Top mituri despre vaccinarea antigripala. Imunizarea nu e eficienta, poti face boala chiar de la vaccin, iar daca te-ai intepat anul trecut vei fi protejat si in acest an. Medicii dezvaluie care e adevarul Faci gripa si cu vaccin! Imunizarea nu garanteaza faptul ca nu vei face gripa. Studii facute pentru sezonul 2010-2011 arata ca vaccinul a fost eficient in 62% din cazuri, spune directorul Centrului American pentru Prevenirea si Controlul Bolilor Transmisibile, dr. Thomas Frieden. In alti ani, eficienta a fost de pana la 90%. Mai important este daca vaccinul contine tulpina care circula. In acest an, tipurile de virus depistate la bolnavi au fost continute de vaccin (doua tipuri A - H3N2 si H1N1) si un B, scrie EVZ.ro

SanatateFoto: Colaj foto

5 sfaturi ca sa te feresti de sinuzita. Ai nasul mereu infundat, iar durerile din jurul ochilor si de maxilare nu te lasa? Mai mult ca sigur te-ai ales cu o sinuzita si cel mai bine e sa faci o vizita unui specialist. Iata cateva sfaturi oferite de Click ca sa eviti sinuzita: * nu iesi afara imediat dupa ce ai facut o baie fierbinte; * pune-ti mereu ceva pe cap cand este frig; * evita sa stai in curent; * incearca sa te feresti de locurile unde se fumeaza...

Cele mai bune plante care combat problemele sexuale masculine. Lipsa unei circulatii sangvine intense in zona genitala este una dintre principalele probleme care duc la instalarea tulburarilor de erectie, atrag atentia specialistii. Ginkgo biloba este o planta recunoscuta pentru capacitatea de a combate aceasta problema, deoarece dilata vasele de sange din zona genitala, stimuleaza circulatia locala si, implicit, favorizeaza o mai buna irigare a penisului. In timp ce ginkgo biloba "rezolva" problemele de erectie, ginsengul actioneaza impotriva stresului, alt factor important care afecteaza virilitatea barbatilor trecuti de 50 de ani, scrie Adevarul.

10 secrete pentru brate mai mari. Orice barbat isi doreste brate mai mari. Toti vrem o pereche de "tunuri" care sa rupa maneca tricoului. Asta am pregatit pentru tine azi. 10 secrete care sa te ajute sa obtii brate mai mari si mai impresionante. 1. Fa o gramada de flotari la paralele si tractiuni la bara! De fiecare data cand iti misti propriul corp in spatiu, si nu iti misti doar membrele, obtii un nivel mult mai mare de activare neuromusculara, ceea ce duce la un stimul mai mare. Te-ai uitat vreodata la bratele gimnastilor? E clar..daca vrei brate mai mari, ia-te dupa ei. 2. Varietate! Pentru crestere maxima, trebuie sa faci atat seturi cu greutati mai mari (6-10 repetari), dar si cateva seturi cu greutati mai mici si repetari mai multe (11-15, chiar 20). Varietatea este cheia atunci cand vrei brate mai mari. 3. Nu uita de antebrate! Daca bicepsul tau nu a mai crescut de ceva vreme, incearca sa iti antrenezi antebratele, scrie Hunk Body.

Toxinele din mancare sunt inevitabile si chiar necesare. Desi exista mai multe categorii de toxine in mancare, preocuparea noastra este spre evitarea celor puse de "mana omului", in special prin procesari si prepararea alimentelor. In general, toate alimentele ultraprocesate sunt periculoase. Chiar si alimentele de baza intra in aceasta categorie. Faina, zaharul, uleiurile- in cantitati mici pot fi incluse intr-o dieta sanatoasa, dar in dieta omului modern ele se afla intr-o proportie atat de mare incat nu mai este loc pentru alimentele sanatoase. Painea- contine lectine si gluten (o proteina cu efect alergenic si psihotrop)- in mod natural. Coaja de paine are produsi ai reactiei Maillard, cu potential cancerigen si neurotoxic (ex. acrilamida). Urmele de pesticide sunt si ele prezente. Mezelurile- pe langa concentrarea poluantilor din furaje, prezenti in carnea industriala avem si aditivii alimentari, citim pe blogul lui Cristian Margarit.