Ce trebuie sa mananci ca sa-ti mearga mintea. Alimente bune pentru creier. Dupa ce a dezvaluit care sunt cele mai indicate alimente care te fac sa ai o inima buna, DoctoriOnline va prezinta astazi lista cu cele mai bune alimente care ajuta creierul sa aiba o activitate sustinuta, fara sincope si cu rezultate eficiente. De asemenea, vom prezenta, in acest articol, si alimentele care fac bine ochilor. Bineinteles, recomandarea noastra nu va avea niciun efect daca nu respectati un regim alimentar adecvat, sanatos, asociat unui stil de viata benefic. Sfatul nostru este ca alaturi de dieta sa faceti si cat mai multa miscare. Acum, ca vremea de afara ne surade, nici nu-i atat de greu. Integral pe DoctoriOnline.ro

UtileFoto: Colaj foto

Laptele neprocesat sau cel slab? Cartofii noi sau cei vechi? Ceea ce credeai ca stii despre mancarea sanatoasa e, de fapt, gresit. Cumparatul mancarii si o alimentatie sanatoasa au ajuns sa fie o povara si specialistii nu ne ajuta deloc, ba dimpotriva. Afirmatiile lor contradictorii ne baga de tot in ceata, astfel incat nu mai stim ce e bun si ce nu, ce e sanatos si ce ne dauneza. Acum spun sa nu mancam oua pentru ca ne creste colesterolul, iar imediat dupa revin si sustin ca de fapt ouale sunt bune pentru sanatate si nici macar colesterolul nu e chiar asa rau. Cine sa-i mai creada si ce sa mai mananci? Continuarea in Libertatea.

Cum iti masori procentul de grasime din corp. Intr-un articol precedent, in care raspundeam la intrebarea "Cat ar trebui sa cantaresc, pentru inaltimea mea?", iti spuneam ca un indicator mai bun al nivelului tau de fitness este procentul de grasime din corp. Iti dadeam si un tabel cu valorile uzuale, pentru diferite categorii de oameni. Ei bine, asa cum ti-am promis, astazi o sa vorbim despre procentul de grasime, si cum il poti masura, scrie HunkBody.ro

Ma doare stomacul! Adoptand cateva principii sanatoase de viata putem scapa de gastrite si evita ulcerul. Stresul este inamicul numarul unu al organismului in general si al stomacului, in special. Senzatia ca "te roade stomacul" este de fapt ceea ce specialistii numesc o iritatie a mucoasei stomacale. Daca este vorba de o simpla iritatiei, ai scapat usor. Este cea mai banala afectiune gastrica si, probabil, macar o data in viata toti ne-am confruntat cu asta. "Enervat" de atatea stari tensionate, palpitatii, certuri si viata pe muchie de cutit, stomacul protesteaza si secreta suc gastric acid in exces. Nu ai cum sa nu iti dai seama cand stomacul e nemultumit deoarece nu vei putea ignora semnele de revolta: dureri, crampe, arsuri, un gust acru in gura, acumulare de gaze si chiar lipsa apetitului, informeaza Cancan.

Apa bauta in exces poate deveni toxica. Lupta autoritatilor cu obezitatea, reclamele la asa-zisa mancare sanatoasa, dar si revistele care prezinta numai fete si baieti trasi prin inel, frumosi si cu bani au deformat imaginea reala a societatii si au dus la reale tulburari comportamentale. De aceea, Libertatea a discutat cu specialistii si-ti arata cu ce te poti confrunta daca vei cauta perfectiunea de orice fel, relateaza Libertatea.