O anumita grupa de alimente reprezinta minunea care-i ajuta pe diabetici in lupta cu boala. Concentratia de zahar din sange poate fi tinuta sub control cu ajutorul anumitor alimente. Cercetatorii au calculat cu precizie care ar fi cantitatile necesare din anumite alimente pentru a tine diabetul sub control. Cantitatea echivalenta a doua cani de mazare pe zi pot sa le ajute pe persoanele cu diabet zaharat de tip doi sa-si controleze concentratia de zahar din sange si reduc riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral, se arata intr-un studiu canadian publicat in revista "Archives of Internal Medicine". Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Nanoparticule din aur, folosite pentru a depista cu ochiul liber HIV si cancerul de prostata. Cercetatorii britanici au pus la punct un test bazat pe nanoparticule din aur care permite depistarea cu ochiul liber a primelor stadii ale unei maladii sau ale unei infectii, precum cancerul de prostata sau HIV, informeaza AFP. Acest detector, alcatuit din particule infime din aur, depuse pe o baza din plastic, permite analizarea serului continut in sangele pacientului, anunta Gandul.

Cinci alimente care iti vor imbunatati viata sexuala. Daca esti intr-un punct in care ce se intampla intre asternuturi a intrat intr-o rutina sau chiar stagneaza, atunci ar fi bine sa condimentezi lucrurile cu cele cinci alimente de mai jos. Seminte si nuci - migdalele si alunele contin grasimile si nutrientii necesari producerii hormonilor sexuali. Fara acesti nutrienti, unii pot experimenta depresii sau isi pot pierde din concentrare si dorinta.Integral in Cancan.

Trucuri sa arzi caloriile mai repede. Vrei sa arati cat mai bine si intr-un timp cat mai scurt? Se pare ca secretul este arderea intensa a caloriilor, potrivit specialistilor. Iata ce ai de facut pentru a avea un corp de invidiat: Bea apa rece. Bea opt pahare de apa rece pe zi, in loc de apa la temperatura camerei. Diferenta va fi de 9,25 calorii. Studii recente releva faptul ca procesul metabolic este cu atat mai alert, cu cat apa este mai rece. Continuarea in Libertatea.

De ce te pot ucide pastilele de slabit? De cate ori ai fost tentata sa incerci, chiar si din curiozitate, cateva "pastile pentru slabit" de care ai auzit de la o prietena sau de la o vecina? Da, kilogramele se duc greu si uneori parca tot efortul tau e in zadar. Dar nu dispera! Nu ai nevoie de pastile, care iti pot face mai mult rau decat bine, ci de un pic de ambitie. Metodele rapide care promit rezultate uluitoare sunt, in mod evident, si la mare cautare, relateaza Libertatea.