Barbatii nu mai au de ce sa fie invidiosi: s-a descoperit Punctul G masculin. Ce facem cu el? Specialistii consultati de catre cei de la Intimate Medicine sustin ca si barbatii au un Punct G numai al lor. Ba mai mult, ei ofera si un mic ghid al utilizarii acestuia pentru a obtine placere maxima. Ipoteza de la care pleaca specialistii este aceea ca masajul acestui Punct G masculin reprezinta primul pas spre aventura in viata sexuala a cuplurilor cu vechime care au nevoie de ceva sare si piper pentru a revigora atmosfera in dormitor. Doar un cuplu cu vechime poate pleca in cautarea acestui cuplu, nu de alta dar putine partenere sunt dispuse prea curand de la inceputul unei relatii sa atinga zona apropiata de anusul barbatului, scrie EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Detoxifiere inedita pentru femei ocupate. Curele de detoxifiere ce constau exclusiv in sucuri de fructe sau presupun un tip de infometare nu sunt deloc realiste. O femeie normala, care merge zilnic la serviciu si se ocupa de casa nu isi permite sa fie lipsita de vlaga timp de o saptamana sau mai mult. Dr. Oz iti propune o detoxifiere usoara, destinata femeilor ocupate. Iata care sunt regulile. Continuarea in Libertatea.

Cele mai bune legume verzi - in functie de efectele asupra sanatatii. Toata lumea vorbeste de efectele benefice sanatatii pe care le au legumele verzi in general. Cu toate astea, cei mai multi dintre noi evitam pe cat posibil consumul de asemenea alimente sanatoase. Este important sa introducem in alimentatia noastra numai lucruri care ne fac bine, ne protejeaza si ne intaresc organismul. Legumele verzi sunt o categorie care este destul de neglijata dar care ar merita mult mai multa atentie din partea noastra. Specialistii consultati de catre cei de la Times of India ne recomanda 5 dintre cele mai bune legume care merita consumate frecvent. Integral in EVZ.

Cum sa te feresti de intepaturile insectelor. Cand iesi intr-un loc cu vegetatie multa (padure, parc etc.), incearca sa mananci ceapa sau usturoi. Mirosul acestora nu le este deloc pe plac insectelor si le va tine la distanta de corpul tau. Nu folosi parfumuri, deodorante sau creme cu mirosuri dulci. Mare atentie si la cum te imbraci. Albinele si viespile sunt atrase de culori precum negru sau nuantele electrice. Poarta haine albe, roz stins sau galben pal. Un alt remediu care le tine la distanta este sa te dai pe trup cu ulei de eucalipt sau de menta, informeaza Libertatea.

Ajuta-ti copilul sa slabeasca si il vei proteja de cancer! Medicii danezi aduc parintilor inca un argument pentru a lua masuri in cazul in care au copii supraponderali sau obezi: kilogramele in plus sunt un factor de risc pentru cancerul hepatic mai tarziu in viata. Adultii care au fost obezi in copilarie au un risc sporit de a dezvolta cancer de ficat, semnaleaza cercetatorii danezi. Mai exact, este vorba despre cea mai comuna forma de cancer hepatic, carcinom hepatocelular, relateaza Adevarul.