Silueta de vis, inima sanatoasa si energie cu ajutorul merelor. Dieta cu mere este inventata de nutritionista Tammi Flynn. Nu este drastica, deci nu veti flamanzi si nici nu va veti chinui prea mult. Urmata in mod corect, va va ajuta sa pierdeti pana la 9 kg in trei luni. Fundamentul acestei diete este consumul de mere inainte si dupa fiecare masa. Mancati unul-doua fructe inainte de fiecare masa si inca unul-doua dupa. Acesta este singurul "sacrificiu" pe care trebuie sa-l faceti. Bineinteles, nu faceti excese consumand orice si oricand! Renuntati la prajituri, biscuiti, chipsuri, bauturi carbogazoase, paste fainoase sau dulceturi. De asemenea, optati pentru proteinele slabe, ce inhiba pofta si ajuta la topirea grasimii, noteazaDoctorulZilei.

UtileFoto: Colaj foto

Soarele, benefic sau nu pentru acnee? Desi expunerea moderata la soare poate fi o buna solutie pentru ameliorarea acneei, in exces soarele poate avea efecte nocive asupra problemelor tenului. Mai ales daca ai ca destinatie de vacanta un loc insorit...nu uita ca tenul acneic are nevoie de o protectie speciala impotriva soarelui. Persoanele care sufera de probleme ale tenului au auzit cu siguranta ca soarele aduce beneficii in cazul acneei, prin faptul ca ajuta la tratarea mai rapida a cosurilor. In plus, razele solare ajuta la imbunatatirea vizila a aspectului pielii. Cu toate acestea, in urma mai multor studii, specialistii dermatologi au observat ca expunerea la soare in exces poate provoca mai mult rau decat bine in cazul persoanelor care sufera de acnee, scrieClick.

Cum gatesti carnea pentru a nu fi cancerigena? Carnea la gratar nu este atat de sanatoasa precum s-ar putea crede la prima vedere, iar asta pentru ca aceasta trebuie preparata cum trebuie, conform unor anumite sfaturi. Cand carnea este gatita la temperatura inalta, emana substante denumite amine heterociclice si hidrocarburi policiclice aromatice, conform Fox News, iar acestea pot provoca cancer, dar si alte boli. In aceste conditii este de preferat sa nu lasam carnea pe gratar prea mult timp, dar daca preferati carnea gatita astfel, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi: Marinatul carnii face astfel incat substantele periculoase emanate de carnea gatita la gratar sa scada chiar si cu 70%, iar putina bere adaugata peste ea va reduce si mai mult acest risc, scrieLibertatea.

Cel mai sanatos indulcitor natural: scade glicemia si are zero calorii. Stevia rebaudiana este un inlocuitor natural al zaharului, cu o putere de indulcire de 300 de ori mai mare. Calitatile-minune ale steviei rebaudiene au fost descoperite in urma cu sute de ani de indigenii din Brazilia si Paraguay. Acestia au folosit frunzele mici ale acestei plante pe post de indulcitor, deoarece contine o substanta de 300 de ori mai dulce decat zaharul. De altfel, de aici in vine si denumirea populara de stevie dulce, noteazaDoctorulZilei.

3 alimente care te hidrateaza vara! La peste 30 de grade Celsius, avem nevoie de cat mai multe lichide. Pe langa apa plata, care uneori se elimina rapid din organism, specialistii consultati de revista "Click! pentru femei" recomanda consumul de fructe si de legume suculente. Dovleceii, nelipsiti din salate. Consumati in stare cruda, dovleceii au efecte terapeutice. Taiati in cuburi mici, ii poti pune in salata ta de vara, alaturi de rosii, ardei, castraveti. Castravetele, cel mai mare continut de apa. Din punct de vedere caloric, castravetii pot fi consumati cu incredere in dietele de slabire, pentru ca au doar 39 de calorii pe 100 de grame.