Ceaiurile antiadipoase nu sunt bune. Afla ce efecte au asupra organismului. Cand vrei sa slabesti, recurgi adesea la ceaiurile antiadipoase, fara sa stii exact ce efecte au asupra organismului tau. Specialistul Libertatea, dr. Lygia Alexandrescu, iti spune de ce nu e bine sa le consumi. Ceaiurile antiadipoase contin plante care au efecte naturale laxative, cum e planta numita Senna. Scaunele moi, diareice sunt rezultatul cel mai frecvent al consumarii acestor ceaiuri. Trebuie inteles faptul ca eliminarea fortata a continutului colonului nu scade semnificativ aportul caloric ingerat. Mai exact, procesele de absorbtie au loc la nivelul intestinului subtire, iar ceaiurile laxative actioneaza la nivelul intestinului gros, dupa ce caloriile au fost asimilate.

UtileFoto: Colaj foto

Alzheimerul ar putea fi diagnosticat in faze incipiente datorita unor noi descoperiri. Oamenii de stiinta americani au identificat markerii genetici care ajuta la depistarea persoanelor cu risc de dementa. Nivelurile ridicate ale unei anumite proteine in creier cresc riscul unei persoane de a face Alzheimer. Expertii spun ca descoperirile sunt de mare ajutor in intelegerea schimbarilor care se petrec in creierul pacientilor cu Alzheimer. Potrivit cercetatorilor, variatiile unui fosforilat denumit Tau reprezinta unul dintre semenele distictive ale bolii, informeaza doctorulzilei.ro

Spune-mi cat bei ca sa-ti spun cum este ficatul tau! Ciroza este una dintre cele mai populare boli din cauza careia mor anual milioane de oameni. Cercetatorii britanici au facut un studiu care arata legatura dintre cantitatea de alcool pe care o consumi saptamanal si starea in care se afla ficatul tau. Studiul a fost facut pe 6 tipologii de "bautori", femei si barbati, cu varste cuprinse intre 30 si 57 de ani, cu greutati intre 54 si 105 kilograme si inaltimea intre 1,54 m si 1,85 m. Rezultatele au fost la fel de surpinzatoare atat pentru pacienti, cat si pentru cercetatori, noteaza Click.

Metoda prin care va puteti rezolva problemele dentare fara freza si anestezie. Cu ajutorul laserelor moderne, se pot trata cele mai dificile carii, fara durere si fara zgomot de polizor. Cu "lumina rosie" se pot face inclusiv extractii fara anestezie. Smaltul dintilor contine pana la 5% apa si 25% dentina si os. Undele laser provoaca microoexplozii la nivelul moleculelor de apa, reusind sa perforeze structura dentara tintita si totodata "sa amorteasca" zona pentru ca pacientul sa nu resimta durere. Tehnologia Waterlaser poate fi folosita in aproape toate procedurile dentare, de la detartraj, curatare carii si paradontoze pana la implanturi, tratamente pe canal si alte interventii complexe, scrie EVZ.

Despre cancerul tiroidian pe intelesul tuturor. Raguseala, tuse continua, dificultati la inghitire, durerea de gat sau de urechi par a fi simptomele unei simple raceli. In unele cazuri, aceste semne prevestesc ceva mult mai grav-cancerul tiroidian Tiroida, glanda de mici dimensiuni situata la baza gatului secreta doua tipuri de hormoni: T3 si T4 si joaca un rol in metabolismul caloric si regeleaza temperatura corpului si ritmul cardiac. De asemenea, hormonii tiroidieni intervin in activitatea digestiva, actioneaza asupra sistemului nervos, la nivelul aparatului genital si sunt indispensabili sanatatii pielii, parului si unghiilor, conform doctorulzilei.ro

5 afectiuni ciudate si explicatiile lor. Ti se intampla sa ametesti cand te ridici brusc sau sa iti transpire mainile si nu gasesti explicatia acestor simptome? Iti dam noi raspunsul. Iti transpira mainile E ceva normal sa ai acest simptom neplacut cand mergi la un interviu, spre exemplu, din cauza emotiilor. Un alt factor care conduce la transpiratia mainilor il reprezinta stresul, insa daca aceasta problema persista, poti avea de-a face cu hiperhidroza, care se manifesta prin transpiratia excesiva a mainilor, picioarelor si axilei. Poti apela la un antiperspirant pentru a rezolva aceasta problema sau, in cazuri extreme, se poate face operatie. Continuarea in Click.