Boala din paharul de plastic: Otravurile din automatele de cafea iti distrug sanatatea. Pare un banal espresso in pahar de plastic. Insa amestecul lichid e format mai mult din chimicale, decat din boabe de cafea macinate. E printre cele mai persuasive produse de larg consum: treci zilnic de 2-3 ori pe la automatul de cafea pentru ca e ieftina si la indemana. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Cand si cum se poate folosi automedicatia la copii. Parintii se confrunta cu multe probleme legate de sanatatea celui mic si este important sa stie sa faca deosebirea intre situatiile de urgenta, cand este cazul sa intervina imediat si sa administreze o prima doza de medicamente pana la consultul medical sau internarea de urgenta, si cele in care pot si este indicat sa astepte sfatul medicului, informeaza Romania Libera.

Imunizare prin mancare. Un nutritionist american a pus la punct un regim alimentar de doua saptamani care ar tine departe gripa in sezonul rece si chiar cancerul. Dieta pentru o imunitate de fier ar trebui urmata chiar incepand din aceasta perioada, pentru ca racelile si gripa devin mai frecvente odata cu racirea vremii. Superdieta a fost creata de dr. Joel Fuhrman, un medic nutritionist din SUA, care studiaza de mai multi ani influenta alimentatiei asupra sistemului de aparare a organismului. Continuarea in Adevarul.

Doua pahare de vin pe zi te fac cu 40% mai prost. E suficient sa bei doua pahare zilnic timp de trei luni pentru ca memoria ta sa sufere ingrozitor si mintea sa nu iti mai functioneze normal. Da, e adevarat, sunt suficiente doua pahare de vin pe zi pentru ca productia de materie cenusie din creierul tau sa scada cu 40%, sustin specialistii de la Universitatea americana Rutgers, potrivit Click.

Zece trucuri ca sa pacalesti foamea. Te pregatesti pentru plaja: tii dieta dupa dieta,cumperi creme anticelulitice si ai inceput chiar sa faci gimnastica. Si, totusi, rezultatele nu sunt chiar cele la care sperai? Incearca trucurile noastre! Bea un pahar mare cu apa minerala cu o jumatate de ora inainte de masa. Va vea efectul unui aperitiv fara calorii, scrie Libertatea.

Ceaiul de salvie, ''cafea'' naturala. Avem impresia ca nu putem trai fara cafea. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, ne spune cat de daunatoare este dependenta de cafea si cu ce putem inlocui aceasta licoare. Persoanele dependente de cafea devin cu timpul blazate si indiferente, pentru ca, pe termen lung, cafeaua scade randamentul intelectual, afectand memoria si atentia, anungta Click.

Trucuri cu care invingi astenia de toamna. Toamna, ca si primavara, aduce cu sine astenia de sezon. Multi dintre noi se simt acum mai obositi decat de obicei, dorm prost, sunt mai nervosi si au dificultati de concentrare. Acestei suite de simptome neplacute, care la prima vedere pare greu de gestionat, ii poti veni de hac cu niste trucuri extrem de simple. Integral in Libertatea.