Nati Meir: portretul escrocului la batranete. Nici n-a iesit bine pe poarta puscariei ca a si aparut pe coperta tabloidelor si in show-uri de divertisment la brat cu o femeie mult mai tanara. Se lauda ca l-a ajutat criza, bagandu-i in cont cateva milioane de euro. Cele 17 luni de inchisoare au reusit ce n-a izbutit cu greva foamei: l-au lasat fara burta. E mai slab cu 27 de kilograme si mai are doar trei dinti in gura. Zice ca restul i-a pierdut intr-o disputa pe teme religioase cu un coleg de detentie. Naravul insa si l-a pastrat. Debitul de baliverne pe minut e parca si mai mare. Cocotat in varful patului, spune ca el este detinatorul secretului anuntat de Vintu pentru lunea trecuta! Patologic, Nati Meir sutine ca fusese invitat la Casa Alba de fostul sau sef din Mossad, care i-ar fi facilitat o intalnire cu presedintele Obama. Noul sau slogan agreat e: "Tineti minte cinci cuvinte, Nati n-are niciun dinte!", scrie EVZ.

Subiectele ZileiFoto: Colaj foto

Ce ocupatie si-a gasit extremistul Csibi Barna dupa ce a fost dat afara de la Fisc: si-a deschis taraba cu materiale iredentiste la Sfantu Gheorghe. Abia ramas fara slujba de functionar la Fisc, extremistul harghitean Csibi Barna si-a gasit la iuteala o noua ocupatie: a descins vineri la Sfantu Gheorghe, de "Zilele Orasului", si, la una din tarabele insirate in apropierea Catedralei Ortodoxe din centrul urbei, apartinand SC Hunnia Serv SRL, s-a apucat sa vanda tot soiul de materiale iredentiste - carti si drapele cu stema Ungariei Mari, alaturi de tricouri cu Romania fara Transilvania si cu mesajele "Romania, asa te iubesc!" si "Tinutul Secuiesc nu e Romania!", in limba maghiara. "Ce sa fac, trebuie sa traiesc si eu din ceva dupa ce am auzit ca am fost dat afara de la locul de munca", si-a explicat Csibi Barna noua ocupatie. Chestionat cu privire la autorizarea unei asemenea negustorii, edilul udemerist Antal Arpad ne-a replicat: "N-aveam de unde sti ce o sa se vanda la taraba aia si nici cine va fi vanzatorul", anunta Gandul.

Romanii care au redesenat Parisul ar modela si Bucurestiul. La numai 28 de ani, fratii Daniel si Maximilian Zielinski au uimit lumea arhitecturii cu un nou concept pentru Orasul Luminilor. Aflati in vizita la redactia "Adevarul", Dani si Max ne-au explicat de unde le vine succesul: muncesc 10 ore pe zi, iar in timpul liber se ocupa tot cu... arhitectura. Au luat examenul de admitere la Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti in 2001, an in care erau sapte candidati pe un loc. Doi ani mai tarziu, au plecat din Romania pentru a-si continua studiile la Stuttgart, intr-una dintre cele mai prestigioase facultati de profil din Vest. Acum lucreaza in compania Foster + Partners - una dintre cele mai mari case de arhitectura din Europa - si se ocupa cu proiecte care in Romania ar parea mai degraba de domeniul SF, informeaza Adevarul.

Dan Diaconescu si Alba ca Zapada. "Hotie! Clasei politice ii este frica de noi!". Asa au reactionat sustinatorii lui Dan Diaconescu la anuntul Curtii de Apel Bucuresti care la inceputul lunii aprilie a respins inscrierea Partidul Poporului. Decizia este definitiva. Acestia scriau imediat dupa ce au aflat vestea pe site-ul OTV "ca cineva se teme de acest partid, altfel nu se explica (n.r. interzicerea Partidului Poporului). Lasa-i pe toti prostii sa-si faca partide, dar pe cei destepti sa-i interzici". Pe de alta parte, interzicerea partidului ii mareste capitalul politic al lui Dan Diaconescu, acesta putand poza linistit intr-o victima a unei conspiratii secrete a clasei politice. Patronul OTV a depus imediat actele pentru un nou partid, Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) Miscarea i-ar putea aduce mai multi sustinatori si ar putea contribui la cresterea capitalului politic. De altfel, la inceputul acestei saptamani a aparut un sondaj in care Dan Diaconescu se afla pe locul trei in topul increderii populatiei, dupa Crin Antonescu si Victor Ponta care ocupa primele 2 locuri, scrie Romania Libera.

"Inventia" unui roman: panaceul care mareste penisul si te scapa si de cancer. Zeci de mii de oameni au trecut, din 1960 incoace, prin mainile lui Gheorghe Sarbu. Cunoscut mai mult ca vindecator de orice boala cu un leac-minune, Sarbu, in varsta de 71 de ani, spune ca e mai degraba alchimist decat doctor. N-ar spune nici picurat cu ceara fierbinte ce amestec l-a dus la descoperirea epocala, careia i-a spus, dupa nevasta, "panaceul Corina". In 50 de ani, spune Sarbu, strainii s-au batut la usa lui sa puna mana pe unguentul care te vindeca de orice afectiune, ba chiar, la nevoie, mareste penisul si sanii. Cancer, leucemie, herpes genital, impotenta, ejaculare precoce, prostata si alte zeci de boli trateaza barbatul, caruia ii place sa i se spuna "savant Gheorghe Sarbu", anunta EVZ.

Ferma animalelor salbatice. Un aradean creste in ograda, pe langa caini si gaini, si sapte ursi carpatini. Curiosii sunt avertizati sa nu indrazneasca sa se apropie de curtea ca o fortareata. Proprietatea lui Gheorghe Cilian, din localitatea aradeana Fantanele, a fost "calcata" ieri de inspectorii sanitar-veterinari, sesizati de reprezentantii unui ONG. La doar 10 kilometri de Arad, la Fantanele, Gheorghe Cilian si-a incropit o mica gradina zoologica, unde animalele de pe langa casa fac familie buna cu ursii si cu mistretii. Localnicii stiu despre omul care nu prea da prin sat si prefera sa nu-i calce proprietatea. La intrarea pe terenul barbatului se afla si un afis pe care scrie limpede: "Daca eu nu te poftesc, te rog sa nu intri. Risti sa fii muscat, impuscat, electrocutat." "Din cate stiu eu, el are ursii de mai bine de 10 ani, dar pana acum nimeni nu a prea indraznit sa mearga la dansul. Sa mergeti sa vedeti ca si-a pus si avertisment pentru curiosi", a spus Mirela Farcutiu, o localnica din Fantanele, informeaza Adevarul.

Prima miscare cu Elan: Money Channel iese din trustul Realitatea. Televiziunea The Money Channel iese din contractul de management cu compania Asesoft, de la 1 iunie, in urma unui acord amiabil, urmand sa fie preluata in administrare de compania Media Advertising & Sales, administrata de Dragos Nedelcu si Sorin Freciu, potrivit unui comunicat citat de Mediafax. Sorin Freciu a spus ca nu vor fi concedieri, echipa fiind de altfel foarte mica, si ca "probabil" va trebui sa mai angajeze niste oameni. Totodata, acesta a declarat ca decizia de a renunta la Asesoft a fost luata impreuna cu noul proprietar al Realitatea, Elan Schwartzenberg, scrie Romania Libera.

Chiliman, nereguli in valoare de 53 de milioane de lei. Potrivit raportului intocmit de Curtea de Conturi, Primaria Sectorului 1 a efectuat acum doi ani plati in afara legii, a decontat lucrari fictive si a acordat indemnizatii si prime ilegale. La sfarsitul anului trecut, inspectorii Curtii de Conturi a Romaniei (CCR) au verificat mai multe institutii din subordinea Primariei Sectorului 1 al Capitalei, condusa de liberalul Andrei Chiliman. Potrivit rapoartelor intocmite, inspectorii au verificat atat Primaria Sectorului 1, cat si institutii subordonate, precum Administratia Domeniului Public Sectorul 1, Administratia Pietelor Sectorul 1, Complexul Multifunctional Caraiman sau Directia Taxe si Impozite Locale Sectorul 1, anunta EVZ.