De ce este bine sa respecti cele trei mese principale. Trei mese principale sanatoase si cinci gustari (compuse indeosebi din fructe si din legume). Aceasta este recomandarea medicilor nutritionisti pentru a avea o sanatate de fier. Iata de ce ar trebui sa nu sari peste nicio masa, indiferent cat de ocupat esti. Daca am respecta cele trei mese principale, boli precum diabetul, obezitatea si diferite tipuri de cancer ar putea fi prevenite. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, spune ca abuzurile alimentare (de exemplu, transformarea mesei de seara in principala masa a zilei) se platesc in timp. Prin urmare, cele mai multe persoane nu constientizeaza faptul ca modul de alimentatie deficitar sta la baza celor mai multe imbolnaviri, scrie Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

Exista o metoda prin care femeile pot atinge orgasmul fara ca macar sa se gandeasca la sex. Cu toate ca metoda prin care femeile pot atinge orgasmul fara sa fie implicate intr-un act sexual a fost identificata inca din 1953, cercetatorii au venit acum cu date suplimentare ce le pot ajuta pe doamne si domnisoare sa atinga punctul culminant al excitarii. Femeile moderne viziteaza tot mai des sala de sport pentru a fi intr-o forma fizica de invidiat. Multe dintre ele se pare ca au descoperit si o alta bucurie a acestui obicei sanatos. Conform unui studiu, un numar mare dintre femeile care fac exercitii fizice ajung sa aiba orgasm chiar in timp ce isi lucraza muschii. Acest fenomen nu este chiar o noutate, el fiind mentionat inca din 1953 in lumea medicala. Cu toate astea, nici astazi nu se stie ce anume le declanseaza orgasmul femeilor atunci cand fac sport. Specialistii britanici au studiat problema mai amanuntit si au intocmit chiar o lista a exercitiilor care declanseaza cel mai frecvent si mai rapid orgasmul. "Cel mai des asociate cu orgasmul sunt exercitiile abdominale, in 51,64% din cazuri, catararile, pedalatul pe bicicleta si ridicarea de greutati", se arata in studiu, anunta EVZ.

Undele GSM pot avea un impact negativ asupra dezvoltarii fetusului. Femeile insarcinate ar trebui sa foloseasca cat mai putin telefoanele mobile, deoarece undele GSM pot avea un impact negativ asupra dezvoltarii viitorului copil. Aceasta este recomandarea oamenilor de stiinta de la Universitatea Yale, care au constatat ca acest tip de unde pot duce la aparitia problemelor comportamentale. Oamenii de stiinta au constatat pe parcursul unui studiu, realizat pe cobai, ca undele electromagnetice, emise de telefoanele mobile, afecteaza dezvoltarea creierului bebelusului care se va naste, lucru care ar putea duce, cu timpul, la hiperactivitate, la anxietate si la o memorie slaba, informeaza Gandul.

Patru exercitii fizice care intensifica metabolismul. Iti poti imbunatati procesul de slabire facand unele exercitii fizice care au rolul de a intensifica metabolismul. Odata ce ai reusit sa iti intensifici metabolismul, arderea depozitelor de grasime va avea loc mult mai repede. Flotarile au un impact mare asupra mai multor grupe de muschi, motiv pentru care sunt recomandate persoanelor care vor sa isi intensifice metabolismul, fie ca sunt experimentate sau nu. Ceea ce le face potrivite este faptul ca pot fi facute in diferite feluri, pentru a spori efectele lor pozitive. Pentru a efectua acest exercitiu ai nevoie de un set de gantere. Pentru inceput, intinde-te pe podea, tine genunchii indoiti si picioarele putin departate. Ia cate o gantera in fiecare mana si in timp ce iti ridici partea superioara a corpului (ca si cand ai face abdomene), indoaie si coatele, dupa care revino la pozitia initiala, scrie Click.

Lamaia elimina bacteriile ascunse in tocatorul din lemn. Cohorte de bacterii impart casa cu noi. Curatenia de primavara este ocazia perfecta pentru a scapa de ele. Cum? Iti spune expertul Libertatii, dr. Elena Mihai, specialist in medicina de familie. Ustensilele din lemn se curata cu sare si lamaie. Printre germenii pititi in crapaturile lemnului se afla si E.coli, responsabil cu afectiunile gastrointestinale. Solutia: freaca lingurile si tocatorul cu o felie de lamaie sau cu sare grunjoasa. Apoi spala-le cu apa fierbinte. Prosoapele se dezinfecteaza la 95 de grade Celsius. Stafilococii prospera in tesatura din bumbac, producand infectii ORL, genitale sau dermatologice. Solutia: spala prosoapele la 90-95 de grade Celsius. Pernele se spala la 60 de grade Celsius. In 3-4 ani, o perna isi dubleaza greutatea, din pricina prafului absorbit - cauza multor alergii, eczeme, rinite. Solutia: trebuie spalate lunar la masina, in ciclul scurt, dar la 60 de grade Celsius, anunta Libertatea.

Orezul alb ne poate imbolnavi de diabet. La fiecare 150 de grame de orez alb pe care le consumi, riscul tau de a face diabet creste cu aproximativ 10%, semnaleaza un studiu realizat de cercetatorii de la "Harvard". Oamenii de stiinta americani au analizat mai multe studii efectuate in SUA, Australia, China si Japonia. In cadrul lor, au fost monitorizate peste 350.000 de persoane, atat barbati, cat si femei, pe o perioada cuprinsa intre 4 si 22 de ani. Concluzia: cu cat mancam mai mult orez alb, cu atat vom avea un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat de tip 2. La fiecare 158 de grame consumate, riscul creste cu 10%, semnaleaza cercetatorii. Acestia au mai observat ca asociererea este mai puternica la femei decat la barbati, informeaza Adevarul.

Celulita - ce este si cum scapi de ea. Celulita se gaseste de obicei in zonele unde stochezi cea mai mare parte a grasimii din corp: solduri, coapse, fund, abdomen, partea posterioara a bratelor. In aceste zone, pielea apare incretita, uneori aspectul fiind descris ca "o coaja de portocala" sau "suprafata unei mingi de golf" (amandoua descrieri, superbe - NOT). "Celulita" nu e un termen medical. Nu este o boala. E pur si simplu grasime - prea multa grasime acumulata intr-un loc. De fapt, termenul de "celulita" a aparut acum cateva decenii in SPA-urile din Europa, pentru a descrie acel aspect valurit al pielii (si apoi SPA-urile au inceput sa incaseze sume uriase pe produse si servicii care te scapa de "celulita"). Dar, daca esti ca majoritatea femeilor care au incercat acele tratamente superficiale de frumusete, stii ca nu te scapa decat de banii din portofel, scrie HunkBody.ro.