Momentul adevarului pentru USL: Ponta si Antonescu vor decide in septembrie soarta candidatilor stabiliti de sondaje

48 de ore pe HotnewsFoto: Colaj foto

​Dupa ce secretarul PSD, Liviu Dragnea a anuntat ca USL este cotat la 60-66% intentie de vot in teritoriu, liberalii si social democratii asteapta in toamna stabilirea candidatilor comuni. Potrivit surselor Hotnews.ro, migratia politica, prevazuta chiar de unii lideri PSD, se va intensifica in toamna. Cei care detin in prezent functii si nu se vor regasi pe lista candidatilor eligibili se vor orienta catre alte formatiuni. Sase primari USL din Olt au anuntat marti că vor candida din partea UNPR la alegerile din anul 2012.

Familia Ionescu si ratele in franci elvetieni

Domnul Ionescu a facut un credit prin 2007. S-a imprumutat la fel ca vecinul sau Popescu, in “cea mai ieftina moneda”, cum zicea reclama de la televizor- francul elvetian. Acum, domnul Ionescu si vecinul sau Popescu nici la bancuri nu le mai vine sa rada. Banc: Un roman, un neamt si un american mor si ajung in fata lui Sf Petru. Acesta ii intreaba pe fiecare cum au murit. Americanul: “Man, am luat un credit cu care mi-am tras un Porsche

BAC-ul, Antena 3 si ministrul Funeriu. Ce spun asociatiile de media / Catalin Tolontan: Cred ca Antena 3 greseste

Cazul Funeriu-Antena 3 reprezinta un dublu-derapaj: "ziaristii de la Antena au comis o fapta care se situeaza in afara codului deontologic", iar liderii PDL au comis "eroarea" de a priva publicul de informatii dinspre acest partid, prin boicotarea postului TV. Comentariile vin de la liderii asociatiilor media contactati de HotNews.ro, care au precizat, insa, ca nu cunosc cazul in amanunt. Precizam ca pozitiile asociatiilor de media n-au fost prezentate din proprie initiativa, ci la solicitarea HotNews.ro care a constatat tacerea reprezentantilor breslei pe acest subiect.

Italia si Grecia. Ce poate invata Romania?

Italienii sunt intr-o situatie incomparabila mai buna decat grecii, dar asta nu ii ajuta cu nimic atunci cand vine vorba de penalizarea din partea pietelor. Practic vorbind, lucrurile stau asa: Italia sta bine la deficitul bugetar si a trecut relativ bine prin criza, daca ne uitam la cresterea economica. Ceea ce platesc italienii este de fapt lipsa de incredere si risipa in debile batalii politice care spulbera increderea in intreg sistemul. Berlusconi a facut un plan de restructurare prin care a incercat sa aloce cateva sute de milioane pentru salvarea propriilor firme, lucru tratat de investitorii seriosi drept o "smecherie" tipica italiana. Cum sa fii de accord cu asa ceva?

Ministrul mediului, Laszlo Borbely, suspectat de DNA de trafic de influenta

Procurorii DNA vor solicita aviz pentru cercetarea ministrului mediului, Laszlo Borbely, suspectat de trafic de influenta, a transmis cu putin timp in urma postul public de televiziune. Intr-un raspuns oficial trimis TVR, DNA afirma ca, la data de 5 iulie 2011, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii: CIOCAN IOAN, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de cumparare de influenta si SZEPESSY SZABOLCS, consilier personal al ministrului Mediului si Padurilor, in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de cumparare de influenta.

UPDATE Efect al taierii cablurilor din zona centrala din Bucuresti: CSA a decis sa-si schimbe furnizorul de internet dupa ce a ramas fara conexiune la internet

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis schimbarea furnizorului de servicii Internet, in conditiile in care in perioada 1-6 iulie din acest an nu a beneficiat de acces la reteaua Internet, fapt pentru care atat posta electronica cat si site-ul propriu nu au functionat, a anuntat marti autoritatea. Conform CSA, "furnizorul de servicii a motivat starea temporara de neprestare a serviciilor prin taierea de catre primaria Municipiului Bucuresti a unor cabluri de date din zona centrala a Capitalei".

FOTOGALERIE Noi imagini cu naveta Atlantis, aflata la ultima sa misiune in spatiu

NASA a dat publicitatii marti noi imagini cu astronautii de pe Atlantis, ultima naveta a Agentiei spatiale americane care zboara spre Statia Spatiala Internationala, transmite YahooNews. Atlantis a ajuns pe SSI duminica, urmand sa livreze provizii necesare pentru un an de zile.

Emil Boc a calatorit cu elicopterul SRI impreuna cu doi copii * Premierul: Am achitat contravaloarea transportului pentru cei doi minori

Premierul Emil Boc a fost surprins, marti dupa-amiaza, in timp ce cobora dintr-un elicopter al Serviciului Roman de Informatii, pe Aeroportul Baneasa, el fiind insotit de doi copii, dintre care unul era fiica sa mai mica, transmite Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, a spus ca premierul a achitat SRI contravaloarea transportului.