Cum poate fi prevenita obezitatea la copii. Nutritionistii explica ce trebuie sa faceti pentru a nu lasa kilogramele sa se adune in voie si va dau cateva sfaturi despre cum sa controlati factorii de risc care predispun la obezitate. Nerespectarea unui program de somn isi poate face simtite consecintele si asupra siluetei. De aceea, indiferent daca se afla in perioada scolii sau sunt in vacanta, copiii trebuie sa pastreze acelasi program de somn pentru a nu deregla activitatea organismului. Continuarea pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Bei cafea? Castigi mai bine la serviciu! Ai grija ce bei dimineata, fiindca o alegere intre cafea si ceai poate sa-ti decida salariul si popularitatea la serviciu. Angajatii care beau cafea sunt mai navalnici, mai logici si isi asuma riscuri, au descoperit cercetatorii britanici. Datorita calitatilor lor, sefii le acorda adesea mai multa simpatie si incredere. De aceea le ofera salarii mai mari decat bautorilor de ceai, care sunt mai rezervati, mai atenti cu sanatatea proprie decat dispusi sa faca sacrificii la slujba, scrie Click.

Sfaturi pentru barbati: ce sa faci pentru ca partidele de sex sa dureze mai mult. Un barbat rezista intr-o partida de sex, conform studiilor, intre 5 si 10 minute. 71% dintre barbati sunt nemultumiti de aceasta performanta si si-ar dori sa poata rezista mai mult. La ce strategii pot apela barbatii dornici sa-si prelungeasca partidele de sex, citeste in Evenimentul zilei.

Mituri in nutritie. Recomandarea de a bea zilnic doi litri de apa este un mit. Ouale dauneaza sanatatii inimii, fructele nu ingrasa, margarina este un aliment cancerigen- acestea sunt doar cateva dintre miturile asociate cu o dieta sanatoasa pe care este bine sa le clarificam pentru a face alegeri alimentare corecte. Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate sa afle ce inseamna o aliᅡmenᅡtatie echilibrata si diversificata pentru a avea o stare de sanatate foarte buna. Medicii recomanda ca aceste persoane sa se informeze din carti despre nutritie si sa consulte nutritioᅡnisti, deoarece exista multe mituri despre alimentatia sanatoasa. Doctorul Ciprian Constantin, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, a clarificat pentru cititorii Romanei libere cateva dintre cele mai raspandite mituri despre alimentatia sanatoasa, potrivit Romania Libera.

Ai picat Bac-ul? Te poti angaja si fara diploma! Chiar daca nu ai avut succes nici in sesiunea de toamna a bacalaureatului, nu dispera! Important este sa vrei sa inveti si sa te perfectionezi intr-un domeniu. Si ai sa gasesti destul de usor un loc de munca pe masura asteptarilor tale. Indiferent daca este vorba despre parinti sau despre viitorul tau angajator, demonstreaza ca esti o persoana de incredere si ca lumea se poate baza pe tine. Diploma de Bac nu este totul. Si tu ai, cu siguranta, calitati care te recomanda. Foloseste- te de ele, chiar daca nu ai o diploma in mana. Continuarea in Libertatea.