Sexul, arma anti-kilograme. Cate calorii consumi prin masaj si jocuri erotice. Sexul ne face slabi si mai frumosi. Expertii au calculat cu exactitate cate calorii se pierd prin fiecare lucru pe care il faceti in dormitor. Cele mai memorabile antrenamente nu se fac la sala, ci in pat. Sexul, dar si flirtul sau micile nebunii din dormitor va fac sa pierdeti calorii. Iata cat va solicita jocurile erotice si care sunt cele care va fac sa transpirati mai mult. Inceputurile de relatie sunt piperate de saruturile lungi si de jocurile continue. Cand atractia e atat de mare nici nu-ti dai seama cand trece timpul si uite asa se pierd calorii. Daca te misti incet si senzual, dezbracatul va deveni parte din preludiu. In plus, arzi calorii. Un cercetator italian a descoperit ca numai datul jos al hainelor va duce la arderea a opt pana la zece calorii. Mai mult, cei mai jucausi in dormitor vor fi fericiti sa afle ca efortul de a scoate sutienul cu dintii ii ajuta sa se mentina in forma. Un barbat care alege sa nu isi foloseasca mainile pentru a dezbraca o femeie arde pana la 80 de calorii, scrie EVZ.

UTILEFoto: Colaj foto

Esti fumator? Iata cum poti sa-ti mentii dintii sanatosi! Cea mai mare grija a fumatorilor este sanatatea dintilor. Este testat si cunoscut de toata lumea ca acest viciu poate duce la mai multe probleme dentare: e cauza principala a pierderii dintilor, sporeste riscul aparitiei bolilor parodontale, duce la pierderea structurii osoase sau la inflamarea glandelor salivare, si dezvoltarea cancerului la plamani, gat sau oral, cum ar fi cancerul de buza, limba sau planseu. Pe langa aceste riscuri, exista si alti factori de care fumatorii trebuie sa tina cont, printre care depunerile consistente de placa bacteriana si tartru, dinti patati, halitoza sau mirosul neplacut al respiratiei orale sau chiar si diminuarea sau pierderea gustului si a mirosului, anunta Libertatea.

Cata cafea trebuie sa bei pentru o viata sexuala perfecta. Strambi din nas cand cafeaua s-a racit? Refuzi o ceasca oferita dupa pranz pe motiv ca s-ar putea sa nu mai dormi bine noaptea? Ar trebui sa te gandesti mai bine. Cercetatorii de la South-West University (SUA) au stabilit, in urma testelor, ca o cafea rece consumata la pranz stimuleaza dorinta sexuala atat la barbati, cat si la femei. Cercetarea experimentala a inclus 240 de persoane, cu varste cuprinse intre 26 si 47 si ani, o parte dintre acestea avand un apetit sexual scazut, relateaza site-ul Actualno, citat de realitatea.net. Rezultatele au fost uluitoare: 67% din barbatii care consumau regulat cate 150 ml de cafea rece la pranz au recunoscut ca foarte rar au probleme cu dorinta sexuala sau cu potenta. Alti 13% au declarat ca durata actului sexual a crescut de la 1-2 minute, la 10 minute de cand au inceput sa ia "tratamentul" miraculos. La randul lor, femeile care au baut cafea rece in timpul zilei au admis ca au ajuns mult mai repede la orgasm decat inainte, informeaza Adevarul.

Cele mai sanatoase patru legume de vara. Legumele tin bolile la distanta. Asadar, sa ne bucuram de ele in plin sezon. Iata care sunt cele mai sanatoase dintre ele. "O dieta bogata in tomate scade riscul aparitiei cancerului de prostata, dar si a altor forme de cancer, cum ar fi al tractului digestiv", spun cercetatorii. Aceasta deoarece rosiile, dar si tomatele conservate, au un nivel ridicat de nutrienti, acea substanta numita licopen, un puternic antioxidant pe care-l gasim in fructele si legumele colorate. Licopenul poate preveni, dar si trata, diverse tipuri de cancer. Acest nutrient poate ajuta la scaderea colesterolului rau din sange, care poate creste riscul de infarct. Varza este mai bogata in vitamina C decat portocalele, are putine calorii si multe substante cu efect antioxidant, contine magneziu, potasiu, calciu, scrie Click.

Cum alegi cea mai buna lotiune de plaja. Alegeti produsele cu cel mai mare factor de protectie, atat UVA, cat si UVB. Cele mai bune creme se gasesc in farmacii. Cei mai multi dintre noi alegem crema de plaja dupa ureche. Iata ce trebuie sa stiti ca sa va bucurati in siguranta de soare. Numarul factorului de protectie (SPF) indicat pe ambalaj e un indicator inselator, atrage atentia medicul dermatolog Catalin Popescu, de la Spitalul Colentina. "Inainte existau creme si cu SPF 100, dar au fost scoase de pe piata. Protectia nu creste proportional cu SPF-ul, e de ajuns sa fie aproape de 30", subliniaza dermatologul. Potrivit acestuia, este extrem de important sa alegem creme de plaja care ne apara atat impotriva razelor ultraviolete de tip A (UVA), cat si a celor de tip B (UVB), anunta EVZ.

Vrei sa slabesti? Tine cont de zodie! / Un astrolog britanic a alcatuit regimul ideal pentru fiecare nativ. Ai tinut dieta dupa dieta, dar nici una n-a dat rezultat? Sigur n-ai incercat-o pe cea potrivita zodiei tale, sustine astrologul Sharon Ward in publicatia britanica Daily Mail. Ea are convingerea ca regimul trebuie ales in functie de personalitate, iar personalitatea e data, evident, de semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Ward a citit in stele care e regimul potrivit fiecarui nativ in parte si ce exercitii trebuie facute pentru a amplifica rezultatul acestuia, informeaza Libertatea.