Cum te pacalesti in fata raftului cu alimente "pentru slabit". "Usor", "degresat", "fara zahar"... Produsele "light", care iti promit o silueta de vis, te tenteaza de fiecare data cand faci cumparaturi. Cat sunt ele de eficace? Daca suferi de diabet sau ai anumite restrictii alimentare, produsele "light" pot fi o solutie. Dar, daca le cumperi ca sa slabesti, ai grija: unul din dezavantaje este faptul ca esti tentata sa le consumi in exces, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Complicatiile osteoporozei pot fi prevenite prin noi terapii. Pacientii cu osteoporoza nu se pot vindeca, dar pot preveni complicatiile bolii prin tratament medicamentos si un stil de viata sanatos. Osteoporoza este o afectiune caracterizata prin oase mai putin dense si mai putin puternice decat oasele normale. Aceasta afectiune mareste riscul pentru fracturi osoase chiar si la traumatisme minore. In Romania, numarul de femei si barbati de peste 50 ani, cu risc crescut de fractura este de aproximativ un milion, dintre care in prezent sunt tratati cel mult 20%, noteaza Romania Libera.

Cat de des e bine sa faci sex. Poate e ultimul lucru la care te-ai gandi ca poate functiona pe post de medicament, insa cercetatorii sustin ca sexul ne poate vindeca de anumite afectiuni. Una dintre conditiile necesare pentru a avea efect este si ora la care acesta este facut. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

Cum poti sa te mentii mai mult timp tanar? Cercetatorii au gasit o metoda surprinzatoare. Poate ca nu simtim asta luni dimineata cand ne trezim sa mergem la serviciu, dar se pare ca munca ne mentine tineri, aceasta este concluzia unui studiu care a analizat legatura dintre somaj si imbatranirea prematura, potrivit Liberatea.

Cum sa scapi de respiratia urat mirositoare intr-o singura zi. Infectiile la nivelul sinusurilor, pietrele la amigdale, cariile, dieta si igiena precara sunt factori care favorizeaza aparitia respiratiei mirositoare. Medicii stomatologi spun ca exista cateva solutii la indemana oricui de a scapa de respiratia urat mirositoare. Ce ar trebui sa faceti in cazul in care va confruntati cu acest lucru aflati din Gandul.