Orgie sexuala pe banii contribuabilului. Hamburg-Mannheimer si scandalul cu „broscutele oac” de la Budapesta

48 de ore pe HotNewsFoto: Colaj foto

Vreme de trei zile, cei mai vrednici 70 de reprezentanti ai firmei de asigurari germane Hamburg-Mannheimer, acum inglobata in ERGO, s-au rupt in figuri la Budapesta. Incentive-trip-ul care a costat 300.000 de euro i-a recompensat pe cei mai eficienti agenti, cu distractii alese. Una dintre acestea a fost seara de balaceala colectiva la o baie termala dintr-un hotel de la Budapesta, unde au fost invitate si 20 de prostituate. Fiecare „numar” primit de acestea s-a concretizat intr-o stampila aplicata pe bratul fetelor. Cele mai tari dame de companie au strans o adevarata colectie de astfel de autografe, de la admiratorii din Germania.

VIDEO Traian Igas: Disponibilizarile in MAI incep in aproximativ 30 de zile; norma de hrana va fi diminuata doar in luna iunie

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a precizat joi ca disponibilizarile la nivelul ministerului vor incepe in aproximativ o luna de zile, dand asigurari ca angajatii care se afla in misiune in strada nu vor fi disponibilizati. In ceea ce priveste norma de hrana pentru politisti redusa la 130 de lei, Igas a anuntat ca aceasta reducere sa va aplica numai in luna iunie, incepand ca din luna iulie banii sa fie primiti integral, iar restul recuperati in trimestrul al treilea.

UPDATE Emil Boc: Astazi in Romania sunt peste 6 milioane de contracte de munca, ceea ce confirma iesirea din recesiune

Premierul Emil Boc a prezentat joi un bilant al activitatii de la ministerul Muncii, in calitate de ministru interimar, aratand ca numai intr-o luna s-au dat amenzi de 14 milioane de lei doar pentru munca fara forme legale. "Astazi in Romania sunt peste 6 milioane de contracte de munca, ceea ce confirma iesirea din recesiune", a subliniat Boc. Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca s-a consultat cu premierul Emil Boc in privinta nominalizarii unui nou ministru al Muncii si "vineri cel tarziu" premierul va face o propunere.

Elena Udrea a dispus sistarea lucrarilor la Diametrala Buzesti-Berzei. Primaria spune ca lucrarile erau deja oprite

Circa 30 de ONG-isti au protestat joi in fata Ministerului Dezvoltarii cerand oprirea lucrarilor la Diametrala Buzesti-Berzei. In urma protestului, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, a cerut Inspectoratului Teritorial de Constructii Bucuresti incetarea lucrarilor pe toate segmentele santierului, pana la elaborarea unui proiect care sa respecte legea.

Trocul presedintelui Basescu pentru aprobarea modificarilor la Constitutie: renunta la doi ani de mandat

Majoritatea comentatorilor apreciaza ca benefice propunerile presedintelui pentru modificarea prevederilor constitutionale. Cu exceptia contestatarilor de serviciu care sunt tot timpul contra. Indiferent ce-ar zice si ce-ar face presedintele.Nu aici este problema, ci in faptul ca sunt necesare doua treimi din voturile parlamentului pentru aprobarea modificarilor, inainte de a se ajunge la referendum.

Vicepremierul moldovean: Proiectul gazoductului Ungheni-Iasi este sustinut atat de UE cat si de Rusia​/ Prin conducta se vor face si importuri si exporturi de gaze

Romania si Republica Moldova vor finaliza in aceasta vara studiul de fezabilitate pentru proiectul privind constructia gazoductului Ungheni-Iasi, o conducta prin care vor putea fi realizate atat importuri, cat si exporturi de gaze, a declarat la Bucuresti vicepremierul Republicii MOldova, Valeriu Lazar. Potrivit acestuia, este un proiect sustinut atat de Uniunea Europeana, cat si de Federatia Rusa. "Federatia Rusa are interesul de a consolida capacitatea de tranzitare. Prin Republica Moldova se tranziteaza 16-18% din gazele rusesti catre Europa. Noi facem bani din asta. Si Comisia Europeana are interesul sa aiba cat mai multe linii de interconexiune", a spus Lazar.​