Cea mai buna dieta pentru cresterea virilitatii. Cele mai puternice si eficiente afrodisiace le gasim in bucatarie. Acestea sunt cele mai bune. Avand un continut important de cacao, ciocolata contine un alcaloid - theobromina - care atunci cand este consumat in cantitati mari are puternice efecte afrodisiace. Faptul a fost demonstrat de un studiu facut asupra lucratorilor din fabricile de ciocolata, care consuma cantitati excesive din produsele pe care le creaza. S-a remarcat astfel ca peste 65% dintre ei au un libido cu mult peste valoarea medie a potentialului sexual al unui om obisnuit. Potrivit unui studiu publicat in International Journal of Impotence Research exista alimente-minune care pot preveni si pot ajuta in tratarea disfunctiilor erectile. Este vorba despre nuci, care sunt bogate in proteine, fibre si grasimi sanatoase si au un rol protectiv si impotriva afectiunilor cardiovasculare. Conform oamenilor de stiinta, persoanele care consuma nuci de 5 ori pe saptamana isi reduc la jumatate riscul bolilor de inima. In plus, nucile ajuta si la imbunatatirea circulatiei sangvine din tesutul penian, crescand potenta, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cand pot deveni nocive suplimentele cu vitamine. Multivitaminele, la care multi dintre noi apeleaza mai ales in perioadele stresante, cu oboseala cronica si cu astenie, sunt contraindicate in unele situatii, avertizeaza specialistii. Persoanele care sufera sau care au suferit de cancer - ar trebui sa evite vitaminele din grupul B, mai ales vitaminele B6, B9 si B12. Mai multe studii au demonstrat ca, mai ales in cazul celor cu un risc crescut de cancer si al celor care au deja celule canceroase in organism, vitaminele din grupul B pot stimula proliferarea celelulelor maligne. Persoanelor cu afectiuni hepatice grave (infectii cu virusurile hepatitice B sau C, ciroza, cancer hepatic) le sunt contraindicate suplimentele cu vitamina A. Aceasta vitamina este solubila in grasime si se stocheaza mai ales la nivelul ficatului, nu se elimina din corp. Asadar, unul dintre efectele secundare notabile ale excesului de vitamina A este afectarea importanta a ficatului. Acesta este motivul pentru care un ficat bolnav nu poate face fata administrarii vitaminei A, anuntaAdevarul.

O modalitate sigura de a imblanzi depresia, la indemana tuturor. Odata cu venirea primaverii, depresia ii afecteaza mai mult pe hipersensibili. De aceea, pentru ameliorarea starii de spirit, nutritionistii americani recomanda persoanelor afectate de depresia sezoniera sa introduca in dieta lor carnea alba de ton. O conserva cu peste ton de 85 g contine 800 mg de acizi grasi Omega-3, grasimi benefice care amelioreaza starea de depresie si disconfortul psihic, sustin acesti specialisti. Cine vrea sa scape de depresie, este suficient sa umple o chifla cu cateva bucati de ton, deoarece si carbohidratii pe care-i contine painea (40 ge grame) imbunatatesc dispozitia prin aportul crescut de serotonina eliberata din creier, informeazaClick.

Scapa rapid de contracturile musculare cu ardei iute. Crampele musculare sunt, de fapt, contractii ce apar involuntar, brusc, intense si dureroase, localizate la nivelul muschilor scheletici. Asa-numitele contracturi musculare pot aparea din cauza unui efort care suprasolicita zona respectiva: un antrenament sportiv, caratul unui bagaj sau al unei greutati, o intindere musculara, statul prelungit la birou sau o pozitie vicioasa a corpului. La persoanele sedentare, o miscare ce nu este neaparat resimtita ca fiind solicitanta poate duce la aparitia contracturilor musculare, deoarece rezistenta si forta musculara sunt mai scazute. Printre cele mai la indemana ajutoare in momentul contracturilor musculare sunt: frectiile, baile calde, masajele, dar si leacurile naturale, scrieLibertatea.

Cinci remedii naturale impotriva vergeturilor. Putine femei pe lumea asta au privilegiul sa fie ferite de aparitia vergeturilor, oricat de mici si neinsemnate ar fi ele. Fie ca apar in procesul de crestere din adolescenta, in cel de sarcina sau, pur si simplu, din cauza acumularii de kilograme multe intr-un timp scurt, vergeturile se ivesc imediat si nu prea se dau duse. Dar in functie de cat de devreme actionezi asupra lor ai sansa atenuarii aspectului striat al pielii intr-o proportie foarte mare. Prin umare, nici nu e cazul sa te arunci la tratamente cu laser, micro-peelinguri sau chiar interventii chirurgicale pana nu incerci aceste remedii naturale, in confortul casei tale si in limitele de siguranta ale bugetului, anuntaYahoo News.

Trufandalele - remedii eficiente pentru afectiunile de sezon. Verdeturile de primavara sunt principalele ingrediente ale dietei de sezon. Pe langa faptul ca stimuleaza apetitul alimentar prin savoarea gustativa, laptucile, spanacul, urzicile, leurda, stevia si banuteii ne completeaza depozitele de substante active - vitamine, saruri minerale, uleiuri volatile si taninuri, rezerve secatuite in timpul iernii. Eugen Giurgiu, doctor in biochimie, cu competente in fitoterapie si nutritie, ne recomanda sa mancam cat mai multe verdeturi de primavara, sa urmam si o cura cu astfel de vegetale care ne curata organismul de toxine si au efecte terapeutice sigure pentru afectiunile cronice. Laptuca sau salata creata este renumita pentru substantele active pe care le contine in compozitie: vitamine (A, B, C si D) si microelemente, printre care fier, potasiu, magneziu, zinc, cupru, iod si flor, o substanta care faciliteaza cresterea osoasa. In plus, laptuca mai contine si lactucarium, un remediu pentru insomnii, pentru tusea convulsiva si tusea pe sistem nervos, dar si pentru tahicardie, informeazaClick.