O femeie din Ferndale, Michigan a dat in judecata United Airlines dupa ce a fost lasata sa doarma patru ore in avion, dupa aterizare. Ginger McGuire, aflata la bordul Unite Express din Washington, DC spre Philadelphia acuza compania de neglijenta la locul muncii, privare de libertate si producere de suferinte emotionale. Femeia a povestit ca la 15 minute dupa ce s-a trezit a fost surprinsa in avion de oficiali, care au perchezitionat-o pe loc si nu i-au permis sa paraseasca aeronava, decat dupa mai multe investigatii. Aceasta a adaugat ca nu a dorit sa faca public incidentul si ca, "cel mai probabil, un anchetator a dezvaluit cazul mass-mediei". Compania United Airlines a emis un comunicat de presa in care a anuntat ca va incerca remedierea situatiei cu, clientul, informeaza MyfoxPhilly.

Un cutremur cu o magnitudine de 7,2 a provocat o avertizare de tsunami in sudul Oceanului Pacific. Centrul de avertizare pentru tsunami din pacific a raportat initial un seism de 7,6 grade pe scara Richter produs la o adancime de 20 de kilometri, in Insulele Vanuatu, relateaza SkyNews. Oficialii au declarat ca un cutremur de aceasta marime are potentialul de a genera un tsunami distructiv, care poate lovi coastele din apropierea epicentrului "in cel mai scurt timp". Avertismentul a fost transmis pentru Insulele Solomon, Vanuatu si Noua Caledonie. Potrivit Centrului de avertizare, starea de alerta nu se va extinde in alte zone din Pacific, pe baza informatiilor cunoscute pana in prezent. Deocamdata, nu au fost inregistrate victime sau pagube materiale.

Fosta Miss Columbia a fost arestata pentru trafic de droguri in Buenos Aires. Un manechin columbian, acuzat ca se afla in fruntea unei retele care transporta cocaina din Argentina catre Europa, prin Mexic a fost arestat in Buenos Aires. Angie Sanclemente Valencia, o fosta regina a frumusetii, a fost retinuta de catre autoritati pentru trafic de droguri si folosirea colegelor ei pentru contrabanda cu substante interzise, relateaza SkyNews.Supranumita "Regina Narcoticelor" de catre presa din Argentina, Sanclemente a fost pusa sub urmarire generala inca din decembrie, atunci cand un alt model a fost arestat la Cancun, dupa ce in bagajele sale au fost descoperite 55 de kilograme de cocaina. Alti sase presupusi membri ai bandei au fost arestati si acuzati de legaturi cu top modelul de origine columbiana.

Instantele germane au respins cererea unei eleve musulmane de a desfasura ritualuri religioase la scoala. Un tribunal din Berlin a respins cererea unei eleve musulmane, in varsta de 16 ani de a efectua ritualuri islamice la scoala pe care o frecventeaza. Curtea de apel germana sustine ca pacea in scoala este mai importanta decat dreptul elevei de a-si manifesta obiceiurile religioase. Eleva care a semnat cererea a sperat, de asemenea, sa obtina o camera de rugaciune speciala, insa instanta a refuzat sa ia in calcul aceasta posibilitate. Cu toate acestea, conducerea scolii este libera sa acorde o astfel de incapere elevilor musulmani, informeaza Yahoo News.

Coreea de Nord a reactionat dur, in urma unui exercitiu anti-submarin realizat de sud-coreeni si a amenintat ca va raspunde la o "confruntare cu confruntare" si la un posibil razboi cu "razboi total". Potrivit presei nord-coreene, liderii Coreei de Sud sunt un "grup de tradatori", care se vor confrunta cu "consecinte dezastruoase", in cazul in care inteleg gresit dorinta statului. Raspunsul vine pe fondul tensiunilor ridicate din peninsula coreeana, dupa ce Seul a acuzat Phenianul pentru scufundarea, in luna martie, a unei nave de razboi sud-coreene. Un raport oficial sud-coreean acuza Nordul de uciderea a 46 marinari, potrivit CNN.