Operatiile-minune care trateaza frigiditatea si cresc placerea sexuala. Interventiile cele mai cerute de femei. Din ce in ce mai multe femei care nu sunt multumite de aspectul zonei lor genitale apeleaza la chirurgia intima. Astfel de operatii estetice au un impact pozitiv asupra vietii sexuale. Medicul estetician Calin Dobos, care are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, spune ca prin acest tip de intreventii, femeile cauta sa rezolve, de cele mai multe ori: probleme legate de micsorarea labiilor mici (care sunt prea mari si se vad prin slip), clitoroplastie (care duce la cresterea intensitatii placerii), injectarea labiilor mari (in momentul in care incep sa se atrofieze), injectarea de acid hialuronic in punctul G- procedeu care sporeste placerea, si nu in ultimul rand rejuvenarea vaginala care presupune micsorarea vaginului. "Cele mai cerute operatii pentru sporirea placerii sexuale sunt cele de clitoroplastie, care dezveleste mai bine organul clitoridian, expunandu-l atingerii, stramtarea vaginului prin metoda chirurgicala si injectarea punctului G", spune dr. Dobos, scrie EVZ.

UTILEFoto: Colaj foto

Rostopasca, leacul tau in peste 100 de afectiuni. In popor i se mai spune si negelarita, pentru ca este cel mai bun leac impotriva negilor. Este recunoscuta insa si pentru proprietatile sale in tratamentul bolilor hepato-biliare. Afla mai multe despre afectiunile pe care le vindeca in acest material! Contine alcaloizi, sparteina, vitamina C, ulei volatil, flavonoizi, saponoide, saruri minerale, compusi care o recomanda in tratamentul a peste o suta de afectiuni. Printre cele mai importante se numara colicile biliare, dischinezia biliara, acneea, eczemele, enterocolitele, hepatitele acute si cronice. Rostopasca poate fi un bun remediu si in tratamentul leucemiei. Stiai ca, in cazul cancerelor hepatice, extractul de planta poate opri procesul de dezvoltare a tumorilor? De la rostopasca se utilizeaza partea aeriana a plantei, tulpina, frunzele si florile, anunta Adevarul.

Factori care iti imbolnavesc inima. Afla cum ii poti evita! Statisticile arata ca in Romania sunt peste 7 milioane de persoane cu hipertensiune arteriala si 1,3 milioane de oameni care sufera de diabet zaharat de tip 2, ambele afectiuni fiind un factor de risc major pentru sanatatea inimii. Iata cum poti sa previi bolile de inima. Sedentarismul. Trebuie sa intelegi importanta exercitiul fizic efectuat zilnic. S-a demonstrat ca 30 de minute de miscare pe zi scade cu 60% riscul de a muri din cauza bolilor de inima, explica specialistul. Astfel ca in fiecare zi trebuie sa faci macar 30 de minute de miscare, informeaza Libertatea.

Cantitatile mari de sare duc la cancer de stomac. Ce alimente le contin in cantitati uriase. Reprezentantii Centrului Mondial de Cercetare a Cancerului trag un semnal de alarma cu privire la alimentele care contin cantitati mari de sare si la efectele daunatoare pe care le au asupra organismului uman. Mezelurile, snacks-urile si unele conserve contin cantitati uriase de sare, care odata ajunse in organism favorizeaza aparitia cancerului de stomac. In mod normal, cantitatea de sare de care are nevoie in fiecare zi organismul uman este de 6 grame, echivalentul unei lingurite, insa majoritatea oamenilor consuma mult mai mult de atat. Consumul unei cantitati mari de sare duce in timp la degradarea starii de sanatate prin aparitia bolilor de inima, a accidentelor vasculare cerebrale si la aparitia tensiunii arteriale. Cea mai grava complicatie a consumului excesiv de sare este cancerul de stomac, care de cele mai multe ori este descoperit in stadii avansate, scrie EVZ.

Dieta detoxifianta de sezon. Pentru ca vacanta de vara a insemnat, dincolo de toate, si un rasfat culinar, e timpul sa incepi o cura de detoxifiere care sa-ti redea energia si sa-ti refaca stocul de vitamine pentru sezonul rece! Toamna este un anotimp intermediar in care organismul se pregateste sa reziste in fata frigului si a infectiilor virale.Vegetalele de sezon iti detoxifica organismul si te ajuta sa previi neplacerile. Totul, in cel mai placut mod: band sucuri proaspete de fructe si mancand legume gustoase, care-ti purifica rapid organismul si stimuleaza rinichii si sistemul limfatic. In perioadele de stres, tine cont de recomandarile noastre si include in meniu cat mai multe din darurile pamantului, anunta Adevarul.

Febra prelungita poate fi semn de cancer. Orice copil face temperatura, cand si cand, si poate avea stari de voma sau sangerari nazale. Dr. Alp Ozkan, specialist in oncologie pediatrica la clinica Anadolu din Istanbul, sustine insa ca, atunci cand aceste simptome persista mai mult de doua saptamani, trebuie sa-l duci pe cel mic urgent la doctor. Este cea mai frecventa forma de cancer pediatric la copiii cu varste de pana la 16 ani, fiind intalnita, conform statisticilor, la 30% din cazuri. Primele semne ale bolii sunt temperatura crescuta pe o perioada mai lunga de o saptamana, in ciuda tratamentului aplicat, sangerarile nazale si gingivale sau durerile acute de oase, informeaza Libertatea.