Impotenta se trateaza cu socuri la nivelul penisului. Medicii israelieni au gasit o metoda putin mai neortodoxa pentru a trata impotenta. Asta dupa ce au vazut ca tehnicile deja cunoscute nu dau rezultatele asteptate, si aici intra pastilele "magice" care promit erectie prelungita. Este vorba despre metoda cu socuri usoare si dese la nivelul penisului, menite sa-l trezeasca "la viata". Pentru aceasta, expertii de la Centrul Medical Rambam din Haifa (Israel), au utilizat socuri electrice de joasa tensiune. Ce au descoperit? Ei bine, impulsurile duc la dezvoltarea unor noi vase de sange in tesuturi, dezvoltand astfel erectia. Integral in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Ora de iarna protejeaza de cancer! Trecerea la orarul de iarna este benefica, pe termen scurt, pentru ca putem dormi cu o ora in plus. Pe langa efectele pe care le simtim in mod direct, exista o serie de influente putin cunoscute ale faptului ca in perioada rece avem parte de mai mult intuneric. Toate beneficiile de mai jos sunt valabile in conditiile in care va respectati ceasul biologic, daca mancati si va culcati mai devreme, dar si daca stingeti televizorul mai repede. Expunerea corpului la prea multa lumina artificiala, seara sau in timpul noptii, poate favoriza dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer, mai ales a cancerului de san, anunta EVZ.

Ceaiul de gutui intareste inima. Ceaiul de gutuie, baut frecvent, reduce nivelul de colesterol rau, care ne pune sanatatea inimii in pericol. Potasiul pe care-l gasim in aceste fructe ajuta la prevenirea bolilor de inima, reusind astfel sa mentina o tensiune optima. Este usor de preparat si foarte gustos. Se pune la fiert gutuia, dupa care se paseaza fructul si se amesteca cu lichidul in care a fiert la care se poate adauga 50 g zahar sau miere de albine, informeaza Click.

Lista alimentelor care cresc predispozitia la cancer de prostata. Medicii urologi spun ca, desi factorul genetic este cauza principala a declansarii cancerului de prostata, dieta este, de asemenea, un factor de risc pentru aparitia acestei boli. Dr. Radu Constantiniu, medic primar urolog in cadrul unei clinici private din Bucuresti, precizeaza ca alimentele grase ar trebui sa fie mancate cu moderatie de catre barbati. "Carnea rosie, lactatele si alte tipuri de grasimi animale trebuie evitate, deoarece acestea sunt adesea implicate in evolutia cancerului de prostata", spune specialistul, care precizeaza ca si preparatele de tip fast-food intra in categoria alimentelor contraindicate, deoarece acestea abunda in grasimi "rele". Statisticile din Romania arata ca exista aproximativ 200.000 pacienti care urmeaza un tratament pentru acest tip de cancer. Mai mult, potrivit datelor, acest tip de cancer ucide anual 3.000 de barbati din Romania, relateaza Gandul.

Trecerea la ora de iarna ne ajuta sa slabim. Am dat cu totii ceasul in urma cu o ora si ne-am intristat ca ziua s-a scurtat. Insa, conform unui studiu elaborat de specialistii din cadrul Ministerului Sanatatii din Marea Britanie, noaptea ar trebui sa ne umple sufletul de bucurie. De ce? Pentru ca intunericul ne "intareste sistemul imunitar si, daca nu il pacalim cu ajutorul luminii artificiale ne ajuta inclusiv la slabit", sustine doctorul Neil Stanley. Conform statisticilor, unul din 15 englezi sufera de afectiune sezoniera, care se manifesta prin nervozitate, insomnie, scaderea poftei de mancare si dureri musculare. Aparitia acesteia este cauzata de expunerea prelungita a organismului la lumina artificiala, scrie Click.

Trucuri Feng Shui pentru un somn odihnitor. Daca ai incercat totul pentru a scapa de durerile de cap, de insomnie si de starea generala proasta, se prea poate ca trucurile Feng Shui sa fie ultima piesa, hotaratoare, a puzzle-ului. Anumite locatii ne fac sa ne simtim plini de energie, in vreme ce altele ne provoaca dureri de cap, oboseala sau neliniste. Chiar daca nu avem o explicatie clara pentru aceste fenomene, observam ca unele schimbari pe care le facem in casa ne imbunatatesc starea de spirit. Feng Shui reprezinta arta amenajarii spatiului de locuit astfel incat sa ne creeze conditii optime pentru "reincarcarea bateriilor". Iata, de exemplu, cateva dintre recomandarile specialistilor Feng Shui Debra Duneier si Lilian Too pentru un somn mai linistit. Integral in Adevarul.