Bea ceai negru, ca sa-ti scada colesterolul Cele mai populare bauturi sunt apa si ceaiul. Dar apa este pentru toata lumea, pe cand ceaiul este pentru cunoscatori. Nu toata lumea stie ca acesta se obtine doar din planta cu acelasi nume, originara din Asia si din India. Preparatele din plante medicinale (musetel, menta etc.) se numesc, corect, infuzii. Ceaiul... ceai este de patru feluri: alb, negru, verde si oolong. Iar fiecare sortiment are o savoare aparte si calitati nepretuite pentru sanatate, scrie Libertatea.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Cancerul nu va putea fi vindecat niciodata, potrivit unui expert britanic. Desi incidenta cancerului se va reduce in mod semnificativ in urmatorii 50 de ani, o victorie totala asupra acestei boli nu va fi posibila niciodata, estimeaza presedintele Societatii Regale (Royal Society), sir Paul M.Nurse, potrivit The Independent, citat de Agerpres. Omenirea a facut pasi mari in intelegerea mecanismelor fundamentale care duc la aparitia cancerului, dar din motiv ca acesta reprezinta o multitudine de boli diferite, este imposibil de inventat un tratament unic, scrie Romania libera.

Pastura, cel mai valoros medicament de stup. Denumita si piinea albinelor, pastura are efecte rapide in cazul afectiunilor hepatice, este poate cel mai valoros produs al stupului, dar si cel mai putin cunoscut. Pe scurt, pastura este un polen modificat cu substante adaugate de harnicele albine si care constituie hrana acestora, in special a larvelor. Valoarea lui terapeutica este de trei ori mai mare decit a polenului, iar gama afectiunilor pe care le vindeca este imensa, scrie EvZ.

Vrei sa stii cati "inotatori" are sperma ta? Vezi cum poti sa afli singur, acasa. Potrivit gizmodo.com, pasii pe care un barbat trebuie sa ii urmeze pentru a afla cantitatea de spermatozoizi sunt urmatorii: 1. Ejaculati intr-un paharel sau borcan 2. Asteptati circa 20 de minute 3. Puneti sperma in recipientul de test si adaugati solutia din sticluta 4. Amestecati solutia si asteptati doua minute si apoi puneti sase stropi (cu pipeta), din sticluta in sonda de test 5. In numai sapte minute veti sti cati "inotatori" se afla in sperma dvs si cat de agili sunt, scrie Libertatea.ro.

Hepatita C, la un pas de eradicare cu ajutorul unui vaccin revolutionar. Oamenii de stiinta care au descoperit virusul Hepatitei C in 1989 au declarat ca sunt ocupati cu crearea unui vaccin care sa distruga boala. Michael Houghton, de la Universitatea din Alberta, sustine ca vaccinul va fi eficient impotriva tuturor tulpinilor virusului, chiar daca este conceput din una singura. Savantul a inceput sa lucreze la proiect acum 10 ani, cand colabora cu Novartis, celebra companie farmaceutica, scrie Romania libera.

Cura de detoxifiere care va ajuta sa slabiti 2 kg in 3 zile. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a creat o cura de detoxifiere cu ajutorul careia organismul isi recapata energia si prin care se reduce rapid numarul de kilograme. Atentie, in aceasta cura nu este permisa carnea! Prima zi: Micul dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri, in care puneti o lingurinta de spirulina (se gaseste la farmacii). O ceasca de ceai de plante, cu miere. Pranz: O salata mare din castraveti, rosii, ardei rosu, ardei galben, telina, morcovi, ridichi, broccoli si multe frunze de patrunjel, asezonata cu ulei de masline si zeama de lamaie, scrie EvZ.