America Latina: Prima casatorie intre persoane de acelasi sex. Doi barbati argentinieni s-au casatorit, evenimentul fiind prima casatorie intre persoane de acelasi sex oficiata vreodata in America Latina. José Maria di Bello si partenerul sau Alex Freyre au schimbat juramintele la o casa de casatorii din orasul Ushuaia. Legea argentiniana interzice casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar guvernatorul Tarii de Foc a emis un decret extraordinar permitand casatoria celor doi bar barbati, scrie CNN.

Sase copii si trei adulti morti in urma unui incendiu. Noua persoane, printre care 6 copii au murit luni in urma unui incendiu declansat la un apartament din Starkville, Mississippi. Cele noua decese au fost confirmate de catre Michael Hunt, medicul legist al districtului Oktibbeha. cel mai mic dintre copiii care au murit in incendiu avea 2 ani, iar cel mai mare 6. Seful departamentului de pompieri, Mike Chaney, sustine ca incendiul s-a declansat inainte de rasaritul soarelui, intr-un complex de apartamente din Starkville, scrie CNN.

J.F. Kennedy pe un yacht cu femei goale. O fotografie care pare sa il infatiseze pe J.F. Kennedy pe un yacht inconjurat de mai multe femei goale a fost publicata pe site-ul TMZ.com Fotografie a fost facuta in 1956 cand Kennedy a plecat impreuna cu fratele sau Ted intr-o excursie pe Marea Mediterana.Expertii tmz.com au analizat fotografia veche si mototolita si au ajuns la concluzia ca e cat se poate de reala, scrie NYDailyNews.

Al-Qaeda a revendicat atentatul esuat de vineri impotriva unui avion american. Organizatia Al-Qaida din Peninsula arabica a revedincat atentatul nereusit comis in ziua de Craciun de un nigerian, impotriva unui avion ce efectua cursa Amsterdam - Detroit. Intr-o declaratie postata pe siteurile islamice, grupul Al-Qaida il lauda pe "fratele nigerian" ce a "reusit sa treaca cu un nou tip de explozibil, care este de abia acum testat, de toate barierele de securitate". Grupul a amenintat cu viitoare atacuri si a mai declarat ca "atata timp cat americanii isi sustin liderii ar trebui sa se astepte la mult mai multe de la noi", noteaza CNN.

Regleaza-ti frecventa radio pentru a-i auzi pe cei morti. Comunicarea cu “taramul de dincolo” a reprezentat dintotdeauna una dintre cele mai populare teme ale povestilor horror. La fel ca majoritatea legendelor si istoriilor, si aceasta are un sambure de devar stiintific, si anume comunicarea dintre oameni si fantome prin intermediul semnalelor radio. Fenomenul are si un nume specific – fenomenul vocii electrice sau EVP. Multi oameni de stiinta au incercat sa stabileasca un soi de punte cu "lumea cealalta", folosindu-se de diferite dispozitive tehnologice. In 1920, Thomas Edison a avansat ideea ca eu-ul nostru, transferat in lumea de dincolo, isi pastreaza abilitatea de a influenta materia chiar si din acel "loc". Daca asa stau lucrurile, atunci echipamentele senzitive ar trebui sa poata inregistra aceste efecte, doar ca trebuie inventate, noteaza Descopera.