Ce sa mananci ca sa obtii un abdomen plat in cel mai scurt timp. Este adevarat ca poti slabi mancand, insa trebuie sa tii cont ce alimente alegi. Iata ce trebuie sa contina dieta ta daca vrei sa ai un abdomen plat: Lactate- Branza, iaurtul si laptele contin proteine care ajuta la dezvoltarea tesutului muscular si calciu pe care te poti baza daca vrei sa scapi de colacei. Teoria a fost testata pe soareci supraponderali care au dat jos 42% din greutatea corporala dupa ce au primit suplimente de calciu. Grasimi sanatoase- Daca vei consuma grasimile potrivite, o sa scapi de grasimea de pe abdomen. Alimente care contin aceste grasimi sunt: avocado, untul de arahide, uleiul de masline, nucile si migdalele, noteaza DoctorulZilei.

UtileFoto: Colaj foto

Ce risti daca iei prea des pilula de a doua zi. Aveti mare atentie la protectia impotriva unei sarcini nedorite si nu va bazati de fiecare data pe pilula de a doua zi. Luata de mai mult de doua-trei ori pe an, poate determina serioase dereglari ale ciclului menstrual. Numita si "pastila de a doua zi" sau "pastila din dimineata de dupa", contraceptia de urgenta impiedica aparitia unei sarcini prin prevenirea ovulatiei, datorita lenovorgestrelului, acelasi hormon prezent in multe contraceptive cu administrare regulata, scrie Click.

Diferenta dintre matinali si "pasari de noapte". "Cine se trezeste de dimineata departe ajunge", spune o vorba din popor. Mai mult, cercetatorii au descoperit ca persoanele matinale sunt diferite, din punct de vedere al structurii creierului, fata de cele care isi pierd noptile. Acest lucru poate explica si de ce "pasarile de noapte" prezinta riscuri mai mari de a intra in depresie din cauza orarului nepotrivit. In jur de 10% din oameni pot fi catalogati drept matinali, in timp ce 20% sunt "pasari de noapte". Statutul de pasare de noapte sau de matinal se numeste cronotip. Studii anterioare au sugerat ca pasarile de noapte au un somn mai defectuos, se simt mai obosite pe timpul zilei si consuma cantitati mai mari de alcool si tutun, informeaza Adevarul.

Moduri simple si eficiente prin care iti protejezi creierul si te feresti de demente. Alzheimerul este cea mai comuna forma de dementa si cercetarii sunt aproape de descoperirea unui leac, insa in cele mai multe cazuri preventia este cel mai bun tratament. Exista cateva moduri simple pe care oricine le poate face pentru a preveni dezvoltarea Alzheimerului: adauga scortisoara in dieta-consumarea unei lingurite de scortisoara blocheaza producerea unei proteine in creier care contribuie la aparitia dementei. Bea suc de mere-stimuleaza producerea unei substante in creier asociate cu invatatul, memoria, starea de spirit si dezvoltarea muschilor, noteaza DoctorulZilei.

10 mituri despre cancerul de san. Cat de periculoase sunt sutienele cu sarma si antiperspirantele. In fiecare an, in Romania sunt diagnosticate aproximativ 10.000 de femei cu cancer de san in forme avansate sau cu metastaze. Mortalitatea este foarte mare tocmai pentru ca tumorile sunt depistate tarziu, o consecinta directa a faptului ca femeile din Romania nu au informatii corecte privind aceasta boala grava. 1. Numai femeile care au avut in familie cazuri de cancer mamar sunt la risc In realitate, aproximativ 70% din totalul cazurilor de cancer de san nu se inregistreaza la femei care sa fi avut vreo ruda cu aceasta boala. Totusi, daca o ruda de gradul I (parinte, sora, copil) a avut sau are cancer de san, riscul tau de a face boala maligna este dublu. Doua rude de gradul I cresc si mai mult acest pericol, potrivit ABC News. Exista teste genetice disponibile si in Romania pentru a identifica mutatiile genetice responsabile cu cancerul mamar, informeaza Adevarul.