Alimentele care cresc burta barbatilor. Sedentarismul combinat cu produsele de tip fast-food, dar si cu bere sau inghetata in cantitati mari duc la acumularea de grasime pe abdomen. Daca la femei grasimea se depune in special pe solduri si picioare, la barbati talia este locul predilect. "Se spune ca burta este inamicul masculinitatii. Barbatii fac burta din cauza alimentelor consumate, dar si a sedentarismului", explica medicul nutritionist Bogdan Guinea. In topul alimentelor din cauza carora apare burta la barbati este berea. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Pamantul te incarca de energie. Pamantul are o energie care este vitala corpului uman. Dar, indepartandu-ne de natura, faptul ca purtam incaltari cu talpi din plastic sau din cauciuc, locuim in orase inconjurati de ziduri si asfalt ne priveaza de o legatura esentiala pentru sanatatea noastra. Avem nevoie de electricitatea si de magnetismul transmise de pamant. Energia pe care o primim astfel ajuta la restabilirea echilibrului in intregul corp. Efectul cel mai puternic il are asupra talpilor, unde se afla legatura cu centrii care apartin tuturor celorlalte organe. Integral in Libertatea.

Femeile cu sani mari, mai predispuse la cancerul mamar. Desi timp de ani de zile savantii au negat ca femeile cu sani mari ar fi mai predispuse la cancer mamar decat cele cu sani mici, ultimele studii arata ca detinatoarele unor cupe mai impresionante au mai multe motive sa se teama de teribila boala decat cele mai slab inzestrate de natura. Oamenii de stiinta leaga incidenta crescuta a cancerului mamar in randul femeilor cu sani mari de modul in care actioneaza estrogenul asupra cresterii bustului, dar si asupra cresterii tumorilor, scrie Romania Libera.

Ce ar trebui sa manance femeile care nu pot deveni mame. Femeile care recurg la fertilizarea in vitro( FIV ) au sanse mult mai mari sa ramana insarcinate daca introduc in alimentatie dieta bazata pe fructele de avocado, sunt de parere cercetatorii americani. Grasimile monosaturate gasite in avocado, uleiul de masline si cel de floarea soarelui, nuci si seminte sunt extrem de recomandate in dietele viitoarelor mamici. Avocado este unul dintre alimentele-minune in regimul alimentar prenatal el contribuind la dezvoltarea sanatoasa a fatului, informeaza EVZ.

Ce ar trebui sa mananci ca sa rezisti in zilele toride. Doar band apa nu reusim sa recuperam stresul pe care il resimte organismul atunci cand este expus la temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Asa ca, pentru a preintampina problemele de sanatate in aceasta perioada este foarte importanta si alimentatia. Mai ales ca apa din legume si din fructe este asimilata mai bine de organism decat cea pe care o bem pur si simplu. Continuarea in Adevarul.

Studiul care contrazice tot ceea ce stiai despre depresie. Cercetatori americani afirma ca depresia apare ca urmare a hiperactivitatii cerebrale, care include un proces de saturatie. Pierderea motivatiei, perceperea sumbra a viitorului, inchiderea in sine, dezinteres - sunt tot atatea simptome ale depresiei care lasa de inteles ca activitatea creierului pacientului incetineste. Nu este deloc asa, scrie passionsante.be, citat de Mediafax. Daca diagnosticul bolii este relativ simplu de pus, altfel stau lucrurile cu intelegerea mecanismelor biologice implicate in dezvoltarea ei, relateaza Romania Libera.