Alimentul minune. Nu te-ai fi gandit niciodata ca iaurtul poate face atat de mult bine. Persoanele care consuma in mod regulat iaurt, pe parcursul a unui numar mare de ani, au o imunitate mai mare, iar riscul de imbolnavire cu hipertensiune arteriala se reduce cu 31%, comparativ cu persoanele care evita sa consume acest produs, sustin oamenii de stiinta americani de la Institutul National pentru Sanatatea Inimii, informeaza EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Ovazul si sunatoarea iti taie pofta de tigari. Terapia cu plante medicinale este excelenta atunci cand doresti sa renunti la tigari. Remediile naturale pot modifica gustul si mirosul tutunului, astfel incat sa devina neplacute, si, in plus, te ajuta sa-ti detoxifici organismul. Indicata pentru inlaturarea depresiei, sunatoarea este si unul dintre cele mai eficiente remedii antifumat. Planta atenueaza nevoia de nicotina si remineralizeaza organismul slabit din cauza tutunului, anunta Adevarul.

Otravurile dulci din alimente. Ii folosim cand ne simtim amenintati de kilogramele in plus. Ne bucuram ca ne satisfacem pofta de dulce fara sa adaugam un gram pe solduri, insa nu constientizam ca ne facem mult mai mult rau decat daca am manca un produs de panificatie. E vorba, desigur, de indulcitori. Istoria edulcorantilor incepe cu zaharina, creata accidental in 1879 de doi cercetatori de la Universitatea John Hopkins. Integral in Romania Libera.

Cum iti protejezi plamanii toamna. Valul de viroze a facut deja primele victime si ne ia cu fiori gandindu-ne la urmatorul val... de gripa. Or sa ii vina in ajutor, cat de curand, temperaturile foarte scazute, ploile sfichiuitoare si vantul. Ca sa nu ne prinda pe picior gresit - cu imunitatea la pamant -, am cerut sfatul doctorului Elena Mihai. In sezonul rece, plamanii sunt in centrul atentiei: o raceala netratata, o tuse lasata sa-si faca de cap, o gripa nediagnosticata pot degenera, daca organismul e slabit, intr-o pneumonie care iti da mult de furca. Integral in Libertatea.

Trei vitamine de care avem nevoie toamna. Schimbarea anotimpului solicita organismul, asa ca aveti grija sa-l alimentati cu vitamine. Iata care sunt cele mai importante. Vitamina este necesara pentru sinteza colagenului, proteina pielii care asigura elasticitatea tegumentului si fermitatea sa precum si cicatrizarea. Intareste imunitatea si lupta impotriva virusilor. In cazul lipsei de vitamina C, pielea devine mai fragila, isi pierde fermitatea, ridurile apar cu mai multa usurinta. Continuarea in Click.