Deputatii Victor Socaciu (PSD) si Alin Popoviciu (PDL) au avut o discutie plina de substanta in studiourile Realitatea TV, din continut nelipsind replici de genul "Ati baut azi noapte?", "ati devenit lautar" sau "manelist politic".

Intr-o dezbatere moderata de Cristina Sincai, tonul a devenit din ce in ce mai ridicat, Victor Socaciu declarandu-se deranjat de frecventa cu care reprezentantul PDL a invocat cariera muzicala a social-democratului. Socaciu, la randul lui, acuza conectarea PDL-ului la banii publici.

"Nu va mai legati de faptul ca sunt lautar. Am absolvit politehnica", a afirmat la un moment dat Victor Socaciu, dupa ce Popoviciu ii spusese ca si-a ratat cariera si ar fi fost mai bine sa "ramana la cantat".

"Stiam ca nu sunteti de profesie lautar, ati devenit lautar", a replicat Popoviciu, care i-a cerut lui Socaciu sa nu mai zbiere in studio.

"Dvs., care ati folosit manelisti in campania electorala, ma faceti pe mine lautar? Manelistii politici iata ce fac in Romania", a raspuns Socaciu, in tonul ridicat al discutiilor auzindu-se si replici de genul "Ati baut azi noapte".