea nu stia nimic despre droguri. Aceasta a mai adaugat ca prietenul ei a rugat-o sa "nu fie prea curioasa" cu privire la scopul calatoriei lor. Aceasta obisnuia sa il duca pe barbat cu masina in diferite locuri, deoarece acestuia i-a fost interzis sa mai conduca, scrie DailyMail.

Un “nor digital” pe cerul Londrei.O constructie futurista de o mare originalitate s-ar putea inalta, in cativa ani, in estul capitalei britanice. Conceput de o echipa de arhitecti, ingineri si artisti, proiectul se afla pe lista finalistilor intr-o competitie al carei castigator va fi desemnat, in curand, de catre primarul Londrei, Boris Johnson. Originalul edificiu a fost gandit, initial, ca un obiectiv central al Satului Olimpic care se construieste la Londra, in vederea gazduirii Jocurilor Olimpice din 2012. Constructia ar include cateva turnuri inalte de 120 metri, deasupra carora ar fi instalate sfere de material plastic transparent, alcatuind o structura aeriana, ce pare ca pluteste in vazduh. Turnurile vor fi stabilizate printr-o retea de cabluri metalice, iar in varful lor vor fi asezate "bulele" fabricate dintr-un material plastic special, scrie Descopera.