Sute de africani infometati s-au batut pe carnea unui elefant mort. Imagini socante cu membrii unui trib din Zimbabwe batandu-se pe carnea unui elefant mort au cutremurat, ieri, intreaga lume. Animalul, in varsta de 70 de ani, care traia in Parcul National Gonarezhou, si-a gasit sfarsitul din cauze naturale, scrie Libertatea.

Asistente medicale care sa faca sex cu pacientii? In Olanda e posibil. Un sindicat al asistentelor medicale din Olanda a lansat o campanie nationala impotriva cererii de servicii sexuale in pachetul de ingrijire, informeaza Reuters. Aceasta initiativa a fost luata dupa ce o tanara asistenta a reclamat un pacient de 42 de ani, imobilizat la pat, care i-a cerut sa faca sex cu el ca parte din serviciile ei de ingrijire la domiciliu. Tanara a povestit ca celelalte asistente au cedat insistentelor barbatului si s-au culcat cu el, dar pentru ca ea a refuzat sa se conformeze, pacientul a incercat s-o concedieze. Acesta i-a reprosat ca nu este capabila sa ofere ingrijire standard, scrie Click.

Vezi cum distrug bolivienii culturile de coca. Mai multi membri ai Fortelor Armate din Bolivia au supravegheat distrugerea unor mari plantatii de coca, in orasul Asunta aflat la 200 de kilometri de capitala tarii, La Paz. Plantatiile au fost distruse pentru a se obtine spatiu in vederea construirii unor autostrazi in acea zona, desi comunitatile locale traiesc aproape exclusiv din comercializarea frunzelor de coca, noteaza Libertatea.

Ai peste 70 de ani? Statul te ajuta sa mori! Batran, suparat, deprimat, simti ca viata ta nu mai are nici un rost? Poti apela la un asistent social. Te va omori legal! Peste 120.000 de olandezi au semnat in favoarea unei campanii pentru legalizarea eutanasiei in randul batranilor care nu sufera de boli incurabile. Numarul de semnaturi este suficient pentru ca petitia sa fie dezbatuta in Parlament, scrie Click.

I-a taiat nasul si urechile pentru ca a fugit de acasa. Poveste cutremuratoare in Afganistan, unde o fata de 17 ani, pe nume Bebe, a fost mutilata de sotul ei. Barbatul i-a taiat nasul si urechile. Asta dupa ce, ani la rand, impreuna cu alti membri ai familiei, a batut-o cu biciul si a lovit-o cu picioarele. Bebe a fost slutita drept pedeapsa ca a fugit, satula de chinurile la care era supusa de familie. Acum ea se afla sub protectia unei organizatii internationale, informeaza Libertatea.

Adolescent judecat pentru ca si-a prajit hamsterul. Un adolescent din Marea Britanie a ajuns sa dea socoteala judecatorilor dupa ce a recunoscut ca si-a chinuit animalul de companie, un hamster, bagandu-l in cuptorul cu microunde, informeaza publicatia britanica The Independent. O instanta britanica urmeaza sa dicteze un verdict, vineri, in cazul adolescentului, care a recunoscut ca si-a torturat animalul de companie intr-un mod cel putin neobisnuit, in cuptorul cu microunde, scrie Click.

Fata din Anglia, cel mai tanar arbitru la 14 ani. Daisy Goldsmith a fost intotdeauna pasionata de fotbal, dar niciodata nu si-ar fi putut inchipui ca exact in ziua in care a implinit 14 ani va arbitra primul meci din viata ei. O data cu acest eveniment, Daisy a devenit cea mai tanara arbitra din istorie. Fetita a trecut cu bine testele asociatiei sportive din Anglia in decembrie, dar nu a putut sa conduca un meci pentru ca nu implinise inca 14 ani, scrie Libertatea.

La 12 ani, face puscarie pentru crima. Povestea lui Jordan Brown, un baietel in varsta de 12 ani din orasul New Beaver Borough, a pus din nou pe jar intreaga America. Pustiul este acuzat ca, anul trecut, si-a impuscat mortal viitoarea mama vitrega, care, in plus, era si insarcinata in luna a opta. Se pare ca acesta a avut un acces de nebunie si a ucis-o pe iubita tatalui sau in timp ce aceasta dormea, cu o arma gasita in casa. Imediat dupa crima, baietelul a fost arestat, iar in prezent se afla in inchisoare, cu toate ca procesul nu s-a incheiat, noteaza Cancan.