Cinci dureri care nu trebuie ignorate. Crezi ca un antinevralgic rezolva usor orice durere? Ei bine, solutia este de moment si nu este recomandata. Specialistii americani ne sfatuiesc sa acordam mai multa atentie durerilor. Durerile abdominale.Daca aveti dureri puternice in zona abdominala acestea necesita o atentie speciala si tratament medical. Ele pot fi consecinta unor afectiuni ale vezicii biliare sau ale inflamarii apendicelui. De asemenea, tot la nivelul abdomenului se pot resimti dureri care ''semnaleaza" un infarct. Integral in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Optimizarea CV-ului - un pas important pentru a obtine un loc de munca. Optimizarea este folosita in primul rand de antrepenorii care doresc sa-si promoveze afacerea in mediul virtual prin intermediul unei pagini web. In sine optimizarea SEO (Search Engine Optimization) defineste totalitatea actiunilor intreprinse asupra unei pagini web (sau in cazul de fata ne vom referi la un CV) cu scopul de a-i manipula favorabil pozitia pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare. Continuarea pe blog.workfinder.ro

Ce vor femeile: tandrete, complimente si cadouri. Reteta fericirii unei femei nu pare sa fie foarte complicata, potrivit unui studiu: ea isi doreste sa fie alintata, admirata si sa primeasca o ''atentie'' din cand in cand. Un sondaj comandat recent de lantul de magazine Sainsbury's din Marea Britanie a reusit sa raspunda unei intrebari la care barbatii cauta de secole un raspuns: ce isi doresc femeile. Cele mai importante lucruri pentru ele nu sunt obiecte, asa cum probabil unii dintre reprezentantii sexului masculin s-ar fi asteptat. In topul lucrurilor care le aduc placere se afla imbratisarile partenerului si complimentele cu privire la silueta si la varsta, relateaza Adevarul.

Cele mai bune ore pentru a lua masa. Un orar al meselor, respectat zilnic, iti regleaza tranzitul intestinal, are beneficii asupra functionarii metabolismului, pe care il accelereaza, si te ajuta sa consumi o cantitate mai mica de alimente, astfel incat sa iti poti mentine greutatea ideala sau sa slabesti. Iata un ghid orientativ al celor mai bune ore pentru a lua masa zi de zi: Micul dejun ar trebui luat la 30 minute, maximum o ora dupa ce te-ai trezit. Este o masa esentiala, pe care nu ar trebui sa o ratezi, intrucat ii ofera organismului energia necesara pentru o buna parte din zi si te ajuta sa eviti rontaielile daunatoare sanatatii sau excesele alimentare de la ora pranzului, scrie Libertatea.

Lipsa de somn te face din om neom. Insomniile prelungite afecteaza memoria, provoaca depresie si anxietate, slabeste imunitatea si favorizeaza aparitia unor boli precum diabetul, obezitatea sau hipertensiunea arteriala. Estimarile Organizatiei Mondiale pentru Sanatate (OMS) arata ca aproximativ 30% din populatia adulta a lumii sufera de insomnie, in timp ce 10% se confrunta cu insomnie cronica. Numarul insomniacilor este in continua crestere, pe masura ce stilul de viata devine din ce in ce mai alert, mai stresant si mai obositor, informeaza Adevarul.

Scapa de infectiile urinare cu ceai de busuioc. Infectiile urinare sunt afectiuni destul de neplacute si se numara printre cele mai raspandite boli. Iata cateva remedii naturiste care te vor ajuta. Benefica pentru prevenirea si tratarea infectiilor urinare, ca si pentru dezintoxicarea organismului este cura cu apa. In fiecare dimineata, pe stomacul gol, bea un litru de apa. Si ceaiurile sunt foarte utilizate in cazurile de infectii urinare (iarba neagra, busuioc, rozmarin, salvie, afin, merisoare, coada calului, coada soricelului, sanziene, urzica, napraznic sau branca ursului), timp de 20 de zile, cate 3-4 cani pe zi, informeaza Libertatea.