​VIDEO Televiziunea rusa Vesti a prezentat momentul arestarii diplomatului Gabriel Grecu la Moscova.

48h pe HNFoto: Colaj foto

Canalul de televiziune rus Vesti a prezentat momentul arestarii diplomatului roman Gabriel Grecu la Moscova. FSB a anuntat ca asupra lui Grecu, retinut luni in capitala rusa, s-au descoperit "obiecte specifice activitatii de spionaj". Grecu a fost declarat "persona non grata", el trebuind sa paraseasca Rusia in 48 de ore.

O retrospectiva a tragediilor din spitalele romanesti in care au fost implicati copii.

Tragedia de luni de la Maternitatea Giulesti unde trei nou nascuti au murit si alti opt copii au fost grav raniti in urma unei explozii aduce din nou in discutie problemele spitalelor din Romania. In ultimii ani au avut loc mai multe accidente in spitalele romanesti in care au fost implicati copii. Intra in articol pentru a vedea o retrospectiva a acestor accidente.

Normele pentru noile prevederi fiscale: Formularul pentru plata contributiei la asigurarile de somaj, in cazul activitatilor independente, publicat/ Formularul pentru contributia la asigurarile de pensii.

Reprezentantii Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca au confirmat pentru HotNews.ro ca noul formular al declaratiei privind asigurarea in sistemul asigurarilor de somaj, asteptat de catre persoanele care realizeaza venituri din activitati independente, publicat pe site-ul institutiei, reprezinta varianta oficiala, care va aparea "in zilele urmatoare" in Monitorul Oficial. Acestea sunt cele doua formulare publicate, din cele trei necesare. Urmeaza cele pentru plata contributiilor la asigurarile de sanatate.

Tensiuni in PDL: Parlamentarii vor conducere interimara si ameninta cu votarea motiunii de cenzura. O noua tentativa de rasturnare a tripletei BVB?

Pe masura ce data remanierii guvernamentale promise de Traian Basescu se apropie - 1 septembrie - premierul Emil Boc si cabinetul sau sunt contestati tot mai vocal de unii lideri PDL. Reformistii vor schimbarea conducerii PDL, iar parlamentarii solicita o reevaluare a situatiei si masuri de redresare a partidul, in caz contrar, acestia ameninta cu votarea motiunii de cenzura. Biroul Politic al PDL se reuneste luni seara pentru a lua in discutie nemultumirile democrat liberalilor si criticile aduse actualei conduceri a partidului. Surse din interiorul PDL sustin ca nemultumirile democrat liberalilor provin din scaderea drastica in sondaje a partidului, pe fondul apropierii datei de 1 septembrie, data propusa pentru remanierea guvernamentala. Mai multi lideri PDL cer o evaluare clara a Guvernului si masuri concrete pentru redresarea partidului.

Surse: Iliescu si Nastase l-au aparat pe Geoana de atacul lui Ponta. Mizele bataliei interne din PSD.

Ion Iliescu si Adrian Nastase l-au aparat pe Mircea Geoana, la sedinta de luni dimineata, pe motiv ca partidul risca sa piarda functia de presedinte al Senatului, au declarat pentru HotNews.ro surse din PSD. Presedintele de onoare a fost primul care ar pledat in favoarea lui Geoana, fiind urmat de Adrian Nastase. Unii pesedisti au declarat pentru HotNews.ro ca au fost surprinsi de tonul critic al fostului premier, care i-ar fi atras atentia lui Ponta ca a gresit criticandu-l pe Geoana.

Franta va incepe joi expulzarea tiganilor catre Romania si Bulgaria.

Franta va incepe joi expulzarea a circa 700 de tigani care traiesc in tabere ilegale in tara, a anuntat Ministrul de Interne, Brice Hortefeux, citat de AFP. "In total, aproximativ 700 de romi vor fi dusi inapoi in tarile lor pana la sfarsitul lunii," a sus Hortefeux. "Nu este vorba de stigmatizarea unei comunitati, ci de respectarea legii," a precizat el. Ministrul a anuntat ca pana in prezent 51 de tabere ilegale au fost desfiintate. Zborurile catre Romania si Bulgaria vor fi efectuate de companii private, de pe aeroporturi publice, in zilele de 19 si 26 august, o a treia expulzare urmand sa aiba loc la finalul lunii septembrie.

VIDEO FOTOGALERIE Iron Maiden la Cluj: Transilvania acluofobilor, Transilvania nictofobilor

Elvis Presley, cu favoritii si coafura pompadour. Beatlesii, cu celebra costumatie edwardiana si parul in stil "mop top". Jim Morrison si pantalonii sai negri de piele. Mick Jagger, cu buzele mereu imbufnate... Toate sunt elemente vizuale integrate in fenomenul rock, ca forma culturala. Atunci cand vine vorba de heavy metal, avem de-a face cu celebra mascota Eddie The Head a celor de la Iron Maiden, la concurenta cu fesul si pantalonii "magici" ai solistului Bruce Dickinson, dupa cum s-a putut vedea si duminica, 15 august, la Cluj-Napoca, in seara "violentei si agresiunii, rapirii si carnajului", al arestarilor si al glumelor britanice.