De cate ori pe saptamana e normal sa faci sex. La 20-30 de ani, barbatii pot face sex in fiecare zi, insa performanta sexuala scade odata cu varsta, astfel ca, la 50 de ani, raman "normale" patru-opt acte sexuale pe luna. Un specialist englez in domeniu, Thomas Glynn, spune ca ritmul activitatii sexuale este influentat de constitutia biologica a fiecaruia dintre noi, de varsta si de factorii de mediu, culturali, sociali, estetici. Un rol esential il joaca si odihna, alimentatia si atractia pentru partener, scrie Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

10 mituri despre sanatate pe care medicii le contrazic. Exista numeroase mituri despre sanatate ce ne pot distorsiona modul in care percepem anumite probleme medicale. Aceste mituri ne pot afecta stilul de viata, modul in care ne alimentam si, uneori, chiar si cele mai comune activitati, cum este spalatul pe dinti. Cititul la lumina slaba afecteaza vazul, trosnirea degetelor provoaca artrita, iar mucusul verde semnaleaza o infectie a sinusurilor. Acestea sunt doar cateva dintre miturile despre sanatate care au fost desfiintate de catre medici, potrivit Romania Libera.

7 greseli pe care le faci in ritualul de infrumusetare. Fiecare femeie isi doreste sa fie cat mai frumoasa, iar pentru asta recurgem la tot soiul de ritualuri de infrumusetare. Insa, de foarte multe ori, facem greseli care ne costa apoi scump. Ce nu ar trebui sa faci niciodata, afli din Click.

Gaseste-ti de lucru in functie de situatia in care te afli! Omul potrivit la... jobul potrivit. A-ti gasi un job nu este, intotdeauna, cel mai usor lucru. Daca stii insa ce ai de facut si, mai ales, unde sa cauti, atunci situatia pare a fi sub control. Specialistii in recrutare iti dau cateva idei despre cum ai putea sa incepi sa lucrezi, astfel incat sa iti pui in valoare calitatile si sa iti atingi obiectivele. Continuarea in Libertatea.

Va plac dulciurile? Solutii naturale pentru inlocuirea zaharului din alimentatie. Cine poate spune, cu mana pe inima, ca nu iubeste dulciurile? Specialistul Click, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, va recomanda cateva solutii naturale pentru inlocuirea zaharului din alimentatie.