Kamikaze: Victor Ciutacu locuieste in apartament social de la Primarie / Ciutacu: Am inchiriat acum 12 ani legal locuinta de la stat. Mi s-a stabilit chiria maxima: 128,4 lei pe luna

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 20 aprilie 2011, 11:53 Revista Presei | Subiectele Zilei


Ciutacu si problemele sociale
Foto: AGERPRES
Revista Kamikaze a scris, miercuri, ca jurnalistul Victor Ciutacu locuieste intr-o locuinta sociala din cartierul bucurestean Rahova pe care o inchiriaza de la Primaria Municipiului Bucuresti. Intr-o postare pe blogul sau, Victor Ciutacu a oferit cateva precizari in legatura cu informatiile aparute in revista Kamikaze. Ciutacu a scris ca "a inchiriat de la stat, legal, acum 11 ani, o locuinta sociala, de 66 metri patrati" si ca a anuntat cand familia sa a depasit plafonul de castiguri lunare. "Conform legii, dupa acest anunt, autoritatea locala trebuie sa puna la dispozitia chiriasului, la schimb, un alt spatiu de locuit echivalent (cu alt statut) sau sa-l taxeze pe acesta cu suma legala maxima pentru chirie. (...) Ciutacu a fost taxat, de atunci, cu chiria maxima, 1,284 milioane lei vechi pe luna", mai scrie jurnalistul.

Kamikaze: Victor Ciutacu locuieste in apartament social de la Primarie

"Printre saracii, persoanele cu handicap si martirii Bucurestiului care au drept la locuinta sociala de la Primarie s-a strecurat si Victor Ciutacu, posesor de BMW si realizator de emisiuni televizate pe mii de euro lunar", scrie Kamikaze.

Revista vorbeste despre Blocul P22C, strada Petre Ispirescu, din cartierul bucurestean Rahova. Potrivit informatiilor oferite de Primaria Capitalei Revistei Kamikaze, "apartamentele situate in blocul P22C din str. Petre Ispirescu nr. 14, sector 5 fac parte din categoria <<locuintelor sociale>>, fiind realizate conform Legii 114/1996".

"Unul dintre saracii care locuiesc in blocul de locuinte sociale P22C din Rahova este si Ciutacu Victor. El nu a avut decit un Matiz de culoare rosie pina in 2008, cind l-a vindut si si-a cumparat visul oricarui locuitor din Rahova: un BMW Seria 3, generatia noua. In prezent, acel chirias al unui apartament social poate fi urmarit la televizor. Da, este vorba chiar despre Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la Antene si unul dintre redactorii-sefi ai Jurnalului National. Contactat de reporterii Revistei Kamikaze, Ciutacu nu a dorit sa faca prea multe declaratii despre apartamentul inchiriat de la Primarie. "Am un contract legal, in vigoare. Daca aveti informatii, publicati-le", ne-a spus el fara sa raspunda la alte intrebari (care e durata contractului de inchiriere sau data la care a fost incheiat)", scrie publicatia.

Revista mai precizeaza ca "desi blocul a fost construit de Primaria Capitalei, locuintele au fost repartizate de Primaria lui Vanghelie, cea a sectorului " si ca "Ansamblul de locuinte P22, din care face parte si P22C-ul lui Ciutacu, a fost construit in anul 2000, deci este un imobil nou, are geamuri termopan si este printre putinele din zona care arata decent".

"Potrivit informatiilor oferite de Primaria Capitalei, cei ce pot beneficia de o locuinta sociala in Bucuresti sint <<Persoanele si familiile evacuate sau care urmeaza a fi evacuate din locuintele retrocedate fostilor proprietari, tinerii care au virsta de pina la 35 de ani, tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala si care au implinit virsta de 18 ani, invalizii de gradele I si II, persoanele cu handicap, pensionarii, veteranii si vaduvele de razboi, beneficiarii prevederilor Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si ai prevederilor Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, alte persoane sau familii indreptatite>>", noteaza publicatia.

Revista Kamikaze mai scrie ca "despre blocul P22 s-a si scris in presa. P22 este un intreg ansamblu de locuinte sociale. In septembrie 2008, Jurnalul National a publicat un reportaj despre saracii oameni care il locuiesc. Saraci la propriu, caci, va amintim, e vorba de oameni carora Primaria le-a dat locuinte sociale".

Victor Ciutacu: Am inchiriat legal locuinta de la stat si am anuntat cand am depasit plafonul de castiguri. Primaria m-a taxat cu suma legala maxima pentru chirie: 1,284 milioane lei vechi.

Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul sau intitulata "Adevarul despre palatul meu de clestar", a oferit cateva precizari in legatura cu informatiile aparute in revista Kamikaze. Ciutacu a scris ca "n-a luat", ci ca "a inchiriat de la stat, legal, acum 11 ani, o locuinta sociala, de 66 metri patrati, in hulitul cartier bucurestean Rahova".

"Ciutacu a indeplinit, acum 12 ani, cand si-a depus, legal, dosarul, toate conditiile prevazute de lege pentru repartitia unei locuinte din fondul locativ de stat; exact ca alte milioane de cetateni romani. Si a primit o repartitie legala. De locuinta sociala, fiindca, desi indeplinea si conditiile legale de a putea primi o locuinta pe care o putea cumpara legal in rate de la stat, Municipalitatea nu avea la dispozitie.

Basescu, primar general al Capitalei, a dispus, in 2000, sub semnatura proprie, verificarea legalitatii repartitiei lui Ciutacu. Raspunsul primit a fost ca repartitia a fost data cu respectarea tuturor prevederilor legale. Pe cale de consecinta, in urma confirmarii legalitatii repartitiei, directia generala de specialitate a Primariei a incheiat cu Ciutacu, acum 11 ani, un contract legal de inchiriere. Pe care Ciutacu l-a respectat pana la ultima litera".

Jurnalistul mai scrie ca "a anuntat autoritatea locala, in conformitate cu prevederile legii, atunci cand familia lui a depasit plafonul de castiguri lunare pentru pastrarea statutului social (neactualizat prin lege de la inceputul anilor 2000), ca nu se mai incadreaza in suma. Conform legii, dupa acest anunt, autoritatea locala trebuie sa puna la dispozitia chiriasului, la schimb, un alt spatiu de locuit echivalent (cu alt statut) sau sa-l taxeze pe acesta cu suma legala maxima pentru chirie. Data fiind criza de locuinte, Ciutacu a fost taxat, de atunci, cu chiria maxima, 1,284 milioane lei vechi pe luna si nu i s-a oferit, nici pana in ziua de azi, la schimb, asa cum scrie in lege, un alt spatiu de locuit. Cuantumul chiriei nu Ciutacu l-a stabilit, ci legea. Ciutacu a platit-o."

Victor Ciutacu mai scrie despre cotractul incheiat cu Primaria Capitalei ca a fost prelungit legal "in mandatele a doi primari generali, Videanu si Oprescu" si ca face parte dintr-o asociatie de locatari care a facut o cerere Primariei si Consiliului General al Capitalei de a schimba destinatia apartamentelor pentru a putea fi achizitionate legal in rate, amintind de alte "ansambluri locative (Bulevardul Unirii, Nerva Traian, Dristor etc.)" in care s-a procedat la fel.

"Din motive nepublice, solicitarea oficiala a asociatiei a fost scoasa de doua ori de pe ordine de zi a sedintelor CGMB. Iar Ciutacu n-a facut trafic de influenta ca sa bage pe sub mana hotararea la aprobat. Ci a asteptat, legal, la fel ca si vecinii lui, un raspuns pozitiv. Care n-a venit si e greu de crezut ca ar putea sa vina acum", mai scrie jurnalistul pe blogul sau.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14446 vizualizari

 • +91 (93 voturi)    
  ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 11:58)

  abcd [anonim]

  deci nemernicul asta care plateste 30$ pe luna chiria se plange ca e rau in Romania?!??!?
  • +36 (38 voturi)    
   hahaha (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:09)

   dac [anonim] i-a raspuns lui abcd

   Lol.
   • +12 (22 voturi)    
    cool (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:12)

    Walker [anonim] i-a raspuns lui dac

    Ce tari e ashtia de la Kakamitze!
    Bravos!
   • +18 (18 voturi)    
    rusine, dr. felix ! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:30)

    panfilache [anonim] i-a raspuns lui dac

    mare rusine pentru dr. felix vocalescu !
    om de baza, sa traiasca in asa conditii mizere ...
    rusine, dan vocalescu ! :-)
  • +45 (47 voturi)    
   Lupul Moralist (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:12)

   bb [anonim] i-a raspuns lui abcd

   Pai cum sa nu se planga ca e rau in Romania. Sta cu frica in san ca-l taie de la portie si pe el ca pe atatia altii care traiesc din mila statului (adica din mila nostra).
  • +24 (26 voturi)    
   ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:18)

   adin [anonim] i-a raspuns lui abcd

   da.
  • +32 (40 voturi)    
   Asa castiga bani si inca multi. (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:18)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui abcd

   E de remarcat totusi ironia sortii: contractul a fost obtinut cand era Basescu primar si prelungit pe timpul lui Videanu iar acum ii face cu ou si cu otet in fiecare zi la Antene. De, daca l-au ajutat.. si vina o poarta ce de obicei Basescu el fiind la capatul lantului.
   • +32 (34 voturi)    
    Fie-va mila in Saptamana Mare. (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:19)

    qwerty [anonim] i-a raspuns lui Constantin

    Cam asa e, dar ce crezi ca putea face Basescu? Tie nu ti-ar fost mila de handicapat, numai sa-l vezi stropind cu bale in stanga si-n dreapta? Ma gandesc ca si Felix il tine la el din aceleasi ratiuni umanitare.
   • +28 (30 voturi)    
    proverb (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:33)

    ofelia [anonim] i-a raspuns lui Constantin

    pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Probabil, la data obtinerii locuintei sociale era un parlit, dar intre timp s-a ajuns si continua sa traiasca precum un parlit, din mila statului. Dar face gat cand e vorba de altii. Nu este altceva decat un alt nesimtit.
    • +17 (17 voturi)    
     Nu era chiar pîrlit nici atunci (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:49)

     meioza [utilizator] i-a raspuns lui ofelia

     Despre șmecheriile făcute de Ciutacu și nașu' Ovidiu Mușetescu la APAPS a scris Academia Cațavencu
  • +21 (23 voturi)    
   N-o fi pentru el... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:25)

   Far_Eastern [utilizator] i-a raspuns lui abcd

   insa e rau pentru multi altii...
   El e "altrust", lupta pentru binele poporului...
  • -23 (29 voturi)    
   Mihaileanu nr. 2 (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:27)

   DNA [anonim] i-a raspuns lui abcd

   "Basescu, primar general al Capitalei, a dispus, in 2000, sub semnatura proprie, verificarea legalitatii repartitiei lui Ciutacu."

   Ciutacu e Ciutacu (sluga a mogulului Felix), dar acelasi "legalist" Basescu a dispus verificarea legalitatii cand si-a auto-atribuit vila din Mihaileanu de 369 mp?!

   http://www.gandul.info/politica/istoria-dobandirii-imobilului-mihaileanu-intesata-minciunile-pre-254175
   • -1 (9 voturi)    
    Adevarul (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:54)

    Costache2009 [utilizator] i-a raspuns lui DNA

    370 mp - spatiu util + 30 mp garaj = 19.000 dolari SUA. Din vanzari anterioare... :D
  • -24 (28 voturi)    
   .... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:28)

   . [anonim] i-a raspuns lui abcd

   ramane cum zici tu, dar nu e vb de 30 ci mai degraba de 300
   • +11 (11 voturi)    
    citeste cu atentie (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:32)

    popas [anonim] i-a raspuns lui .

    "Primaria m-a taxat cu suma legala maxima pentru chirie: 1,284 milioane lei vechi."

    adica 1 milion si 284 mii lei vechi; ce nu e clar?
  • +30 (32 voturi)    
   :)) (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:33)

   io [anonim] i-a raspuns lui abcd

   cred ca totusi BMW-ul lui valoareza mai mult decat locuinta respectiva :))

   probabil da vreo 10-20 de chirii numai pe benzina, in fiecare luna. Iti dai seama cat de rau o duce, dar probabil vreau un Q7 :))
  • +27 (29 voturi)    
   Ai inteles gresit (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:40)

   Nanaboz [utilizator] i-a raspuns lui abcd

   Nu s-a plans ca e rau in Romania ci ca tie iti e greu in Romania... :-))))

   Ca sa citez din el "Ca sa puna o fasolica pe masa la copil", si fasolica trebuia sa aiba si acoperis asupra capului copilului, nu? :-)))))

   Deci d'aia facea Mircica spume la gura aseara. Ca m-am rupt de realitate cateva zile si nu intelegeam nimic. :-)))

   Cool!
  • -24 (32 voturi)    
   tonomate sau ce? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:41)

   radu [anonim] i-a raspuns lui abcd

   Dupa mintea ta, o fi avand vreo viloaie pe care o tine dosita in loc sa stea in ea, o fi inchiriata pe bani grei si sta ca hapsanu cu copiii la bloc in Rahova. Ai dracu ziaristii astia de la moguli, cu unele exceptii ba stau cu parintii, ba prin blocurile de la Ceausescu, nu sunt in stare de un penthaus ceva, de vreun casoi mai acatarii prin rezidentiale.
   • +22 (24 voturi)    
    nu inteleg ce vrei sa spui (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:02)

    misescu [utilizator] i-a raspuns lui radu

    Ca este bine sa fure fiecare dupa cat ii permite statutul/ functia? Unul un bou, altul un ou?

    Adica unul care este ministru sa incheie un act notarial pentru Ford prin intermediul nevestei, iar altul, de ex un ziarist obscur sa 'inchirieze' legal un apartament social, samd

    Dar cu moralitatea cum ramane? Cum poti sa ii plangi pe cei saraci in tocshouri cand tu stii ca ocupi un apartament care i s-ar cuveni unei persoane cu adevarat in nevoie?
   • +20 (22 voturi)    
    dupa mintea mea... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:10)

    NewLevel [anonim] i-a raspuns lui radu

    Tu ce ai face daca ai avea un casoi dosit? Ai renunta sa te muti din Rahova, unde dai nici 150 de lei pe luna si primesti si chiria de la casoi, undeva unde intretinerea te-ar putea costa de cel putin 3 ori mai mult si ai pierde banii (negri) din chirie? Nu m-ar mira ca nevasta-sa sa aiba un astfel de casoi.
    Problema e insa alta: eu, daca as cistiga 2-3000 de euro (ca el), m-as muta de acolo pentru ca ocup locul unuia care e intr-adevar sarac si poate n-are unde sta.
   • +14 (20 voturi)    
    gresit (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:37)

    ofelia [anonim] i-a raspuns lui radu

    Nu trebuie sa aiba vila, cu banii pe care ii castiga sa-si cumpere un apartament decent sau sa obtina o alta chirie dar nu de la stat. Locuinta sociala pe care o detine in prezent sa faca bine sa o elibereze pentru a fi repartizata altcuiva aflat in nevoie.
    Dar nu este el vinovat, vinovat este statul si autoritatile statului care nu verifica periodic situatia celor care beneficiaza de diferite tipuri de ajutor. Locuinta sociala este un ajutor de la stat.
  • +18 (20 voturi)    
   nesimtire (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:41)

   george [anonim] i-a raspuns lui abcd

   ai perfecta dreptate abcd,este nemernic dar cu asemenea nemernici si nesimtiti care incearca pe sticla ( tv ) sa arunce praf in ochhi romanilor,sa clamese cinstea si corectitudinea televiziunile antisociale fac propaganda cinstei si onestitatii.un om de nimic in fond.
  • +10 (12 voturi)    
   binenteles (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:44)

   Tudor bugetar [anonim] i-a raspuns lui abcd

   are dreptate. e rea mult 30 dolari, nu ?!!
  • +12 (14 voturi)    
   sa fim crestini (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:21)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui abcd

   sa stii ca oamenii aia o duc foarte greu, toti sunt cazuri sociale grave. daca nu ma crezi poti sa citesti aici http://www.jurnalul.ro/special/special/chirias-pe-viata-133480.html probabil si ciutacu este un caz disperat,sa urli la luna atatia ani "jos basescu" si sa ai impresia ca te urmaresc omuleti portocalii nu o fi asa usor
  • -1 (1 vot)    
   Re (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:42)

   raulpop [utilizator] i-a raspuns lui abcd

   45.5545
  • +6 (6 voturi)    
   Cine latră mai tare!!! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:01)

   gososan [utilizator] i-a raspuns lui abcd

   Mai săpați si ve-ti mai găsii surprize din astea la televizor.....
 • +9 (11 voturi)    
  Deci daca esti cine trebuie... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:09)

  Costica [anonim]

  Pot sa dau mii de exemple de tineri fortati sa-si caute singuri casa , sa se indatoreze pe zeci de ani...Binenteles ca slugile nu intra cu prostimea la aceleasi oala...Si ei au mutat tiganimea in casele sociale ,casele centrale facute praf dupa aia...
 • +15 (17 voturi)    
  deci... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:09)

  CCC [anonim]

  d-asta e el asa suparat pe viata. Saracu', locuieste in Rahova, si nu in Primaverii pe banii statului! Oups, pe banii nostrii!
 • +16 (18 voturi)    
  cautati-l maine... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:11)

  buncrestin [utilizator]

  ...ca azi Ciutacu e ocupat sa-i bata obrazul lui Botis
 • +17 (19 voturi)    
  :( (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:14)

  gigi [anonim]

  si fraierii platesc 300E chirie :(
 • +25 (27 voturi)    
  Ha ha ha (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:17)

  Cat-e-ceasul [utilizator]

  Pacat ca nu ma uit la Badea sa vad cum il spala pe tovarasul sau in emisiunea de azi...
  Asadar acest Ciutacu este un asistat social, sta pe banii nostri, la bloc in Rahova, parcheaza BMW-ul in fata blocului si face spume la televizor despre greutatile din tarisoara noastra... Mise pare de un penibil extrem si in acelasi timp hilar. Caragiale ar fi depasit de situatie in actualitatea romaneasca din 2011.
  • +11 (11 voturi)    
   Mi se pare (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:20)

   oki [anonim] i-a raspuns lui Cat-e-ceasul

   chiar, ca e usor indignat ca plateste un maxim de chirie .
 • +9 (11 voturi)    
  locuinta de la stat (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:17)

  gigi [anonim]

  Stie cineva ce trebuie sa faci sa beneficiezi de o locutina ieftina de la stat? unde trebuie sa dai spaga si cat? ca ne-am saturat sa fim jecmaniti de mafia imobiliara si sa dam jumatate de venit pe chirii
 • +10 (12 voturi)    
  ipccritilor (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:18)

  cata [anonim]

  este dovada clara ca acesti oameni sunt niste unelte in mainile patronilor media si servesc interesele celui care plateste . sunt curios ce se va intampla daca maine voiculescu si basescu devin amici . oare ce va spune ciutacu ? " e bine in romania ".
 • +24 (26 voturi)    
  ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:20)

  adin [anonim]

  ciutacule! băi, ipocritule! dar nu te acuză nimeni că ai sta ilegal. atât ai înțeles tu din tot ce au făcut ăia de la kamikaze? șpăgar nenorocit ce ești!...
 • +12 (14 voturi)    
  Si eu platesc 100 de euro pe o camera (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:22)

  JOJO [anonim]

  si eu platesc 100 de euro pe o camera...este un nesimtit
 • +19 (21 voturi)    
  .......... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:24)

  ......... [anonim]

  In toate apartamentele de gen ANL , construite de stat stau numai baieti destepti de gen Ciutacu, copii de primari, secretari, politisti,rude etc.Apoi dupa o perioada cumpara aceste ap pe niste preturi de nimic, in conditiile astea cum sa nu vrei sa traiesti in Romania si sa urlii in fiecare seara la televizor.Dc romanii ar avea un anumit respect pt ei NICIODATA nu s-ar mai uita la o emisiune facuta de un asemenea individ josnic, dar nu ma astept la asa ceva din partea acestui popor.
 • +14 (16 voturi)    
  Saracu' baiat bogat (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:24)

  Victor Ciudacu [anonim]

  Incredibil... Marele deontolog sa faca asa ceva?! Eu cred ca e un "misunderstanding", "if you can read me". Sunt foarte curios sa vad cum justifica aceasta nesimitire. Vreau sa vad cum justifica moralitatea gestului, nu legalitatea sa.
  • +11 (11 voturi)    
   N-ai sa vezi! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:27)

   oki [anonim] i-a raspuns lui Victor Ciudacu

   Cum sa-si justifice un nesimtit, nesimtirea? Nici nu stie macar ce e aia. Uita-te la el . El nu stie ce e rusinea.
 • +18 (20 voturi)    
  WTF?? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:24)

  maria [anonim]

  "autoritatea locala trebuie sa puna la dispozitia chiriasului, la schimb, un alt spatiu de locuit echivalent" ... cum adica??? de ce nu-l da pur si simplu afara din casa? Sa-si caute singur, sa cumpere, sainchirieze, asa cum fac alte milioane de oameni.... RUSINE!
 • +5 (17 voturi)    
  La chef cu Vanghelie (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:25)

  bibi [anonim]

  Nu sunt vreun pupinbasist. Dimpotriva!
  Dar pe individul asta l-am vazut acum cateva saptamani la petrecerea zilei de nastere a lui Vanghelie (cel care i-a dat apartamentul). Statea la masa cu Geoana, Iliescu si Nastase! Se stie de altfel ca in timpul guvernarii Nastase a avut chiar si o functie publica. Deci ce mai, e de-al lor.

  In aceste conditii, cum mai poate fi el obiectiv la emisiunile realizate unde puteti remarca respectul pe care il poarta invitatilor din PSD?

  Domnule Ciutacu, propun sa parasiti Antena ca sa nu murdariti alti colegi (cum este stimabilul M.B.) pe care eu ii consider sinceri si neinteresati in criticile lor la adresa regimului dezastruos Basescu.
 • +15 (17 voturi)    
  Sa taca din gura... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:25)

  Bogdan [anonim]

  Si... sa se mute din locuinta inchiriata.. NU e un nevoias...
  Asta ne vorbeste noua de morala???
  Asta ne spune ca trebuie sa strangem cureaua?
 • +18 (20 voturi)    
  un om de rand (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:26)

  iou [anonim]

  Observ ca Ciutacu a dezactivat comentariile la postarea lui de pe blogul personal. Atentie domnu' Gadea, atentie! Probabil ii e frica sa nu comenteze "pupinbasistii" si sa se afle adevarul. Foarte interesant cum a obtinut el acel apartament, din moment ce listele de ANL si alte spatii ce tin de primarii sunt pline ochi si la fel, prinde doar cine trebuie.

  Ca si Badea, hultiul la TV dar smecheria in viata personala functioneaza. Felicitari domnule Ciutacu pt. descurcareala in viata!
 • +15 (17 voturi)    
  Adica (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:26)

  adik [anonim]

  unuia cu BMW si mii de euro leafa lunar, primaria este OBLIGATA
 • +19 (21 voturi)    
  Salivati bine baieti! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:31)

  daniel [anonim]

  In timp ce alti fraieri platesc 400-700 euro pe luna chirii sau rate pe apartamente mult mai mici, acest Ciutac plateste 30euro (treizeci de euro) pe 66mp chirie cu BMV la scara si multe mii de euro salariu, fara posibilitatea de a-i fi reziliat contractul sau marit chiria in acord cu actualizarile 2000-2011.
  Bravo natie de stampilici!
  Cine ne tine lectii de moralitate!
  Ar trebui sa-i crape obrazul balos de rusine.
  • +14 (14 voturi)    
   Jegul ar trebui evacuat , ca sa fim corecti (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:04)

   ogi [anonim] i-a raspuns lui daniel

   Cu BMW la scara e clar.In acele locunte ar trebui sa stea persoane care nu au sursele de venit ale Ciutacului sau cu probleme sociale.
   Statul intretine "handicapati" mintali pe banii nostri
   Daca as fi primar l-as invita sa paraseasca garsoniera si sa-si cumpere un apartament.
 • +14 (16 voturi)    
  unii sunt mai egali (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:32)

  franz [utilizator]

  Orice mânărie făcuta de mine....ESTE LEGALA. Oricare alte mânării sau nemânării facute de alţii SUNT ILEGALE. Clar?

  Si când te gândesti, câtă lume asculta vorbele lu Ciutacu aka lupu moralist ţi cât sunt ei de mulţumiţi de felul în care le combate el..........
  • +5 (13 voturi)    
   Nu e manarie, e perfect legal... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:04)

   Nanaboz [utilizator] i-a raspuns lui franz

   E demonstrat deja.

   Ceea ce ar trebui sa ne deranjeze este ipocrizia si lipsa principiilor.

   Si sa ne punem intrebarea: daca a facut asa cu un lucru, cu cate alte lucruri face asa?

   Si referitor la contract trebuie umblat la primari, nu la Ciutacu.
 • +11 (13 voturi)    
  32 EURO pe luna la 66 mp (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:33)

  emi [anonim]

  plateste 128 lei noi pe luna.
  la venituri ,nu chiar sociale.
  cit 10 pachete de tigari??????????
 • +12 (14 voturi)    
  Comentarii blocate (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:36)

  razvan [anonim]

  Pe blogul lui Ciutacu, comentariile la articolul-replica sunt blocate! Oare de ce? :D
 • +15 (19 voturi)    
  Chiriasul (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:36)

  popescu ion [anonim]

  "Scuipatorul" de mizerii traieste din mila tarii pe care o denegreaza atat de mult?!?!??? RUSINE SA-TI FIE, NESIMTITULE !!! Si sa nu vii cu pixelul albastru...
  • -5 (7 voturi)    
   Sa-ti ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:20)

   Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui popescu ion

   ... fie tie rusine ca pui semnul egal intre presedintele manelist / politrucii portocalii si tara ta.
   • +9 (9 voturi)    
    iar tie (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:15)

    Jagged Fel [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

    sa-ti fie rusine ca existi :))
    nu de alta, dar iti faci de ras parintii :)))
    • -4 (6 voturi)    
     Rusine (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:38)

     Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui Jagged Fel

     Imi este rusine demult ... dar nu ma pot sinucide pt. ca e pacat.

     Si nici de oprit din scris pe HN.ro nu ma pot opri pt. ca ma distreaza prea mult sa ma joc cu batul in cuibul de viespi.

     Multumit?
 • +13 (15 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:36)

  [anonim]

 • -1 (11 voturi)    
  cine sunt ceilalti asistati sociali? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:37)

  Popoviciu Andrei [anonim]

  sunt tare curios care sunt ceilalti locatari "saraci" din blocul acela. banuiesc ca sunt "saraci" in pile, altfel si-ar cumpara un penthouse asa cum a facut fiica stimabilului nostru presedinte
 • +13 (15 voturi)    
  nelamuriri (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:38)

  jiji [anonim]

  ciutacu nu permite comentarii pe blogul sau. poate ar fi fost bine sa explice daca se incadreaza in categoriile de cetateni carora, potrivit legii, li se pot inchiria locuinte sociale. si inca o nedumerire: il ataca zi de zi la televiziunea mogulului pe cel care i-a dat casa acum 11 ani!?
 • +11 (13 voturi)    
  asta om! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:39)

  ileana [anonim]

  Acum 12 ani, primaria facea repartitii legale? Ufff, unde am trait pana acum? Vreau si eu sa stiu care erau bazele legale prin care omul asta a primit de la stat in chirie o locuinta la o suma ca cea pe care o plateste!
  Eu credeam ca: ai bani, cumperi o locuinta. Nu ai bani, dar poti sa faci un credit: mergi la banca, imprumuti, iti iei apartament. Sau stai cu parintii pana la Sf Asteapta, cum fac atatia oameni.
 • +13 (15 voturi)    
  ciutacu - lupul moralist (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:39)

  qq [anonim]

  e ordinara explicatia sa, e legal deci nevinovat
  vinovati sunt tinerii cu adevarat in nevoie care nu au acces la apartament fiindca, nu-i asa, ciutacu un om de o inalta tinuta morala, un port fanion al eticii, un etalon de cinste, o portavoce, un model...ce mai, l-a ocupat primul si-l merita pe 100lei pana in vecii vecilor
  mare om, mare caracter

  tara e plina , prea plina chiar de logica asta a lui "daca nu iau eu nu-mi da nimeni sau oricum ia altul..."
 • +13 (15 voturi)    
  persoanele cu handicap (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:44)

  copilul problema [utilizator]

  Sarac nu este... Martir nici atat. Deci incadrarea este la categoria "persoane cu handicap"... Multumim V.C.! In sfarsit ti-ai recunoscut statutul!
 • +11 (13 voturi)    
  lasa victorash (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:44)

  Ci Ciong [utilizator]

  ca poate faci si tu ce e corect...cum ii impingi pe altii sa faca... si iti bagi chirie macar de 200 de euro...
  sau... cum facem restul si "adevaratii" muritori de foame muncitori la tara dictatorului si piticului sau cum le mai zici tu si iti bagi ipoteca pe 30 de ani... nu?
  nici nu stii cate de tare ai cazut... cu faza asta...
  derbedeul... (cum le zicea cine stia mai bine despre tine...)
 • +13 (15 voturi)    
  Rusine (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:44)

  titi [anonim]

  Rusine, mai nemernicule
 • +16 (18 voturi)    
  moralitate (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:46)

  subiectivul [anonim]

  cum mai poti aparea acum la tv si sa vorbesi despre cinste,corectitudine si moralitate avand in vedere ca platesti chirie la stat mai mica de aproape 10 ori decat rata pe care o platesc eu dar castigi de 10 ori mai bine decat mine?
  • +6 (8 voturi)    
   Venit... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:58)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui subiectivul

   10 ori, are you sure? nenea castiga lejer 30-50mii euro/luna
 • +1 (7 voturi)    
  pai si nu e???? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:48)

  gogoasa [anonim]

  pai io care nu platesc niciun leu chirie iti pot confirma ca e rau in Romania
  • -7 (15 voturi)    
   ipocriti si unii si altii (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:15)

   critix [anonim] i-a raspuns lui gogoasa

   Asa e gogoasa..e rau in romania, dar mai rau sunt oamenii ipocriti. Unii uita cum si-a dat basescu casa singur si arata cu degetul pe asta. Omul a fost si printr-un guvern, e clar ca nu e usa de biserca, ca sa nu mai zic cine nu si-ar lua o casa de la stat daca ar putea . Cati parlamentari nu stau in case de protocol si nu vor sa le mai dea drumul nici dupa ce isi termina mandatul . Ipocrit e si Ciutacu, Ipocrit e si Basescu, dar acesti talibani de pe net sunt cei mai ipocriti. Eu sper sa moara toti de ciuda ca are Ciutacu casa de la stat. PS : Nemernicul No 1 ESTE BASESCU !!!!
 • +11 (13 voturi)    
  scopu scuza mijloacele (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:53)

  florin [anonim]

  va rog nu asociati denumirea de jurnalist cu maimuta urlatoare. Si tonomatele mai au o urma de bun simt individul asta nimiiiicccc
 • +14 (16 voturi)    
  :) (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:53)

  rakkone [utilizator]

  Ii puteti citi raspunsul (cu Comments off) mocratului cu ochelari la el pe blog. O tine langadanga cu "contractul legal" si ca statul "trebuie sa ii aloce un alt apartament".
  - L-as intreba eu, trecand peste legalitate cum stam cu MORALITATEA de a ocupa (fie si printr-o lacuna a legii) un spatiu la un pret infim cand ai posibilitatea de a-ti lua apartament/casa/cevreitu in timp ce alti nenorociti nu au aceasta posibilitate si stau in drum? Cum poti dormi noaptea bah ciutacule stiind ca profiti magareste (la fel ca parlamentarii care au si casa in Bucuresti dar reprezinta o alta circumscriptie electorala si iau bani de cazare) de o lacuna legislativa si in urma profitarii tale altii stau in ploaie?
  - L-as mai intreba si de ce considera el ca statul trebuie sa ii rezolve problema si sa ii caute o alta casa sau sa ii dea casa respectiva spre vanzare lui, ca nu suntem decat 22 de milioane si nu putem astepta toti sa ne rezolve statul problema locativa.

  Mi personal mi se confirma inca o data ca e un porc de porc.
  • -11 (13 voturi)    
   rakkone (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:42)

   rusu [anonim] i-a raspuns lui rakkone

   De bun simt era daca adresai intrebarile lui Basescu ! Sa ne invete si pe noi cum sa facem sa cumparam apartamente de 900.000 de euro[asa cum a cumparat fata lui] din salariu de bugetar, ca sa nu mai apelam la locuinte sociale . A-propos , el ce a facut cu apartamentul de 300 m.p. primit de la stat la inapoiat.? P.S. :Nu doresc raspuns deoarece nu vreau sa intru in polemica cu oameni atat de obiectivi cum am constatat a fi cei care comenteaza
   • +7 (9 voturi)    
    just (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:55)

    rakkone [utilizator] i-a raspuns lui rusu

    Absolut pertinente si intrebarile tale, si Basescu are 2 bile negre ref la sit. locativa (si casa lui, si casa pupezei notare). Dar ce legatura are Basescu aici? Era vorba de Ciutacu si de faptul ca e magar, faptul ca el e magar nu il scuza in vreun fel pe Basescu.
   • +12 (12 voturi)    
    Fata (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:07)

    Jar [anonim] i-a raspuns lui rusu

    lui Basescu nu-i bugetar-e notar.
    Basescu n-a luat, ci a cumparat casa din Mihaileanu.Aici,problema in discutie ,e pretul de cumparare.Nu e vina ta.Ciutacu ti-a dat informatia pe jumatate si, binenteles,fara batista.
   • +13 (13 voturi)    
    Raspuns pentru rosu, culoarea comunismului (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:31)

    adrian1455 [anonim] i-a raspuns lui rusu

    Daca cei care comenteaza aici nu sunt obiectivi, cum sa te numesc pe matale care esti nihilist si ai tot timpul ceva de comentat contra Basescu? De ce nu esti la fel de "obiectiv" si cu acest demagog numit Ciutacu?
    Vad ca nimeni nu spune ca acest individ este si marele sef al postului Antena 3. Apoi de ce asteapta ca statul sa ii faca rost de alta casa, cand el poate sa isi rezolve treaba singur cumparandu-si o casa?
    Un proverb spune ca cine se seamana se aduna: Ciutacu, Badea, si omul cu lap topul (ca imi este greata de numele lui, ce sa mai zic de prezenta).
 • +10 (12 voturi)    
  Cheta (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:58)

  Marius [anonim]

  Hai sa facem cheta, sa-l ajutam cu ceva bani...
  • +9 (11 voturi)    
   aa, ce idee buna! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:15)

   NewLevel [anonim] i-a raspuns lui Marius

   Ar merita sa facem o cauza pe FB.
 • +7 (9 voturi)    
  conditii dosar (Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:59)

  radu [anonim]

  Ciutacu spune ca a intrunit toate conditiile prevazute de lege pentru repartitia unei locuinte din fondul locativ de stat - care sunt aceste conditii ?
 • +9 (11 voturi)    
  adica statul (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:10)

  Luke [anonim]

  adica statul TREBUIE sa-i puna la dispozitie acum ciutacului un apartament?
  o fi asa in litera legi...probabil pentru anumite transe de venit a fost bine gandita (sau nu).
  dar in spiritul legii?
  cat de gunoi trebuie sa fi ca in situatia financiara pe care o are sa scrie pe blog ca statul TREBUIE sa-i puna la dispozitie casa.
  ce sa ne mai miram atunci de asistatii sociali care refuza sa munceasca? si ei sunt in litera legii
 • +11 (13 voturi)    
  Tara lui Papura Voda (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:11)

  mihai [anonim]

  Locuinta sociala de 66 mp?
  Vreau si eu!!!!
 • +16 (18 voturi)    
  ptr baietzii de la turnatoria lui Felix: se stie! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:19)

  coproculturalul [utilizator]

  Ciuntacule, meriti niste "vorbe grele"!
 • +9 (11 voturi)    
  30 de euro/luna la 66 m2 (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:22)

  andrei [anonim]

  Mda. Pai, o chirie normala este de 3-400 de euro pe luna. Deci, plateste de cel putin 10 ori mai putin.

  Eu am un dram de respect pentru Ciutacu - jurnalistul din primii ani de meserie si pentru ca este, totusi, o sluga mai constipata a lui Voiculescu (adica, nu e chiar Gadea sau Vranceanu Firea, sa pupe si sa pape tot), dar...daca statul e slab si ineficient, iar tu il critici, esti nemultumit pe buna dreptate, dar ai bani cu lopata si continui sa stai intr-un locuinta sociala (destinata celor nevoiasi, cu handicapuri etc.), se cheama ca nu ai o minima decenta. Esti cam porc.

  Pentru ca o urma de decenta te-ar fi impins sa faci acest gest de onoare. "Stiu ca nu e in regula sa mai ocup spatiul acesta, sunt altii cei care au cu adevarat nevoie de el, asa ca iau eu initiativa de a ma muta. Nu voi astepta decizia unui stat falimentar si corupt". Asa ti-ai fi pus problema, din timp, daca ai fi avut constiinta.
 • +12 (14 voturi)    
  misto (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:29)

  averea taranista [anonim]

  Mirciulica, baga-te si tu la chirie de la stat, sa nu mai stai cu mamaie. Daca Ciutacu a reusit poti reusi si tu.
  Nasol ca pretul e "maxim" - 30 euro / luna, e cam greu da' te descurci tu.
  Bravo baieti va descurcati.
 • +11 (13 voturi)    
  gresosul ciu-dra-cu (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:39)

  lcx [anonim]

  nu va mai obositi sa fiti ironici la adresa maimutoiului moralist, are obrazul tare gros. astia trebuie luati cu toroipanul
 • +14 (16 voturi)    
  mda (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:45)

  eu [anonim]

  asta e tara in care traim...

  o tara unde un jurnalist ce scuipa statul roman in direct si are venit de 10.000 euro lunar sta cu chirie la stat in locuinta sociala...

  o tara unde un extremist maghiar ce spanzura simboluri istorice romane, lucreaza la tot la stat...

  si tot asa mai departe.

  suntem o tara in care contrastul dintre prostie si nesimtire se observa cel mai tare, nu cred ca exista alta tara civilizata unde se intampla lucrurile de mai sus
  • +2 (4 voturi)    
   in traducere (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:46)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui eu

   tara in care traim este o democratie autentica ai carei cetateni sunt (cel putin unii dintre ei, nu stiu câti, dar estimez ca mai multi decat in alte tari)... ei bine, ai carei cetateni sunt necinstiti.

   insa necinstea indivizilor nu distruge sistemul democratic, ci doar ii afecteaza la nivel social si economic pe cetatenii acestei democratii.

   va reamintesc ca intr-o democratie puterea apartine cetatenilor, fie ei cinstiti sau necinstiti.
 • +16 (16 voturi)    
  evazionisti fiscali! (Miercuri, 20 aprilie 2011, 13:59)

  razvan [anonim]

  In povestea asta sinistra cu un personaj absolut sinistru, apare un aspect foooarte interesant: veniturile "parlitului" de Ciutacu ii permiteau sa inchirieze aceasta locuinta sociala de la stat. Si cred ca asa si era. Doar ca veniturile in presa, exact asa se dadeau (de cand lumea): pe cartea de munca primeai salariul minim iar pe alte avioane (inclusiv "la negru") primeai mii si mii de euro. Asta se mai numeste evaziune fiscala si e facuta tot de aiai care plang de mila poporului greu napastuit de Basescu.
  Vad ca, absolut firesc Ciutacu il introduce pe Basescu in discutie incercand sa induca faptul ca a fost prigonit de Basescu inca din 2000 desi el statea legal acolo.
  • -13 (15 voturi)    
   da (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:23)

   crak [anonim] i-a raspuns lui razvan

   ce sa spun, Ciutacu este problema tarii.... Intreaba-l pe Basescu cu casa din Mihaileanu...ce mai face cu ea...?
   • +12 (14 voturi)    
    Intreaba-l tu.... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:09)

    Alius [anonim] i-a raspuns lui crak

    si spune-ne si noua. Deocamdata, subiectul este Ciutacu. Pentru subiectul Basescu, muta pe Antene.
    • -9 (15 voturi)    
     Din cate stiam... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:16)

     Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui Alius

     ... eu Ciutacu nu e presedinte pe banii mei (si ai tai si ai tuturor romanilor). Basescu insa este ... Asa ca muta tu pe Taraf TV te rog ...
     • +10 (12 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:14)

      [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

      • -6 (8 voturi)    
       Nu e... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:43)

       Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui

       ... Ciutacul meu ... e Ciutacul mogulului, ai si uitat?

       Si pentru ca vad ca nu pricepi faza cu banii o sa-ti fac un desen cu creta pe asfalt: Ciutacu nu lucra in primarie (deci toretic nu apara interesele statului roman) cand si-a dat apartamentul cu chirie pe cand Basescu era Primar General cand s-a "improprietarit". Tot nu sesizezi diferenta?
       • +6 (8 voturi)    
        Fa-ti tie niste desene pe asfalt. (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:56)

        Alius [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Ce legatura are "apararea intereselor statului roman" cu situatia de fata?

        Ciutacu are salariu de mii de euro si sta intr-un apartament social. Nu a spus nimeni ca si l-a dat, ca l-a furat, ca a facut falsuri ca etc etc... E vorba de moralitate, nesimtire, pe de o parte si o mare greseala din partea statului. Nu numai asta, dar el asteapta ca statul sa-i dea alta locuinta. De ce sa-i dea alta locuinta? Nu are bani sa inchirieze de pe piata libera???? Aici este marea nesimtire.

        Da' orice s-ar face si cum s-ar face, tu incepi si dai cu Basescu. Tu continua si fa desene pe asfalt.
     • +5 (7 voturi)    
      Cand nu ai ce spune.. (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:38)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

      .. tastezi si tu, ca de .. ai "deste" si trebuie folosite si ele. Dar dupa cum vezi, Ciutacu sta tot pe banii tai (cu siguranta pe ai mei nu), ca si Basescu.

      Mai gandeste inainte de a te arunca pe forumuri. Nu e greu, crede-ma. Stiu ca-l urasti pe Basescu si asta e, dar nu inseamna ca tot ce fac altii este legitim/moral doar pentru ca tie nu-ti place Basescu.
      • -5 (7 voturi)    
       Vad ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:38)

       Gigi [anonim] i-a raspuns lui Alius

       ...ca enervez tare :))

       Nu am zis ca e legitim sau moral ceea ce se intampla. Sublinam faptul ca a fost luat la ochi pentru ca e "anti" (in primul rand) si ca un caz izolat, punctual nu rezolva problemele sistemice. Ba mai mult sunt altii cu cazuri izolate, punctuale mult mai marete. Recte prietenul Basescu ... atat.

       Si la final fac un apel la dl Ciutacu sa elibereze apartamentul si sa-si retraga dosarul ... ca sa poata critica in continuare puterea fara reprosuri din partea portocaliilor :))
       • +6 (6 voturi)    
        Am inteles... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:04)

        Alius [anonim] i-a raspuns lui Gigi

        Intai sa il terminam pe Basescu, pentru ca si ceilalti sa fie luat la bani marunti. Pana atunci, tot ce este imoral, ilegal si ingrasa este permis si nu are nimeni voie sa spuna nimic.

        Da, Ciutacu a fost luat la ochi ca este anti, Basescu este luat la ochi ca este pro, cei din opozitie sunt luati la ochi ca sunt anti, iar cei de la putere sunt luati la ochi ca nu sunt anti.

        Punctual, rezolva niste probleme foarte mari: in primul rand, cei care se dau mari luptatori ai dreptatii si moralitatii sunt de fapt niste papagali. Asta e un lucru foarte bun, ca rezolva o chestie de moralitate si credibilitate. In al doilea rand, chestie de sistem, cum iti place tie sa spui, trebuie facute niste analize pentru a vedea de ce se ajunge in astfel de situatie si trebuie luate niste masuri ca astfel de situatii sa nu se mai intample. Am rezolvat si "problema de sistem".

        Sigur nu este un caz singular, cum iti place tie sa crezi si sunt convins ca sunt multi in situatia lui Ciutacu, adica oameni care au bani si care stau in locuinte sociale ANL-uri si alte alea (cum era si Tiriac, de unde rezulta ca nu e ceva "punctual").

        Putem spune ca Basescu este un caz singular, deoarece este un singur Basescu si nu are rost sa ne batem capul cu el, trebuie sa rezolvam chestii de sistem.

        Si da, enervezi teribil de tare. Dar nu stiu pe cine. Oricum, in general, ignoranta cam enerveaza.
        • -3 (3 voturi)    
         Faptul ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 23:38)

         Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui Alius

         ... ca Ciutacu are apartament pe naspa (poftim...plecam de la prezumptia de vinovatie) nu inseamna ca brusc in tara asta lucrurile au devenit bune ... deci cand el continua sa zica ca nu sunt bune este in continuare credibil (cel putin pentru mine).
         • +2 (2 voturi)    
          Ai si are mare dreptate! (Joi, 21 aprilie 2011, 1:30)

          Alius [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

          Cum naiba sa fie lucrurile bune intr-o tara in care unu' cu salariu de mii de euro sta intr-un apartament social, subventionat de stat?

          El stie cel mai bine ca lucrurile nu sunt cum ar trebui in tara asta. Si poate sa inceapa el insusi sa faca in asa fel incat lucrurile sa fie ceva mai bine, nu doar prin a face gargara la TV, dar si plecand din acel apartament si dand astfel posibilitatea unor oameni cu mai putin bani sa stea in acel apartament. De exemplu Badea.

          Sa inteleg ca pentru tine lucrurile devin "brusc" mai bine in tara doar cand este injurat Basescu. Cu cat mai tare este injurat, cu atat mai bine se traieste in Romania. Corect!

          Ca o concluzie, eu zic ca mai bine sa va trai in tara asta numai cand i se va taia capul lui basescu. Cand unu' ca Ciutacu are locuinta sociala, nu conteaza, nu afecteaza cu nimic mersul tarii. Cand hoti ca Vantu reusesc sa amane porocese pentru ani de zile, iarasi nu conteaza pentru mersul in bine. Nimci altceva nu conteaza, doar capul lui basescu. Sa vezi ce bine va mai merge in tara dupa ce vine USL la putere.
     • +5 (7 voturi)    
      e o mica, mare diferenta.... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:17)

      neutrino [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

      Basescu a fost votat, democratic si majoritatea a spus ca el a fi bun...deci e indreptatit sa stea pe banii mei (ca de aia l-am votat)... Cat poriveste pe ciutacu, nu e chestie de furt ci ...ca idee.... Cand "plangi" in fiecare zi dupa bietii cetateni saracitit de sistemul ticalosit, poate ca intai ar trebui sa te gandesti unde si cum stai si apoi sa dai din gura...dar de...e complicat cu bunul simt...
 • +10 (10 voturi)    
  Nu stiu de ce va mirati (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:08)

  ictin [anonim]

  Realitatea plangea de mila pensionarilor de ti se rupea inima, in timp ce ei nu cotizau la fondul de pensii, si toti angajati aveau diverse smecherii facute sa nu plateasca taxele datorate statului.
  Chireac tine in continuu lectii de morala dupa ce a incercat sa il santajeze impreuna cu celalalt moralist (SRS) pe seful ANI, si dupa ce a facut niste bani seriosi din afaceri cu statul tot prin santaj.
  Si acum ne miram ca aparatorul nr. 1 al leprelor este el insusi o mare lepra? Ne miram ca este un asistat social cu BMW? Macar din punctul asta de vedere, el macar nu e ipocrit. De cand a aparut prima oara pe sticla le-a luat apararea la asistatii sociali in BMW, le-a luat apararea la toti limbrici care sug din bani statului inutil. Si acum aflam ca doar isi apara rasa. Si da, V.C. este exponentul si portavocea oamenilor de care imi e cel mai sila din tara asta. El reprezinta tot e mai putred in aceasta tara, el e reprezentantul jegului uman din Romania.
 • +7 (7 voturi)    
  Nu stiu de ce va mirati (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:08)

  ictin [anonim]

  Realitatea plangea de mila pensionarilor de ti se rupea inima, in timp ce ei nu cotizau la fondul de pensii, si toti angajati aveau diverse smecherii facute sa nu plateasca taxele datorate statului.
  Chireac tine in continuu lectii de morala dupa ce a incercat sa il santajeze impreuna cu celalalt moralist (SRS) pe seful ANI, si dupa ce a facut niste bani seriosi din afaceri cu statul tot prin santaj.
  Si acum ne miram ca aparatorul nr. 1 al leprelor este el insusi o mare lepra? Ne miram ca este un asistat social cu BMW? Macar din punctul asta de vedere, el macar nu e ipocrit. De cand a aparut prima oara pe sticla le-a luat apararea la asistatii sociali in BMW, le-a luat apararea la toti limbrici care sug din bani statului inutil. Si acum aflam ca doar isi apara rasa. Si da, V.C. este exponentul si portavocea oamenilor de care imi e cel mai sila din tara asta. El reprezinta tot e mai putred in aceasta tara, el e reprezentantul jegului uman din Romania.
 • +12 (12 voturi)    
  eu zic (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:18)

  CCC [anonim]

  sa-i trimitem in fiecare zi un mail prin care sa-i cerem sa se mute. Poate de la atata spam se muta.
 • +14 (14 voturi)    
  "Victor Ciutacu" (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:19)

  Lu [anonim]

  Mie cel mai mult imi place cum vorbeste Victoras despre sine la persoana a III-a.
 • +6 (8 voturi)    
  tu primul (Miercuri, 20 aprilie 2011, 14:43)

  hedeheu [anonim]

  bai toti astia de pe aci' care nu ti-ai platit darile la stat
  mucles ,ceilalti datii inainte
 • +11 (11 voturi)    
  case (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:00)

  elan [anonim]

  Sa stiti ca primarul Constantei nu se zbenguie gratis la Antene si RTv.Asa ca a daruit d-nei ciutacu teren pe buza plajei,faleza constanta,posibil sa fi si crescut viloiul,se poate afla si d-na dragotescu are casoi langa apa ,mamaia nord.Ei,vedeti ca sunt ...CAZURI? Nu sociale,insa.
 • +9 (9 voturi)    
  tipic (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:29)

  luk [anonim]

  ca tot e la moda acum, are o problema morala, nu legala.
 • +10 (10 voturi)    
  128 RON (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:33)

  Bogdan [anonim]

  atat plateste chiria! E subventionat de statul pe carte-l injura atat.In loc sa plateasca 1000 RON ca amaratii care stau si se uita in gura lui...
  • +8 (10 voturi)    
   Aici nu e vina lui (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:53)

   ictin [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

   Ca sunt mii de lobotomizati care se uita la el ca la Dumnezeu si ii sorb fiecare cuvant de parca ar fi sfant. Stii cum se zice, nu e prost cine cere, e prost cine da.
 • -8 (10 voturi)    
  Aceasta ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:38)

  Gigi Kent [anonim]

  ... discutie ar fi trebuit sa fie despre modul in care statul roman da locuintele sociale si de ce nu poate lua preturi egale cu cele ale pietei pe proprietatile sale (ce banii s-a incasa din viloacele RAAPPS), studiu de caz Victor Ciutacu ... cel mult.

  In schimb, pentru ca acest individ indrazneste sa critice puterea portocalie, el nefiind persoana publica dealtfel, a devenit o discutie despre persoana privata X care primeste ceva de la statul roman. Vina este 100% a persoanei private. Culmea!

  Sunt convins ca toti ipocritii de pe aici, daca ar primi ceva de la statul roman (orice) ar refuza ... din moralitate :))
  • +7 (9 voturi)    
   statul a oferit ??? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:11)

   dman [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

   cred ca statul roman s-a dus la ciutacu si l-a rugat sa-i primeasca locuinta sociala aproape moca si care normal ar trebui sa se duca la cei saraci iar lui ciutacu i-a fost pur si simplu jena sa refuze.

   Statul NU a oferit si Ciutactu a acceptat. Ciutacu a cerut, a mituit, a corupt reprezentanti ai statului ptr a obtine locuinta. Ti se pare tie ciutacu un caz social?!?
   • -7 (9 voturi)    
    Nu... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:30)

    Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui dman

    Nu mi se pare ca e un caz social. Faptul ca nu este un caz social nu inseamna insa ca exista dovezi ca a mituit, corupt etc. Mai incet cu "prezumptia de vinovatie" pe scari ...
    • +4 (6 voturi)    
     dovezi... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:07)

     dman [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

     atunci poate ne explici un scenariu in care ciutacu ar fi luat locuinta in mod corect. Din start nefiind un caz social nu avea dreptul.
     Din punct de vedere legal probabil a facut cumva sa iasa bine, dar nu-mi spune ca statul i-a oferit si el saracu a primit!
     • -6 (10 voturi)    
      Iar... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:31)

      Gigi Kent [anonim] i-a raspuns lui dman

      ... rasturnam toata logica sistemului de drept? Poate acum 12 ani era caz social. Ai dovezi ca a dat spaga? Asa intreaba si judecatorul pe procuror. Nu ii zice avocatului lui Ciutacu ... va rog sa prezentati un scenariu in care bla bla bla ...
    • +2 (4 voturi)    
     DEX -- prezumtie fara P (Joi, 21 aprilie 2011, 1:27)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

     daca tot folosesti asa des cuvantul, nu strica sa te uiti putin in dictionar, ok?

     PREZÚMȚIE, prezumții, s. f. (Livr.) 1. Părere întemeiată pe aparențe, pe ipoteze, pe deducții; presupunere, supoziție.

     Fara P, ok?

     Gigele, ne facem de ras?
  • +6 (8 voturi)    
   Love (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:02)

   Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Gigi Kent! Esti indragostit de Ciutacu?
  • +6 (8 voturi)    
   gigi tata, cat mai e o postare? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:13)

   neutrino [anonim] i-a raspuns lui Gigi Kent

   ca vorba aia vine Pastele si as dori si eu ceva banuti in plus...nu de alta, dar sa arunc cu laturi mai ales cand nu am dreptate ma pricep si eu, in plus..mai am si ceva timp.
   Sfat: schimba placa baiete...sau macar gaseste argumente ceva mai rezonabile...sau am uitat..nu mai aveti ..ca de..iarasi ati fost prinsi pe picior gresit.
   Nu vrei sa ne faci un pustiu de bine sa il iei pe ciutacu la tine...bietul de el, nu are casa...
   • -5 (7 voturi)    
    Nu am ... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:40)

    Gigi [anonim] i-a raspuns lui neutrino

    ... de ce sa gasesc argumente pentru ca nu sustin nici o cauza. Si nu sunt nici prins pe picior gresit si nici nu incerc sa conving pe cineva ca in cazul asta totul e ok.

    Nu ai vazut cate datorii au partidele din opozitie ... ultima oara m-au pus sa vin cu bani de acasa. Daca vrei sa castigi ceva banutzi incearca la pedeleu...ca aia au banii publici pe mana.
    • +3 (5 voturi)    
     lasa ca are scoafa lapte (Miercuri, 20 aprilie 2011, 20:46)

     neutrino [anonim] i-a raspuns lui Gigi

     de asta nu imi este teama...Pai nu-i paturiciu al mai mare om bogat din tara?
     A secat si asta?
     Sa inteleg ca asta este motivatia voastra ... aia de ce fura din bani publici si noi nu...ca de, am tot furat 15 ani.
 • +11 (13 voturi)    
  si cu moralitatea cum ramane? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:45)

  io [anonim]

  " Ciutacu nu a luat nimic de la nimeni. A încheiat legal un contract şi a plătit maximul de sumă pe care Municipalitatea îl putea încasa legal. Ciutacu nu are nici puterea, nici funcţia necesară să-şi aprobe, de unul singur (au mai existat precedente pe care autorităţile judiciare le-au considerat legale), repartiţia unei alte locuinţe, pe care ulterior să o cumpere. Aşa cum îi permite legea. Deci aşteaptă şi până atunci îşi respectă contractul legal de închiriere." - zise ciutacul pe blogul lui. Si cu moralitatea aia de care tot faci parada cum ramane, mestere? sa dam in cap la altii e usor, sa facem ce e corect (sa eliberam locuinta pentru alt amarat) e mai greu... usor de zis, greu de facut.
 • +13 (15 voturi)    
  mai este un aspect... (Miercuri, 20 aprilie 2011, 15:55)

  xy [anonim]

  care dovedeste ce obraz incredibil de gros are: in postarea lui de pe blog ii acuza pe cei de la Kamikaze ca au incalcat legea si dreptul lui la viata privata, publicand date cu caracter personal si discutand cu vecinii lui de bloc. dar ce fel de jurnalist este cand se face brusc ca uita ca tocmai ASA SE FAC corect anchetele jurnalistice, intreband vecinii si dezvaluind dovezi? si nu, adresa lui personala nu a fost publicata!
  • +8 (10 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 20 aprilie 2011, 16:45)

   [anonim] i-a raspuns lui xy

 • +7 (9 voturi)    
  rain man (Miercuri, 20 aprilie 2011, 17:45)

  dan [anonim]

  Eu nu inteleg care e problema. Situatia este in mod evident conforma cu realitatea. Sunt locuinte pentru persoane cu handicap sau nu sunt?
  Astept cu nerabdare sa aflu ca Gadea locuieste intr-locuinta destinata persoanelor cu sindrom down...
 • +7 (9 voturi)    
  . (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:15)

  tasuri [anonim]

  Ah ce ma bucur ca l-au turnat pe magarul asta! Bravo Kamikaze!
 • +6 (8 voturi)    
  :p (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:16)

  dovlecel [anonim]

  uite unde era fecioara
  saracu de el, oare cum se descurca cu o asemenea chirie exorbitanta?
 • +6 (8 voturi)    
  de 12 ani (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:31)

  Radu [anonim]

  nesimtire mare, de 12 ani sta intr-un apartament destinat tinerilor saraci, handicapatilor. De nu's citi ani de zile asta cistila mii de euro pe luna si nesimtitul toooot sta in apartamentul ala care i-ar fi prins bine unui sarman. Rusine Ciutacu, Badea, Gidea, tot pampalaii si parazitii de la postul securistului Voiculescu
 • +5 (7 voturi)    
  ciutacu-ciumpalacu (pamflet) (Miercuri, 20 aprilie 2011, 18:50)

  alter_ego [anonim]

  ba sta foarte corect omul acolo! daca respectivele locuinte sunt destinate, printre alte categorii, handicapatilor, atunci s-avem pardon. dl. ciutacu e perfect in drept. debilitatea sa evidenta si retardul mental pronuntat pot fi constatate in toate aparitiile si freak-show-urile pe care le produce pentru un public de acelasi calibru...
  propun sa se aloce fonduri pentru mutarea tuturori "liderilor de opinie" de la antene in astfel de rezervatii. si tot proiectul ar putea fi finantat cu fonduri de la renumitii cercetatori britanici specializati pe comportamentul isteric la macaci, giboni si batracieni.
 • +4 (6 voturi)    
  De ce lui da iar mie nu? (Miercuri, 20 aprilie 2011, 20:20)

  Daniel [anonim]

  Acele locuinte s-au repartizat prin spaga sau prin interventii de sus. Si eu am depus in 2001 o astfel de cerere, concomitent cu un coleg de serviciu. Aveam dosare similare. Amandoi casatoriti, amandoi aveam 1 copil. Un plus de punctaj usor pentru mine (se luau in considerare si studiile sotilor). Colegul meu a obtinut pentru ca avea pe cineva la primaria sectorului 2. Mi-a zis ca ma rezolva si pe mine daca dau 2000 de dolari tipei de la sectorul 2 care avea relatia. Nu mi-a placut asta si am refuzat.
 • +3 (5 voturi)    
  Cuculetz este de fapt Ciutacu (Miercuri, 20 aprilie 2011, 20:47)

  Cetateanu [anonim]

  S-a descoperit cine este Cuculetz, despre care scria domnul Paul Aligica. Este Ciutacu !

  http://www.contributors.ro/fara-categorie/prostie-iresponsabilitate-stangism-teoria-lui-cuculetz/
 • 0 (2 voturi)    
  Scroafa. (Miercuri, 20 aprilie 2011, 22:04)

  Costin1968 [utilizator]

  Nu mananca scroafa mea!! Daca nu mananca, nu-i ma da...
 • +1 (3 voturi)    
  culmea zgarceniei (Miercuri, 20 aprilie 2011, 23:09)

  gigi [anonim]

  ce nu am inteles eu este de ce e asta asa zgarciob de sta in rahova intre "asistati sociali" la banii lui?
 • +1 (3 voturi)    
  ...mare caracter !!! (Joi, 21 aprilie 2011, 10:20)

  arkan [anonim]

  ...mare boier, mare caracter !!!
 • 0 (2 voturi)    
  ipocritul (Joi, 21 aprilie 2011, 13:44)

  hopa [anonim]

  mai mare ipocrit ca asta n-am pomenit. si pun pariu ca mai sint multi ca el care cistiga mii de euro si stau cu chirie de 100 de lei la stat. astea sint beneficiile statului social pe care-l propovaduiesc cei ca el.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by