Afla cum sa iti intaresti imunitatea fara pastile. Venirea toamnei reprezinta debutul unei provocari de proportii pentru sistemul imunitar, intrucat acesta este sezonul in care infectiile virale si infectiile microbiene devin tot mai frecvente si mai amenintatoare pentru sanatatea noastra. Tratarea acestor afectiuni se poate realiza prin mijloace medicamentoase, ceea ce asigura eliminarea simptomelor bolii, dar nu furnizeaza si o restabilire a echilibrului intern al organismului. Integral in Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

Vrei un abdomen plat? Uite ce alimente trebuie sa consumi. Cine ar fi crezut ca pentru a avea un abdomen plat trebuie sa mananci mai mult? Este adevarat. Totusi, nu trebuie sa consumi orice gen de alimente, ci doar produsele si nutrientii care s-au dovedit ca te pot scapa de grasimea nesanatoasa. Iata cele 5 alimente pe care trebuie sa le consumi cel putin de doua ori pe saptamana. Vei fi uimit de rezultate, scrie Libertatea.

Noua riscuri ale operatiilor estetice despre care nimeni NU iti vorbeste. Cererea pentru operatii estetice continua sa creasca, desi pretul lor nu este nici pe departe unul accesibil. In Romania, peste 80% dintre persoanele care recurg la astfel de interventii sunt femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 35 de ani. In topul celor mai cautate operatii estetice sunt cele de marire a sanilor, liposuctiile, rinoplastiile, otoplastiile, liftingurile faciale si cele de marire a buzelor. In randul femeilor cu venituri mari, operatiile estetice au devenit la fel de comune precum o vizita la dentist sau la ginecolog, relateaza Romania Libera.

Tigara electronica, buna sau rea? Fabricata din plastic, tigara electronica functioneaza electric, pe baza de baterie (incarcarea bateriei se poate face prin intermediul portului USB sau la priza). In interiorul acesteia se afla un cartus cu nicotina lichida, un LED rosu care simuleaza modul in care arde tigara si un vaporizator. In momentul in care fumatorul trage din tigara electronica, un senzor activeaza bateria, alimentand vaporizatorul, care se incalzeste. Continuarea in Libertatea.

Strugurii si prunele curata organismul. Toamna este un anotimp intermediar in care corpul are nevoie sa-si reincarce bateriile. Fructele si legumele tomnatice iti detoxifica organismul si te ajuta sa previi racelile si infectiile sezonului rece. Daca treci printr-o perioada mai relaxata la birou, poti tine o cura de 7 zile numai cu struguri, ce-ti purifica rapid organismul, stimuland rinichii si sistemul limfatic, anunta Click.