Totul bine, pana la sex. Semnele nepotrivirii in pat. Daca dragostea la prima vedere exista, nu acelasi lucru se poate spune despre compatibilitatea sexuala. Exista destule cupluri casatorite care au divortat pentru ca relatia din dormitor era dezastruoasa. Daniela si Mihai sunt un exemplu in acest sens. "Am divortat acum cinci ani pentru ca nu ne potriveam. Sotul meu avea probleme de erectie, in schimb era altruist si putea sa ofere placere si altfel. O perioada mi-am zis ca e bine, dar cu timpul am inceput sa-mi doresc mai mult", povesteste Daniela. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Stilul de viata modern deregleaza ceasul intern. Fiecare parte a corpului nostru este "programata" genetic sa functioneze la maximum in anumite intervale si sa se "odihneasca" in restul timpului. Abaterile repetate de la acest program pot duce la tulburari serioase, de tipul obezitatii si diabetului, atrag atentia medicii. De-a lungul celor 24 de ore ale unei zile, in corp se produc modificari la toate nivelurile, care ne influenteaza inclusiv modul de a gandi, de a reactiona si comportamentul, scrie Adevarul.

Cele mai frecvente 5 boli ale barbatilor. Sunt mai rezistenti si mai puternici, dar sunt si ei supusi imbolnavirilor. Bolile ii afecteaza pe barbati intr-o mai mare masura decat pe femei. Conform askmen.com, exista cinci boli frecvente de care sufera reprezentantii sexului tare. Pe primul loc se situeaza un "grup compact": bolile de inima. Nu este vorba doar despre atacurile de inima, ci de boli precum ateroscleroza (ingrosarea si infundarea arterelor inimii din cauza cheagurilor), infarctul miocardic, aritmia, cardiomiopatia ischemica sau insuficienta cardiaca, informeaza EVZ.

Leziunile coloanei, vindecate cu injectii si cu socuri electrice? Sperante mari pentru oamenii care au paralizie totala sau partiala, dupa ce au suferit leziuni la nivelul coloanei vetebrale! Jurnalistii de la New York Times au informat ieri, in premiera, ca o echipa de specialisti din Elvetia a pus la punct un tratament revolutionar, care a dat rezultate exceptionale in privinta cobailor. Recuperarea cobailor paralizati s-a realizat 100%, in mod uimitor, in doar cateva saptamani, scrie Libertatea.

Usturoiul ne fereste de infectii. Are un miros puternic si un gust usturator, proprietati care, la prima vedere, ne-ar indeparta. Exista, insa, cateva calitati terapeutice ale usturoiului care-l situeaza pe lista alimentelor care nu trebuie sa ne lipseasca din bucatarie. Este un medicament nepretiut, din casa oricui. Daca raciti des s intrati usor in contact cu orice afectiune sau virus aveti imunitatea scazuta, anunta Click.

Terapia bolilor cardio-vasculare cu ciocolata. Un studiu australian confirma efectele benefice ale consumului regulat de ciocolata neagra in prevenirea infarcturilor, relateaza AFP, citata de Agerpres. Acest studiu - realizat de Monash University din Melbourne pe un esantion de 2.013 australieni si publicat in British Medical Journal - informeaza despre efectele 'semnificative' ale ciocolatei cu concentratie mare de cacao. Consumul cotidian timp de 10 ani a 100 grame de ciocolata continand cel putin 70 % cacao a permis evitarea accidentelor cardio-vasculare fatale in 70 de cazuri si a celor nefatale in 15 situatii in cadrul unui segment de 10.000 de persoane, informeaza Romania Libera.