Cancerul poate fi tinut la distanta! 8 sfaturi care fac diferenta. Carnea la conserva, cremele de corp si multe alte produse pe care le folosim in fiecare zi contin substante ale caror efecte negative se vad abia in timp si in forme dintre cele mai neasteptate. Acest cocktail de chimicale ii tine pe medici in alerta, intrucat faciliteaza dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer, chiar si la pacienti fara istoric in familie. O viata mai activa si reducerea grasimii din corp sunt doua dintre modalitatile prin care o femeie poate sa-si reduca semnificativ riscul de a face cancer la san. Insa, chiar si asa, obezitatea si mostenirea genetica nu acopera decat 30% dintre cazuri. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Razi din toata inima, ca sa traiesti mult! O inima sanatoasa, o piele impecabila si un abdomen de invidiat sunt doar cateva dintre beneficiile rasului. Acesta relaxeaza muschii si asigura o buna circulatie a sangelui. Creierul se oxigeneaza complet, iar tonusul va fi unul ridicat. Citeste o carte amuzanta, urmareste o comedie buna, organizeaza concursuri de bancuri impreuna cu prietenii si vei observa ca terapia prin ras are efecte imediate, iar problemele pe care le credeai fara rezolvare isi vor gasi solutiile in cel mai scurt timp, informeaza Libertatea.

Viagra, buna si pentru femei! Un studiu recent publicat de portalul medical Web MD arata ca "pastila albastra" are efect si in cazul femeilor care sunt la menopauza sau in cazul celor care au un apetit sexual scazut. Expertii americani in disfunctii sexuale Jennifer Berman si Laura Berman au studiat efectele medicamentului pe 200 de femei cu varste curinse intre 31 si 71 de ani, care aveau un libidou scazut. Experimentul a aratat ca pastila a avut efecte benefice in majoritatea cazurilor. 57 % dintre participante au remarcat o sensibilitate genitala crescuta si 42% au recunoscut ca sunt mai satisfacute pe plan sexual, anunta EVZ.

Cele mai bune remedii in caz de hepatita. Anghinarea, cicoarea, aloe vera si armurariul sunt plante care ajuta la detoxifierea si la regenerarea celulelor hepatice. Efectul distructiv pe care hepatitele il au asupra ficatului poate fi diminuat cu ajutorul catorva remedii hepatoprotectoare. Acestea se administreaza atat in hepatitele cronice, cat si in cele acute, cu mentiunea ca nu trebuie sa se renunte la tratamentele medicamentoase prescrise de medicul infectionist. Un lucru foarte important pentru succesul tratamentului naturist este ca acesta sa fie recomandat si supravegheat de un specialist fitoterapeut. Integral in Adevarul.

Studiu: Bebelusii sunt foarte buni la matematica. Cercetarile doctorului Elizabeth S. Spelke, axate pe simtul vederii la nou-nascuti, arata ca bebelusii inteleg instinctiv ca obiectele sunt independente unele de altele. Daca un obiect este partial ascuns, bebelusul va cauta sa descopere partea care nu se vede: mai intai cu privirea, apoi cu pipaitul. Ceea ce este si mai impresionant este faptul ca, daca a vazut inainte forma care este ascunsa, el poate sa si-o imagineze, scrie Libertatea.