Cea mai buna carne slaba. Pentru cei care vor alternative la porc, carnea de pasare e varianta cu beneficii maxime. Contine proteine care repara tesuturile corpului, vitamine si acizi esentiali. Totodata, are un continut scazut de grasimi daunatoare, fiind recomandata in dieta celor care au colesterolul ridicat. Exista insa mai multe variante disponibile pe piata, unele avand calitati mai ridicate, informeaza EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

5 alimente pe care trebuie sa le cumperi in varianta organica. Stii cate lucruri negative se zic despre pui - ca este injectat cu hormoni, ca are antibiotice, ca este chiar mai nesanatos decat porcul. Ei bine, ce nu zice nimeni niciodata este ca puiul nu prea mai are gust de pui. Cu exceptia celui organic, crescut la curte si hranit sanatos. Ouale Si despre oua se zice ca sunt pline de hormoni. Dar diferentele se vad si la nivel vizual. Un ou organic va avea galbenusul mult mai galben, iar aroma mult mai intensa. E de ajuns sa le cumperi o data in varianta organica si nu vei mai reveni la cea obisnuita, de asta te asiguram. Continuarea pe YahooNews.

Ai psoriazis? Cum sa-ti protejezi pielea iarna. Persoanele care sufera de psoriazis trebuie sa-si ingrijeasca atent pielea pe timp de iarna. Frigul si lipsa soarelui afecteaza structura pielii, iar aceasta devine mai vulnerabila in fata factorilor agresivi de mediu. Expunerea la ultravio-letele naturale este considerata o parte importanta a tratamentului persoanelor afectate de psoriazis. Lipsa soarelui din timpului anotimpului rece si frigul reduc gradul de hidratare al pielii si implicit usuca tenul si placile de pe corp. Integral in Romania Libera.

Cum sa traiesti 100 de ani. Citeste cu susul in jos si fa sex de doua ori pe saptamana. Besse Cooper, cea mai batrana femeie din lume, a murit saptamana trecuta la 116 ani. Secretul a fost, in cuvintele ei, ''nu mananc porcarii si imi vad de treaba mea''. Dar mai sunt o gramada de alte ''secrete'', sustinute chiar de oamenii de stiinta, care va pot prelungi viata. Daily Mail ne prezinta cateva dintre aceste mici trucuri pentru o viata lunga si sanatoasa. Iesi din rutina ta confortabila si intoarce revista invers cand o citesti. Acest lucru streseaza mintea si lezeaza putin celulele nervoase. Totusi, cand va repara aceste leziuni, corpul tau va repara si micile probleme datorate varstei, spune doctorul Marios Kyriazis, un expert in geriatrie. Continarea in Adevarul.

Germenii de grau, rezultate uimitoare pentru sanatate. In germenii de grau, exista intr-o cantitate foarte mare vitaminele din grupa B, stimulatorii activitatii vitale a organismului uman, scriu site-urile de specialitate. In germenii de grau se gasesc si alte substante utile, fermenti pentru reglarea activitatii celulelor din corpul uman si din sistemul nervos. Ca urmare a folosirii germenilor de grau s-a observat la unele persoane in tratarea unor afectiuni serioase, ca parul a devenit mai des, a crescut acuitatea vizuala, coordonarea miscarilor, intarirea dintilor, scrie Libertatea.