Legumele de toamna sunt adevarate surse de sanatate. Sucul de morcovi creste rezistenta la infectii. Legumele pot fi consumate ca atare sau transformate in sucuri. Pe langa gustul placut, au si multe efecte benefice asupra sanatatii. Specialistii revistei Libertatea pentru femei te sfatuiesc ce sucuri sa bei pentru tratarea anumitor afectiuni. Sucul de morcovi. E o sursa de vitamine si minerale. Contine 80% apa, sodiu, potasiu, calciu, fosfor, vitaminele A, C, K, magneziu, sulf, cupru si brom. E indicat in foarte multe afectiuni: ale aparatului digestiv, ale rinichilor, in reumatism, guta, artrita. E antiparazitar (combate tenia) si un excelent vitaminizant, avand ca efect accelerarea cresterii la copii, marirea rezistentei la infectii, marirea acuitatii vizuale. E bun si in bronsite, si in astm, scade glicemia si incetineste imbatranirea. Bea 100 ml dimineata, pe stomacul gol, ca atare sau combinat cu suc de sfecla ori de telina. Continuarea articolului in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Bea in fiecare dimineata o cafea sau un ceai. Salate, carne fiarta, iaurturi, stii ca functioneza, ca ajuta in curele de slabire, insa nu se potrivesc in dieta ta. Tu esti gurmand si-ti place mancarea mai consistenta. Revista "Click! pentru femei" iti propune o dieta cu alimente satioase si bogate in fibre si proteine, care te va ajuta sa dai jos 3 kg in 2 saptamani. Ziua 1: Mic dejun: o cafea, un pahar de lapte degresat si 3 felii de paine integrala. Pranz: 50 g paste integrala cu sos de rosii, busuioc si branza rasa. Cina: 150 g carne de vita slaba la gratar cu fasole verde si o felie de paine integrala. Gustari: 1 strugure, 1 para. Dieta completa in Click.

Stiai ca prin sarut poti contacta o serie de boli crunte? Vezi la ce pericole te expui de fiecare data cand ai momente de intimitate! Sarutul este forma elementara de exprimare a afectiunii dintre doua persoane, insa este bine sa fim constiente de faptul ca prin sarut putem sa luam anumite boli sau sa transmitem anumite boli, de care nu stim mereu ca ne afecteaza. Printre aceste boli, se numara herpesul, boala sarutului si sifilisul, scrie Cancan.

Top 5 pastile care schimba parul radical. Exista medicamente care pot sa transforme o bruneta in roscata, care pot subtia fi rul de par sau il pot increti. Nu doar chimioterapia are efecte asupra podoabei capilare, ci si medicamente mai uzuale precum ibuprofenul sau antidepresivele. Din fericire, procesul este reversibil in momentul cand tratamentul este oprit. Ibuprofenul: Subtierea sau caderea parului este un efect secundar neobisnuit al Ibuprofenului descoperit de cativa cercetatori din Statele Unite. Odata intrerupta medicatia, aceasta problema s-a ameliorat dupa aproximativ 9 luni. Lista completa a medicamentelor care schimba parul radical in EVZ.

Rodia are efecte antiimbatranire. Incununata de multe ori cu titlul de "Super fruct", rodia asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C. Este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Are efecte antiimbatranire, lupta impotriva aparitiei unor maladii ca Alzheimer, cancer, boli de inima. Este recomandat ca femeile gravide sa consume suc de rodii deoarece protejeaza creierul micutilor de eventualele afectiuni ce pot aparea din cauza proastei oxigenari sau a circulatiei sangelui, anunta Click.