Balsamul, produsul-minune pentru fata si corpul tau in sezonul rece. Simti cum frigul iti "biciuieste" si-ti usuca pielea? Foloseste regulat un produs adaptat sezonului rece! De exemplu, un balsam de corp si fata. Formula acestuia este apropiata de cea a filmului nostru hidrolipidic. Ea asigura astfel o absorbtie rapida si cu efecte prelungite. Filmul hidrolipidic este un strat subtire gras, de la suprafata epidermei, care ne apara de patrunderea microbilor in piele. Odata cu inaintarea in varsta, acesta incepe sa se deterioreze insa. Pentru a-si putea indeplini rolul, mai ales in timpul iernii, trebuie sa-i asiguram ceea ce are nevoie pentru a se reface. Este o misiune pe care o indeplineste cu succes balsamul datorita ingredientelor grase si hranitoare pe care le contine, informeaza Cancan.

UtileFoto: Colaj foto

Produsele de post, mai periculoase decat cele de dulce. Iaurt de post cu fructe exotice, maioneza fara ou, bauturi din orez praf, acestea sunt ultimele gaselnite in materie de produse de post care au impanzit magazinele. Si acestea, si "clasicii" crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime - carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu. Multe din ele contin chiar si ingrediente "de dulce", sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele "originale". Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun, scrie EVZ.

7 trucuri care va mentin inima sanatoasa. Medicii cardiologi sunt de parere ca sanatatea inimii e influentata de o multime de factori. Exista lucruri pe care nu le putem controla, cum ar fi mostenirea genetica. Totusi, cele mai mai periculoase pentru inima sunt obiceiurile cotidiene precum: alimentatia haotica, efortul fizic prelungit, stresul si poluarea. Renuntati la mezeluri si la lactate grase. Sunt bogate in grasimi saturate care maresc nivelul de colesterol din sange. Verificati-va regulat tensiunea arteriala, pentru ca acest lucru va poate avertiza din timp in privinta unor potentiale probleme ale inimii. Evitati sa va enervati din orice! Stresul si tensiunea arteriala sunt de mult timp recunoscute ca fiind factori majori ai cresterii riscului anghinei si al bolilor de inima. Consumati cat mai multe fructe si legume proaspete. Vitaminele antioxidante pe care le contin ajuta la prevenirea depunerilor de grasimi pe artere. Integral in Libertatea.

Iata ce toxine se afla in alimente si cum iti pot afecta sanatatea. Alimentatia moderna abunda in substante chimice nocive pentru sanatate, cum sunt pesticidele, ierbicidele, ingrasamintele chimice si E-urile. Ele favorizeaza bolile de inima, diabetul si chiar cancerul, dupa cum au demonstrat-o studiile. Din cauza poluarii marilor si oceanelor, pestii pot acumula metil-mercur, o forma de mercur care devine toxic daca este absorbit in organism in cantitati mari. Doar pestii, algele si scoicile care contin cantitati mari de mercur sunt periculosi. Substanta toxica este nociva indeosebi pentru sistemul nervos al bebelusilor si al copiilor, daca este consumat in aceste perioade si in timpul sarcinii, de gravide, relateaza Click.

Testele de glicemie s-ar putea face din lacrimi. Persoanele care sufera de diabet sunt nevoite sa isi verifice de pana la zece ori pe zi nivelul zaharului din sange. Testul se face printr-o intepatura, dar acest disconfort ar putea sa dispara in urma ultimelor inventii. Multi dintre bolnavi nu isi fac suficient de des aceste teste tocmai din cauza disconfortului. Cercetatorii de la Universitatea din Michingan au inventat un senzor care poate detecta nivelul glicemiei din sange analizand lacrimile, anunta EVZ.