Trei pozitii sexuale care te ajuta sa slabesti. Vrei sa scapi de cateva kilograme, insa nu ai timp pentru mers la sala? Nicio problema, poti inlocui exercitiile fizice cu o activitate mai placuta: sexul. Iata care sunt pozitiile in care arzi cele mai multe calorii: Barbatul se asaza culcat pe spate, femeia deasupra lui, sprijinindu-se pe talpi, cu spatele la partenerul ei. Aceasta pozitie este benefica doar pentru femei, din punct de vedere al activitatii musculare. In cazul in care femeia isi unduieste mijlocul pentru o penetrare circulara si adanca, este solicitata foarte mult si zona taliei. Efectuata 15 minute, la femei are cehivalentul a 10 minute de exercitii cardio, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

"Somnul de frumusete" nu este doar o expresie. Cum influenteaza odihna sanatatea pielii. Stilul de viata al omului modern abia daca accepta conceptul de "somn de frumusete", rezervat mai degraba personajelor de film sau capetelor incoronate. Cu toate acestea, de fiecare data cand ne trezim dupa cinci-sase ore de somn cu ochii umflati sau cu o piele terna, stim ca solutia nu este sa acoperim aceste defecte cu ajutorul produselor cosmetice. De fiecare data cand dormim mai putin de opt ore, pielea noastra reactioneaza in fata lipsei de somn. Intre orele 23:00 si 4:00, pielea se repara, sustin specialistii citati de "The Huffington Post", asadar este necesar sa stabilim o rutina de curatare si hidratare a tenului, combinata cu mai multe ore de somn si, mai ales, sa incercam sa ne odihnim in acest interval orar, anuntaAdevarul.

Cum imi dau seama daca urmeaza sa nasc? Implinirea unei femei vine odata cu nasterea unui copil. In momentul in care acesta apare, in cuplu se instaleaza si ideea de familie si, implicit, cea de responsabilitate. Tocmai de aceea, imediat ce femeia afla ca este insarcinata, in mintea ei se nasc o multime de intrebari, de la cele legate de sanatatea fatului, pana la cele referitoare la modicarile psiho-somatice suferite in perioada graviditatii. Insa una dintre framantarile cele mai mari este legata chiar de momentul nasterii. O prima idee importanta pe care o mama trebuie sa o inteleaga este aceea ca nasterea este un fenomen fiziologic. Gravida trebuie convinsa ca orice femeie stie si poate sa nasca. Cu ocazia controalelor prenatale, pacienta va trebui familiarizata cu semnele care anunta declansarea nasterii. Integral peInfomaterna.ro.

Sucul de rosii este ideal pentru inima. Iata si alte sucuri vindecatoare. Legumele proaspete sunt primele pe lista alimentelor atunci cand vine vorba despre sanatate. sucurile obtinute din legume proaspete fac minuni pentru sanatate datorita aportului ridicat de vitamine si de minerale pe care il aduc organismului. Sucul de rosii este ideal in primul rand pentru inima, intrucat acesta are proprietatea de a fluidiza sangele, prin urmare reduce riscul afectiunilor vasculare, precum cardiopatia ischemica sau insuficienta cardiaca. In acest sens e nevoie sa se tina o cura in care sa se bea 200 ml de suc de rosii de trei ori pe zi, timp de o luna. Acesta se bea imediat dupa preparare, scrieDoctorulZilei.ro.

Ce boli poti lua de la strand. Piscina si strandurile sunt locuri care favorizeaza aparitia bolilor dermatologice. Afla care sunt aceste afectiuni si cum te poti feri de ele! Ciuperca piciorului. Se manifesta prin fisuri, crapaturi ale pielii, miros neplacut si mancarimi intre degetele de la picioare si la nivelul talpii. Netratata, se poate extinde la nivelul unghiilor, unde este mai dificil de tratat. Dermatitele de contact. Pot aparea ca urmare a expunerii la substantele dezinfectante dizolvate in apa. Persoanele cu eczeme se pot astepta la o agravare a acestora, ca urmare a expunerii la substantele folosite la curatarea apei, anuntaAdevarul.