Oprah va mai realiza emisiunea sa doar pana in septembrie 2011. Oprah Winfrey, gazda emisiunii "The Oprah Winfrey Show" va anunta vineri ca talk-show-ul nu se va mai difuza din 2011, a declarat un purtator de cuvant al trustului de presa Harpo Productions. "Oprah va mai prezenta talk show-ul", a declarat joi purtatorul de cuvant Don Halcombe. "Va vorbi despre acest lucru in emisiunea de maine". Conform unei scrisori de notificare trimisa de Tim Bannett, presedintele trustului de presa, adresata partenerilor sai, ultima emisiune va difuzata pe data de 9 septembrie 2011, la sfarsitul celui de-al 25-lea sezon, noteaza CNN. "Maine Oprah va anunta in direct in timpul emisiunii "The Oprah Winfrey Show" ca s-a decis sa incheie unul din cele mai populare, influente si de durata programe din istoria televiziunii", a scris Bennet in scrisoare.

O eleva din Missouri a ucis o fetita in varsta de 9 ani "pentru a vedea ce sezantie ii ofera o crima". O eleva din districtul Cole, statul Missouri, a ucis-o pe fetita in varsta de 9 ani a unor vecini prin sugrumare. Aceasta si-a planuit crima cu mult timp inainte. Alyssa Bustamante in varsta de 15 ani a profitat de faptul ca a avut o zi de vineri libera de la scoala pentru a sapa doua gropi in padure pe care le-a folosit mai apoi ca morminte. A mers la scoala in mod normal saptamana ce a urmat, timp in care si-a planuit crima. Alyssa Bustamante a sugrumat-o pe Elizabeth Olten, fetita unor vecini, fara sa fie provocata in vreun fel, i-a taiat gatul si a injunghiat-o, scrie FoxNews.

Un australian in varsta de 81 de ani a condus 9 ore pentru a cumpara un ziar. Un barbat din Australia a iesit din casa intr-o dimineata pentru a cumpara un ziar, insa a ajuns cu 600 de kilometri mai departe decat isi propusese. Eric Steward, in varsta de 81 de ani, a intrat din greseala pe o autostrada importanta din Australia si s-a oprit de abia dupa 9 ore de condus pentru a cere indicatii cu privire la directia in care trebuie sa mearga. Steward, care nu avea nici cea mai mica idee unde se afla a oprit intr-un final in dreptul unei benzinarii si a intrebat un politist unde a ajuns, noteaza Reuters. "Barbatul a venit la mine si mi-a spus ca s-a ratacit. Mi-a dat telefonul mobil si m-a rugat sa vorbesc cu sotia lui", a declarat politistul la care a apelat barbatul pentru ajutor. Batranul a declarat ca a intrat pe un drum gresit si a continuat sa conduca. "Am iesit pe autostrada si am continuat sa conduc linistit", a declarat acesta reporterilor si a adaugat ca nu are nevoie de un dispozitiv GPS avand in vedere ca s-a ratacit o singura data in viata lui.

Taxidermia – ingrozitoarea viata de dupa moarte. Creatia umana poate imbraca uneori forme macabre. O demonstreaza una dintre cele mai bizare forme de arta din istoria omenirii – taxidermia. Criticii unei asemenea forme de arta sustin ca artistii se joaca de-a Dumnezeu in cel mai sumbru mod. Asta nu ii impiedica insa pe admiratori sa gaseasca in aceste asa-zise „opere de arta” atat teama cat si fascinatie, durere dar si placere. Aspectul multora dintre exponate va poate bantui visele pentru multa vreme, scrie Descopera.

Albumul lui Susan Boyle a stabilit un nou record la numarul de exemplare precomandate. Albumul de debut al cantaretei de origine scotiana Susan Boyle, ce s-a remarcat pentru prima data la concursul "Britain's Got Talent" pe data de 15 aprilie 2009, cantand piesa "I Dreamed a Dream", va fi lansat pe data de 24 noiembrie de casa de discuri Sony Music Entertainment. Un purtator de cuvant al site-ului Amazon a declarat ca acest album a stabilit un nou record la numarul de exemplare precomandate inregistrat in istoria de 14 ani a site-ului de vanzari, scrie Reuters.