5 vicii care ajuta sanatatea. Viciul e prin definitie daunator! Totusi, surprinzator, multe studii au indicat ca exista vicii care aduc beneficii sanatatii tale. Iata 5 dintre acestea, potrivit descopera.ro. 1.Consumul de bomboane. Oamenii care mananca bomboane au un IMC (n.red indice al masei corporale)mai mic, talii mai subtiri si mai putine inflamatii care sa le afecteze sanatatea, comparativ cu persoanele care evita aceste delicii dulci. In timp ce bomboanele sunt adevarate bombe de zahar, ele sunt sarace in grasimi saturate si calorii, comparativ cu alte deserturi. Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Un sef dur le poate provoca salariatilor probleme de sanatate. Un sef dur cu angajatii sai le poate provoca salariatilor sai probleme de sanatate, cum ar fi diabetul si bolile cardiace, sustin experti in sanatate. Lucrul sub conducerea unui sef tiran poate insemna stres, ore suplimentare si atmosfera de lucru neplacuta, transmite 7sur7.be. Un studiu desfasurat pe soareci de catre cercetatori de la Universitatea din Ohio a aratat ca si sanatatea este influentata. Stresul provocat de lucrul indelungat cu un sef tiran duce la schimbari la nivelul celulelor imunitare, care provoaca inflamatii asociate cu numeroase probleme de sanatate, cum ar fi bolile cardiace si diabetul, scrie Romania Libera.

Desertul delicios care topeste grasimea si te slabeste. Un consum moderat de ciocolata poate avea un efect pozitiv asupra grasimii corporale, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii de la Universitatea Granada din Spania au descoperit ca in cazul adolescentilor nivelul grasimii corporale este invers proportional cu cantitatea de ciocolata consumata. Cercetarea a scos la iveala un lucru neobisnuit: cu cat participantii mancau mai multa ciocolata, cu atat mai putina grasime corporala aveau, scrie Doctorulzilei.ro.

Daca afli ce-ti... micsoreaza consumul de alcool, te lasi! Peste 85% dintre consumatorii de alcool suporta in timp o scadere a volumului creierului. Asta arata datele unui studiu realizat de International Drug Enforcement Centre Moldova. Dupa patru ani de consum de alcool, creierul persoanelor se micsoreaza din cauza pierderii a miliarde de celule nervoase. De asemenea, paralel se reduce si capacitatea intelectuala a persoanelor, scade capacitatea de munca si treptat acestea devin inapte, potivit Libertatea.

Te doare gatul? incearca neaparat leacuri din natura! Patlagina, lavanda si propolisul sunt ideale in perioada toamnei. Senzatie de usturime si de furnicaturi la nivelul gatului? Stim cu totii cat de suparatoare sunt aceste simptome care insotesc durerea de gat. Descopera in revista Click! Sanatate de noiembrie ce remedii te ajuta sa le tratezi.